Petunia z nasion Cz.1
-
- 200p
- Od: 12 lut 2012, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Petunia z nasion
Maksia ja swoje siałam 9 lutego, na początku wydawało mi się, że stoją w miejscu ale teraz rosną szybciutko.
Iwona
Więc jest nadzieja i na moje
Dzięki
Dzięki
- noriska
- 100p
- Od: 8 mar 2012, o 15:49
Jednak wczoraj pouszczykiwalam . Plakalam i uszczykiwalam.....ale w sumie to bardziej do zniesienia niz przerzedzanie, gdzie malenstwa gina
- Locutus
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Kontakt:
Moje ? siane 3. marca prosto na balkonie ? wzeszły wszystkie. Może i niektórym kiełkowanie zajęło nawet i miesiąc, ale jednak wzeszły. Tak mieszanka, jak i petunie o kwiatach pełnych oraz petunia Superbissima.
Pozdrawiam!
LOKi
Pozdrawiam!
LOKi
-
- 100p
- Od: 12 maja 2011, o 21:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wspaniałe! Ja dzisiaj jadę doglądnąć moje. Nie widziałam ich od poniedziałku. Nigdy nie myślałam, że będę tak tęsknić za kwiatkami.
A moje dalej maleństwa, ale są dzielne i pomału rosną
Przepikowałam dziś około 60 sztuk. Zostało jeszcze 40 a ja już nie mam miejsca na parapecie, no :/
Loki a Superbissima jest wisząca? Na opakowaniu nic nie napisali a ja siałam tylko ten rodzaj
Pomocy moje petuńki zaczynają więdnąć cz ktoś mi powie dlaczego??? nie są przelane! co mam robić proszę o radę
DOROTA
- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Doroto, a w jak dużych doniczkach rosną? bo może mają już za ciasno/za malo składników odżywczych? Ja bym chyba sprobowała wysadzić do skrzynek ze świeżą ziemią i zacząć nawozić - do 15 maja trzymać raczej w domu, ew. na dwór tylko w dzień, jak jest ciepło.