Garden of my dreams :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Garden of my dreams :)

Post »

Jasne, chciało by się wiosny, ale to dopiero luty. ;:223 Nie kracz o śniegu po kolana, bo do mnie pług dojeżdża dopiero koło dziesiątej. ;:222
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja sie wlasnego sekatora nie dorobilem jeszcze :;230 mam taki 15 letni i jest b. Dobry nowe są do kitu :oops: mnie na nic nie stać bo wszystko na róże pójdzie i korę a potem powojniki :lol: dopiero może w wakacje albo na jesień coś zaczne zmieniac w narzędziach ;:14 Ostatnio moją pasją są wycieczki do H&M-u :;230
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p
Od: 20 wrz 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja kiedyś miałam sekator miesiąć, rozpadł sie. Potem kupiłam prosty z drewnianą rączką, mam go trochę dłuzej. :D
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p
Od: 14 wrz 2013, o 20:23

Post »

Soniu Damy radę . :D Oj to nie dobrze ...

Mati Haha . :D Masz rację , ale czymś trzeba ciąć .I dobrze , że kupujesz roślinki . :D Nie no , narzędzia się przydają ogólnie . :wink: Ciekawe co tam kupujesz . :lol:

Marta Za dużo siły może masz . :D
Awatar użytkownika
Vamila
200p
200p
Od: 11 wrz 2014, o 20:33

Post »

Pawle właśnie uświadomiłam sobie, że znam bardzo atrakcyjną pod każdym względem osobę z Ciechanowa, może Wy tam tak macie ;)
Eh nadejście wiosny najszybciej zwiastują zakupy w ogrodniczym ;)
Znów będzie mi się śniło siedlisko ze stodołą :)
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na zielono! Milena
Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p

Post »

Ostatnio się na dresy przezuciłem czyli kupuje bluzy i spodnie i takie tam :;230 wiesz ty z różami angielskimi to b. Dobry pomyśł bo są łatwe w uprawie i cudne ;:167 ;:167
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p
Od: 20 wrz 2014, o 09:30

Post »

Pawle pamiętam o hakuro wczoraj o niej myślałam i o Twojej podpowiedzi jak ciąć :). Ja mam dużo siły ale chyba czasem za bardzo mnie energia roznosi, a nastolatką nie jestem :D . Skąd się te zapasy biorą (energii) ? ;:3
Awatar użytkownika
garden11
1000p
1000p
Od: 3 gru 2014, o 10:16

Post »

Witaj Pawle, wpadłam z rewizytą. Powierzchnia do zagospodarowania - mogę tylko pozazdrościć. Produkcja obrzeży super! dużo wygodniej jest utrzymać rabaty w ryzach jak mają obrzeża. Iglaki śliczne, pomyśl o czymś kwitnącym co doda kolory Twojemu ogrodowi. Stare jabłonie są cudne, dbaj o nie i broń Cię Panie Boże nie wycinaj!!! Zawsze można czymś podsadzić a kwitną bajecznie na wiosnę. Ciekawa jestem kwitnących piwonii w twoim ogrodzie szkoda, że nie zamieściłeś fotek. Czytałam, że lilie drzewiaste ( dorastają do 2m wysokości) Ci ktoś sugerował ja oczywiście jestem ich fanką to polecam hihi tylko jeśli można coś doradzić sadź w dużych donicach lub wiadrach z nawierconymi dziurami, żeby Ci nic cebul nie zjadło. A jakieś byliny? Nadają ogrodowi uroku, wypełniają nasadzenia, cieniują ziemię? Funkie widziałeś? Cudne faktury liści, kolory rozmiary, kwitną też ale ja je osobiście lubię za liście. Zakupiłeś róże za to pochwała się należy też je lubię. Jak będziesz miał chwilę to zobacz na http://www.tvr24.pl/program-Ogrod_bez_Tajemnic-6.html będziesz wiedział już wszystko o różach i nie tylko. Pomysł na donice wykończone kamieniami super!
Pozdrawiam i będę wpadać aby popatrzeć na Twoje nasadzenia
Pozdrawiam Ewa

W ogródku u Ewy
Awatar użytkownika
AnaAn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 gru 2012, o 17:49

Post »

Przygotowania do wiosny widzę idą pełną parą :D
Fajne przeliczenia na angielki :wink:
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p
Od: 14 wrz 2013, o 20:23

Post »

Milenko Ciekawe kogo stąd znasz . :wink: Trzeba działać powoli ... ale jakoś ja nie wybieram się do ogrodniczego , bo wiesz co by było .Omijam również szkółki - dodam , że w moich okolicach jest Szkółka słynnego Szmita . Nie jadę tam bo bym oszalał . :D Stodołę mogę Ci oddać jak chcesz . :D

Mati Kupuj to co tańsze . ;:191 Więcej kasy będzie na roślinki . :D Pomyślę o tych różach jak zrobię rabatę .Myślałem , że one są dużo droższe ... ale są w miarę tanie . :wink:

Marto Fajnie , że pamiętasz . :D Wiek to nie wszystko . :lol: Pokażesz tą siłę niebawem już . Fakty są takie , że teraz nie mamy co robić i zmagazynowaliśmy tą energię .Nie ma jakiejś ciężkiej ogrodowej pracy ... Energia troszkę opadnie z rozpoczęciem sezonu, ale chęci przybędą x 1000 . :D

Ewa Siemanko. :wink: Dziękuję bardzo .Będą hortensje Bobo w tym roku mam nadzieję .Dbam o jabłonie , ale czasem mnie wkurzają powiem Ci .Nie mam niestety fotek piwonii ... ale są piękne .Teraz jak będą kwitły to zrobię fotki . Są różowe . :lol: Dziękuję bardzo za radę odnośnie lilii , pomyślę nad nimi . :) Byliny będą również , z czasem wszystko się pojawi . :lol: Widziałem gdzieś , piękne . ;:108 Dzięki , dzięki .Dzięki również za link . :D Miło mi , zapraszam i również pozdrawiam . :wink:

Aniu Od czegoś trzeba zacząć . :wink: Na najtańsze angielki . Mam nadzieję , że w tym roku się pojawią - chociaż kilka . :D
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p

Post »

Kupuj tylko te z gołym korzeniem i najlepiej w ogrodniczym na jesień bo duzy wybór i taniej niż przez neta a w doniczkach strasznie drogie ;:oj a z angielek to Mary Rose jest naj ;:138 jak coś to przekonasz sie u mnie w lato :wink:
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30

Post »

Róże drogie,kupujesz gołe badyle z gołymi korzeniami,kto wie,co to jest,i dajesz 20-30 zł.
A kupujesz klona palmowego w doniczce za 30 który ma piękne liście i 1.5 metra ;:306
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p

Post »

Wiesz ale masz głupi tok myślenia :( roże te w donicach tyle kosztują ! Te bezziemne są tanke bo do 20 zł ale mi zawsze sie sprawdzaja ;:138 ale trzeba kupować te z sprawdzonych źródeł
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”