Moje storczyki-Karnova

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ajania
1000p
1000p
Od: 10 lut 2011, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje storczyki-Karnova

Post »

Jaki masz śliczny parapet ;:138 . Takie ujęcia lubię najbardziej, co sobie jak u kogo mieszka. Ten storczykowy ogródeczek wygląda pięknie ;:oj .
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p
Od: 7 kwie 2011, o 14:17

Post »

Aniu dziękuję za pochwałę Mojego skromnego parapetu ;:196 I bardzo podoba mi się określenie storczykowy ogródek genialne ;:215 ;:180
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

jaaakiee oknaaaaa! ;:oj wiesz Wiki, nie chcę kusić, ale.. gdybyś wykorzystała karnisz na powieszenie storczyków to zmieściłabyś ich dwa razy tyle ;:224 sama bym tak zrobiła, ale mam firanki :roll:
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Aniu ja mam ten sam problem r?wnież mam firanki tylko do fotografi zostala podniesiona:-) ale nadrabiam sufitem przy oknie ten z avatara wisi zaraz przy oknie ;:196
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Witajcie

Obiecałam zdjęcia pewnym Forumowiczkom ;:196 a więc słowa dotrzymuje.

Moje marzenie które spełniłam dzięki Ajani. Phal. Liodoro ;:167 (przepraszam za jakość zdjęć ale robione wieczorem)

Obrazek

Pozdrawiam wszystkich odwiedzających ;:168
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p
Od: 3 cze 2012, o 19:55

Post »

O fiu, fiu, Wiki - masz Liodoro i to z pędzikami. Gratuluję. Liście ma cudowne.
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

A no zaszalałam tak mi się marzył już od dłuższego czasu a tu taka okazja. A więc uśmiechnęłam się do N i ładnie poprosiłam co by mi się dołożył. I że, ma dobre serducho mówi kupuj. Liście ma cudne i ogromne. CO do pędzika mam nadzieje że, rozwinie się będę ogromnie szczęśliwa ;:180 Dziękuję tak w ogóle ;:196 A ludisia od Ciebie rośnie idzie ładnie w liście, cudna jest ;:180
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p
Od: 3 cze 2012, o 19:55

Post »

Moim zdaniem, u Ludisi najładniejsze są listeczki, kwiatki ma niepozorne.
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Pewnie w końcu będzie dane mi obejrzeć jej kwiatki ale zgodzę się z Tobą że, cała jej uroda w liściach :uszy
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Merghen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2010, o 09:09
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nie pisałam choć oglądałam ale teraz muszę napisać. Masz wyjątkową rękę do Dendrobium phal. Mnie nie było z nimi po drodze...Szkoda,że znałyśmy się wcześniej, dostałabyś w spadku kilka a tak to ja je zmarnowałam :oops:
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Merghen Witaj, bardzo miło gościć Cię w Moim wątku. Ciesze się że, zaglądałaś i podobają CI się dendrobia a co do ręki do nich jakoś tak wyszło że, dogadujemy się. Ty za to dogadujesz się z wieloma innymi, w końcu masz cudna kolekcję ;:168 A co do dend. gdybyś kiedyś miała jakieś z chęcią przygarnę ;:224 Pozdrawiam i dziękuje za mile słowa ;:196
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Arkadius121
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wiki,panorama ze storczykami wygląda kapitalnie ;:215 a akwarium z pielęgnicami mogłaś lepiej nie pokazywać bo znów mnie korci a ja nadal chciałbym mieć dach nad głową ;:306
Pozdrówka :wit
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Arku-Dziękuję za miłe słowa, a co do akwarium może porozmawiaj z domownikami to Cię nie wyrzucą :uszy

A teraz tak przy okazji wolnego wieczoru Dendrobium Phal. dalszy etap rozkwitania.

Obrazek

Pozdrawiam :wit
Moje storczyki - Karnova
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”