Nasze marzenie- realizacja krok po kroku

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze marzenie- realizacja krok po kroku

Post »

Dobranoc Sylwia, milych snow :-)
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Madziu, przyszłam sie przywitać i życzyć miłego dnia. Później jeszcze wpadnę do Ciebie :) ;:168
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p
Od: 20 sty 2013, o 16:27

Post »

Hej Madziu,miłego dzionka u mnie ;:3 od rana.

Pozdrawiam Ania :D
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Pozdrawiam Ania :)
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

A ja przesyłam ;:3 ;:3 ;:3 mam go bardzo dużo ciepłe i radosne :D
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie :wit
Sylwia ty u mnie to juz praktycznie gosc honorowy :-) dzien w watku moim bez ciebie to nie dzien hehehe, tez ci zycze milego slonecznego dzionka :-)
Aniu dziekuje i wzajmemnie. U mnie tez ;:3 ale za to na termometrze minus 10! !
Renatko lapie ;:3 i dziekuje! To chyba Dzięki Tobie je mam. Przeslij jeszcze to ciepelko. Dzisiaj jak radoscie bylo wstawac jak slonko tak swieci... Mowie do M ooo dzis wreszcie skonczysz okna myc. A on taaaaak jak minus 10 jest.
Ale i tak mimo tej paskudnej temperatury dzisiaj mi sie lepiej funkcjonuje. Duuuuzo lepiej. Oby tylko to ;:3 nie znikalooooo. Sluchajcie ale mi dzis wyobraznia ruszylaaaa. Kapiele w basenie, wdychanie swiezego powietrza mmmm hehe co to ;:3 robi z czlowiekiem :-) :-)
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Ciesze sie Madziu że tak uważasz ;:168
Jak sie udała kąpiel psa?
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit Ja też mam nadzieję, że z psiakiem poszło dobrze. Znam ten ból, z moim małym nie jest jeszcze tak źle, bo biorę go pod pachę i koniec dyskusji, ale z rottką to już jest przeprawa przez mękę. Może teraz będzie łatwiej - latem w ogrodzie mycie z węża, potem suszenie na słońcu ;:3
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny jakos poszlo. Wepchnelismy go do kabiny i powiedzielismy ze ma tam czekac. Wtedy o cos sie zagadalismy i zapomnielismy ze pies w kabinie czeka hehehe.. Drzwi mial otwarte ale on jest w miare usluchany. Nie wyszedl jak kazano mu czekac. zanim sie go wstawi do kabiny to jest masakra ale jak juz tam siedxi to ok. Jak poszlismy do niego zajrzec to takim wzrokiem sie patrzyl na nas... Jakby na skazanie czekal. Latem to jest ta sama metoda. Pod weza i suszenie na slonku. Chociaz kiedys go zmoczylam, umylam i napienilam. Poszlam wlaczyc wode a ten mi zwial :lol: po calej dzialce go ganialam. A rodzice maja duzo wieksze podworko niz ja i bardziej obsadzone. Co to byl za wyscig miedzy tymi wszystkimi roslinami hehe
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Madziu czyli pies sie słucha Ciebie. :) To musiało wyglądać śmiesznie jak po całej działce gamiałaś psa. Mam nadzieję ze udało się go złapać :)

-- 23 mar 2013, o 19:02 --

Pracowity dzień miałaś? Jakie plany na jutro?
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

W miare sie slucha. Wiesz spedza ze mna najwiecej czasu, to ja go kupilam zanim za maz wyszlam. On jest okropnie uparty. Ale jak go trenowalam to wszystko anielskim spokojem i diabelskim uporem robilam. Dlatego wie ze ja jemu nie odpuszcze. I kogos innego moze nie sluchac ale mnie musi. Oczywiscue zdarzaja sie wyjatki. Jak to i u ludzi bywa. Generalnie staralam sie wychowywac gi slownie a nie przy uzywaniu przemocy. Duzo czasu poswiecilam na jego wychowanie. Ktos mi kiedys powiedzial ze jak foxer urosnie to mnie zagryzie bo nie umiem psow wychowywac i nie bije go. Dzis ten ktos tez ma psa rasy tej co ja. Jego pies a wlasciwie sunia jest tak zastraszona ze ucieka im z domu miedzy nogami jak drzwi otwieraja a moj jakos glowy nie schyla odruchowo jak chce go dotknac a ludzie mi mowia ze musialam go oddac na szkolenie do szkoly bo nie mozliwe zeby tyle umial i sie tak sluchal. Jest moment kiedy sie wyglupiamy i wie ze wtedy moze duzo, ale sa chwile ze broi wtedy czesto wystarczy spojrzenie i wie ze robi zle. Rozumiemy sie bez slow mozna by rzec hehe. Chociaz na dzialce jest inaczej, tam czesto robi sie nieznosny. Jak zacznie biegac po bagnach to sobie moge krzyczec albo wolac ile wlezie a i tak nie slucha hehe
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj pracowity.... Dopiero usiadlam. Jutro mam dzien laby. Obiad mam przygotowany, tylko ziemniaki obiore. Moze do sklepu sie przejde jakiegos. W biedronce sa takie piekne storczyki ze oprzec sie nie moge i chyba pojde po jednego :-) a Ty co bedziesz jutro porabiala? Jak zakupki sie udaly?
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Madziu dzisiaj odpuściłam sobie zakupy. Jutro sie wybieram. Może uda mi sie zachaczyć o Nomi i kupić płotek. Bo tak sobie pomyślałam ze malwy ładnie będa wyglądać przy płotku, moze uda mi się zrobić al'a ogód wiejski.
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Kąpiel psa to jego najgorsze chwile po prostu nienawidzi tej czynności Choć mały York to potrafi dokuczyć.Na myśl że trzeba wykapać Gucia dostaje gęsiej skórki ;:oj
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”