Ogród Marty-cz.aktualna

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Marty-cz.aktualna

Post »

Marto i ja pospacerowałam, tej obieli to normalnie strasznie zazdroszczę. Kupiłam dwa lata temu a skusił mnie ten opis rośliny:"nikt nie przejdzie obok niej obojętnie". Mieli rację u Ciebie nikt nie przejdzie obok niej obojętnie, cudowna. Niestety moja kupiona masakryczna, chyba już po niej.
A jeszcze koło klonika czerwonego jakaś biała roślinka , cudownie wygląda , co to za zjawisko?.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Martusiu pewnie nastąpiło zmęczenie materiału ;:306 Planuję w przyszłym tygodniu przed Bożym Ciałem (poniedziałek, wtorek?) przyjechać do Ciebie napisz kiedy Ci pasuje? Ja też niewiele zrobiłam, bo jest zimno i nie chcę się przeziębić, bo potem będzie ciepło a ja będą kwękać ;:224 Widzę że chaber biały zniebieścił się ;:306 A ja niektóre siewki żywokostu mam kwitnące na różowo :D Miłego wieczoru i pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Martuś spacerek przed snem zrobiłam po pieknym ogrodzie ;:333
Teraz będę śnić o raju :D Miłych snów ;:196
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Martusiu i ja pospacerowałam po pięknym ogrodzie - masz pięknie ;:433 ;:433
Ja mimo zimna trochę pracowałam na działeczce , mam nadzieję że to już koniec takiej pogody i będziemy mogły się rozkoszować naszymi ogrodami :D
Posyłam ;:196 życzę ;:3 na jurto a dzisiaj spokojnej nocy ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Tereniu,dzisiaj też praktycznie nic nie zrobiłam w ogrodzie ,ale kupiłam sobie na targu 10 porów,włoską kapustkę ,sałatkę i siedzi w siatkach ,bo warzywnik nie przygotowany ;:306 ,może jutro sie uda coś posadzić,wszystko robię na odwrót,jest mi tylko zimno i nie będę robiła,a jeszcze ciągle ktoś przyjeżdża po kwiatuszki i tak mi schodzi ,pozdrawiam i buziaczki ;:196

Aluś,miło,że spacerujesz,tak lubię jak jesteś ,byłam u ciebie to ogród zamknięty ,czy na długo?pozdrawiam i pięknych snów życzę ;:196

Marysiu,myślę ,żebyś przyjechała we wtorek,bo w sobotę jadę w świętokrzyskie na wesele i wrócę w niedzielę ,więc w poniedziałek może bym nie wyrobiła z niczym,ja też nie robię w ogrodzie ,coś mi zimno i mam naprawdę zmęczenie materiału,wiec sie poddaję i odpoczywam ,ale dzisiaj przyszła paczuszka z kwiatuszkami ,więc jutro muszę posadzić ,biały po przekwitnięciu niebieścieje ,pozdrawiam i dobrej nocki ;:196

Dorota,przecież z obielą nie ma żadnego problemu,czemu marnieje te białe kwiatuszki to ubiorek wiecznie zielony jest już u mnie parę lat w tym miejscu i tak fajnie rozjaśnia ten zakątek,pozdrawiam :wit
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Właśnie z obielą nie ma problemu a u mnie jest, dlaczego? ;:223 . Ubiorek fajny ;:333 .
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Przyszłam się tylko przywitać i lecę oglądać ogród.
:wit
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu o wtorku piszę o siebie :D pomyśl co Ci przywieźć. Może uda się wykopać krzaki, które się nie przyjęły, a może jakąś blaszkę ;:306 Mój biały chaber do końca jest biały ;:oj Ja też dzisiaj dostałam paczkę i sadziłam w tym deszczu ;:oj Dobrej nocy ;:196 i wypoczywaj bo tańcowanie Cię czeka :tan
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Martusiu zakątek hostowy ;:333 Coś mnie ostatnio wzięło na te roslinki ;:224 Tak właśnie sobie pomyślałam, że kwiaty podobne do żarnowca, ale w swojej nieświadomosci myślałam, że on tylko na żółto kwitnie ;:131 Rododendrony w takiej wielkości jak twój są po prostu oszałamiające ;:oj A pełny bez... ;:173
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Martuś , witaj!!
Zawsze podziwiam i z wielka przyjemnością oglądam te twój busz ogrodowy. ;:63 ;:63
Ty masz tak duzo pięknych roślin i zawsze coś ciekawego, oryginalnego, mało-spotykanego. ;:108 ;:108
Różaneczniki ;:oj cudne, takie juz wielkie.Ile trzeba czekać ,żeby były takie cudne???
I ta obiela,hmm nie znam tej roślinki :oops: .Wygląda ślicznie ;:333
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś ale masz cudne zakamarki i jak pięknie skomponowane, rododendrony przecudnej wielkości. ;:138
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Martusiu! wracam po kilka razy do Twoich cudownych , ogrodowych zakątków, zakamarków. ;:215
Cudownie! Rabata kaskadowa superancka ;:215 Wypisałam już nowe, podpatrzone u Ciebie chciejstwa ;:306 napiszę na pw, zaklepując na jesień ;:108 Pozdrawiam cieplutko! ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Martuś Fan Tan popodziwiałam i obielą się też pozachwycam. ;:oj Anioł z latarnią wśród host, piękny ten zakątek. ;:215 Zmęczona jesteś, bo taki ogród utrzymać w doskonałym stanie. ;:180 Odpoczywaj w cieple jutrzejszego słońca. ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”