Moje róże i nie tylko

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mimoza55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2014, o 20:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje róże i nie tylko

Post »

Aniu,pozdrawiam :wit oj deszczyk by się przydał, ale drobniutki nie ulewa z gradem :(
Kolekcja piwonii ;:215 ja ma tylko 3 odmiany ale i tak nie znam nazwy są u mnie co najmniej z 30 lat
Różyczki już u Ciebie wystartowały. Inspekt i wędzarnia , każdy pomysł jest dobry ;:304
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

Aniu nie widzę fotek, pisze tylko zdjęcie niedostępne ;:98
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Aniu..niestety ja także zdjęć nie widzę, coś poszło nie tak. :wink: Panujące obecnie upały działają pewnie nie tylko na nas ale i na sprzęt. Pozdrawiam. ;:167
Awatar użytkownika
kania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2009, o 10:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu, zazdroszczę Ci festiwalu różanego. To niesamowite uczucie tak oczekiwać na te piękne kwiaty. Deszczem się nie podzielę, bo nie mam czym, u nas też sucho, suchutko.
Krzaczki Kani
Krzaczki Kani(2)
Pozdrawiam :) - Kasia
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu, kochana jesteś, ;:167 bardzo pięknie Ci dziękuję. ;:196
Zdjęcia pożarł wściekły fotosik, i nic nie można zobaczyć. ;:145 U mnie tak samo. ;:108
Zdrówka. ;:167 ;:196
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31

Post »

Aniu - Pokazałaś Piano, to chyba jeszcze maleństwo. Daj jej dużo miejsca, bo potrafi być bardzo szeroka. U siebie wkleiłam zdjęcia Candelight. Pokaż swoje 2 krzaczki, może uda mi się Ci pomóc.
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45

Post »

Aniu czekamy na fotki :) bo na pewno już pełno Twoich różanych kwitnień :)
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Kochani z wielką radością uprzejmie d o n o s z ę u mnie pada deszcz ;:215
Trochę wieje ale zapowiadali gorzej, od więcej jak dwóch miesięcy było brak deszczu a podlewanie sami wiecie z węża daje klepisko ale cóz trzeba było sobie radzić.
Tam gdzie brak deszczyku z ;:167 dmucham w chmurki a tam gdzie jego nadmiar ;:47
Wczoraj może z nowiną, że będzie deszcz zawitał widać gołąb M mówi Krymek, zwiedzał działkę, bezczelnie wprost wędrował po stole, zaglądał do koszyka ale mu wybaczam miły Gościu ;:306

Obrazek

Obrazek

Przepraszam, że chwalę się deszczem a dopiero teraz teraz witam moich miłych gości ;:cm

JAKUCH Jadziu u mojej znajomej tez Kapitanek dobrze się sprawuje czyli umie się "zachować". powiadasz nie masz miejsca? a przecież ogródki mamy z gumy, rozciągnij nieco a chciejstwo wejdzie i będzie cieszyć.

plocczanka Lucynko u mnie dopiero dziś zawitał deszczyk to taki wędrowniczek ale dobrze, że w ogóle znalazł drogę.
Wiem, że u Ciebie też z podlewaniem ciężko, mam nadzieję że dziś wszędzie deszczyk zawita tam gdzie jeszcze nie był.

apus Basiu z całego serca dmucham w chmurki aby dotarł deszczyk do Ciebie, faktycznie nasze roślinki w tym roku biedne.

mimoza55 Wandziu masz rację każdy pomysł na działce jest dobry, mam wiele zmian M i chłopaki w tym roku swoje deklaracje potwierdzili czynem, postaram sie powoli pokazać a właściwie pochwalić co będę ukrywać każdy ogrodnik musi się chwalić swoje wygody dla roślinek.

[bewunia7][/b] Ja z tym fotosikiem nie nadążam, nie rozumiem dlaczego innego programu nie mam i nie umiem, nie ten wiek.

[bZuzia111][/b] Zuziu te upały to fakt dają po kościach, ćwiczą naszą wytrzymałość.

kania Kasiu to oczekiwanie jest chyba najważniejsze, czekamy i chełpimy się urokami, o pracy nie wspomnę :heja

ewka36jj Ewuniu masz rację to Piano przedszkolak, mam starsze to faktycznie potężny krzak. Candelight przekwitł teraz ma następne pąki, wówczas go pokażę ale przyglądałam się i to będzie on, ale zobaczymy.

[bmaniolek][/b]Mariuszku ;:cm dziś mam lepszy humor bo spadł deszcz latanie z wężami nie należy do przyjemnych kiedy biedactwa potrzebują deszczyku a nie zimnego prysznica.

Zapraszam na mały spacerek

Eva

Obrazek

Aspiryn Rose

Obrazek

RU

Obrazek

Maria Tereshia

Obrazek

pozdrawiam i zapraszam na cdn
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Igala
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 gru 2012, o 19:25

Post »

Cudnie rózano u ciebie :!:
Fajnego miałaś białego zwiastuna deszczu wczoraj... No to mam nadzieje że dzisiaj odpoczniesz fajnie od podlewania.
Ja niestety nie, za mało napadało...tragedii nie ma ale roże muszą dostac wody...
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Anusiu u mnie dzisiaj trochę popadało jednak zapowiadali gorsza pogodę .Cóż nawet z namiastki deszczu sie cieszę a może jeszcze nocą coś popada.Aspirynka kolos, Maria Tereshia i RU również, zresztą Twoje róże są znane z wielkości . Niech podlewa do oporu ,żeby ziemia porządnie się napiła ,bo są duże straty u rolników ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
ewarm
500p
500p
Od: 3 paź 2010, o 23:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

I u mnie popadało, ale niewiele tego jak na braki deszczu od ponad 2 miesięcy. Aspirynka cudna, bogato ukwiecona :wit
Pozdrawiam.
ewa
Wyczekiwany ogród
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Aniu i u mnie podlało, ale u Ciebie trawa całkiem widzę wysuszona ;:oj Gołąbek ładny hodowlany, szlachetny gość :D Różom susza nie szkodzi, bo wyglądają wspaniale!
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Aniu prześliczne róże. I krzaczki spore zbudowały i całe obsypany kwieciem. Piękne też odmiany masz.
Aspirynka wygląda cudnie.To jeden krzaczek ? Czy więcej tam masz posadzone ?
U mnie też popadalo ale nie duuzo.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”