Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998 cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998 cz.2

Post »

Oj Tulipanku, Tulipanku! :wit
Jesteś młody, skromny... A talent masz że ho, ho. Podziwiam i gratuluję. ;:138 ;:138
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Jaki talent :oops: .

Dziękuję Stasiu :oops: ;:196 ;:167 .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Co by pusto nie było i żeby wiosnę przyciągnąć wkleję pare narcyzów :) :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

Byłem dziś w LIDL-u i były hiacynty 3 cebule(z pąkami kwiatowymi) posadzone w doniczce (biała, niebieska, różowa), które oznaczały kolor kwiatów. Były po 5,99zł :wink:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dzięki , pisałem kiedyś że byłem w Lidlu i nie spotkałem , ale ten Lidl jest ponad 20 km od mojego domu.. :? .
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Arturku :wit
Cudowne narcyzy pokazałeś, masz dużo ślicznych odmian. Ja je bardzo lubię i ciesze sie, że mogę je u Ciebie podziwiać , bo one niestety u mnie nie rosną, upodobały je sobie drutowce i w jakiej części ogrodu nie posadziłabym ich , to zawsze je odnajdą i zniszczą cebule ;:223
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

Tulipan998 pisze:Dzięki , pisałem kiedyś że byłem w Lidlu i nie spotkałem , ale ten Lidl jest ponad 20 km od mojego domu.. :? .
To może Biedronka bliżej. Dzisiaj byłam. Też trzy hiacynty w podobnej cenie :) w doniczce. I narcyzów kępka.
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie :wit

Agniesiu - Dziękuję , szkoda że masz problem z drutowcami :( , ale może nie warto z nich nie rezygnować i posadzić np. przynajmniej w 2 dość dużych donicach po 15-20 cebul , które zawsze można gdzieś postawić np. na tarasie :P .
Ja nie mogę doczekać się kiedy zakwitną , ale pewnie jakiś ubytek ze starego roku będzie , tymbardziej że pare cebulek tata przez pomyłkę tata mi sprzątnął , ale odkupił z nawiązką i będę miał ich caly rządek :wink: 8-) .

Jagusiu - Jak są w biedronce to super :) , zaglądnę jutro tam bo mam blisko :wink: .

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Artur-W "Biedronce" są i te doniczki z trzema jednolitymi kolorystycznie hiacyntami po 3.99 i hiacynty do hodowli wodnej(naczynie plus cebula) i szafirki i nawet małe tulipanki w doniczkach.Trzeba jednak działać szybko,bo strasznie je przesuszają w sklepie.Bywają i w "Kefirku",cena podobna i chyba nawet dostawca ten sam.
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Tulipanku, :wit piękne żonkile. ;:138 U mnie jakoś słabo rosną ale rosną. :evil: Mam nawet miniaturki, boskie. ;:108 Sama się chwalę bo muszę... :uszy :heja ;:14
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Tulipan byłam wczoraj w Lidlu (po piłkę do fittnesu poszłam) u nas nie ma hiacyntów..
Dam znać jak coś będzie..
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie Kochani :D

Za mną 2 ciężkie szkolne dni :roll: , dzisiaj zdawałem z fizyki na 4 i się udało ;:224 . Nauczyciele wystawiali oceny tak że cały czas ktoś dopytywał... No tylko sama matematyka odznacza się od reszty ocen , ale próbowałem ile mogłem...

W niedziele byłem z rodzicami w storczykarni Łańcuckiej :) , zrobiłem trochę zdjęć , wkleję dopiero w piątek , bo na razie pilnuje mamy , w piątek właśnie wyjeżdża . Kupiłem żółtą hybrydę cattlei z czerwonym muśnięciem warżki :) , podłoże i mech sphagnum... . Nie długo wiosna więc będę nie które przesadzał to się przyda .

Ewo - Byłem przedchwilą , zostały tylko żonkile.... :? , nie chcę.. , chciałem hiacynty.... . Były cebulki hiacyntów z tym szklanym wazonikiem do pędzenia w wodzie.. i może szkoda że nie wziąłem , ale było tego dużo to jutro wezmę . :) .

Stasiu - Dziękuję , zawsze to coś jeśli Masz takie piękne miniaturki :wink: . Chwal się chwal... , ja Cię też pochwalę... i nie tylko ja.... , masz dużo pięknych kwiatów jakich ja nie mam i póki co miał nie będę..... :roll: .

Izabell - Miło , że Wpadłaś . Dzięki , w Lidlu będę ale w Leżajsku dopiero 2 stycznia bo mam do lekarza....
Popatrz w Auchan , LM , Tesco bo będę na feriach w Rzeszowie w tych sklepach na pewno . Choć myślę , że powinny być na 100 % :wink: .

Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tulipanku, :shock: co to znaczy: póki co, nie będę miał... U Ciebie pesymizm? No nie, nie pasuje. Jesteś młody. Wszystko przed Tobą. A co byś chciał? Na przykład.... :wit :wit
Adresy do moich wątków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”