Moje róże i nie tylko
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje róże i nie tylko
U mnie od wczoraj pada ale bardzo przyjemny ten deszczyk, trochę się rozjaśnia ale temperatura +13 jest ok!
Igala witam pięknie i zapraszam, życzę deszczyku dla Ciebie Laguna
JAKUCH Jadziu deszczyk to takie złotko dla roślin miło popatrzeć dla Ciebie Henri Martin szkoda, że kwitnie tylko raz ale zapach cudowny i widok
ewarm Mam kilka Aspirynek ale tej pozwoliłam trochę więcej, niech się rozpycha ale obok Winchester Cathedral nie da sobie dmuchać w kaszę, obie piękne i grzecznie rosną.
Dla Ciebie Agnieszka
Maska Marysiu za oknem drobniutki deszczyk i słoneczko wprost idealnie. Dla Ciebie Veltava
anabuko1 Aniu Aspirynka to jeden krzak, ładnie się rozrasta trzeba pilnować bo bardzo wigorna, mam inne ale one już trzymam w ryzach.
Idealne na szpaler z takim zamiarem kupiłam ale wiadomo plany, plany a potem zmiany, zmiany
Dla Ciebie Henri Martin i New Dawn
Zapraszam
Chippendale
Bajazzo
John Davis
Nostalgie
Igala witam pięknie i zapraszam, życzę deszczyku dla Ciebie Laguna
JAKUCH Jadziu deszczyk to takie złotko dla roślin miło popatrzeć dla Ciebie Henri Martin szkoda, że kwitnie tylko raz ale zapach cudowny i widok
ewarm Mam kilka Aspirynek ale tej pozwoliłam trochę więcej, niech się rozpycha ale obok Winchester Cathedral nie da sobie dmuchać w kaszę, obie piękne i grzecznie rosną.
Dla Ciebie Agnieszka
Maska Marysiu za oknem drobniutki deszczyk i słoneczko wprost idealnie. Dla Ciebie Veltava
anabuko1 Aniu Aspirynka to jeden krzak, ładnie się rozrasta trzeba pilnować bo bardzo wigorna, mam inne ale one już trzymam w ryzach.
Idealne na szpaler z takim zamiarem kupiłam ale wiadomo plany, plany a potem zmiany, zmiany
Dla Ciebie Henri Martin i New Dawn
Zapraszam
Chippendale
Bajazzo
John Davis
Nostalgie
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj, Aniu!
Przepiękne masz różyczki! A jakie krzaczory!!
Najpiękniejsza wśród nich 'Nostalgie' i to ona skradła dziś moje
Mam malutką prośbę: gdy Twoje kwiatki tudzież wszystkie inne roślinki napiją się do woli i wypęku, dmuchnij chmurki w moją stronę, bo u mnie bezet.
Dobrego weekendu, Aniu.
Przepiękne masz różyczki! A jakie krzaczory!!
Najpiękniejsza wśród nich 'Nostalgie' i to ona skradła dziś moje
Mam malutką prośbę: gdy Twoje kwiatki tudzież wszystkie inne roślinki napiją się do woli i wypęku, dmuchnij chmurki w moją stronę, bo u mnie bezet.
Dobrego weekendu, Aniu.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Aniu same piękności te Twoje różyczki! a Chippendale wygląda jak cudowny bukiet!
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Aniu, cieszę się, że u Ciebie popadało U mnie nadal susza, bo raptem spadło może ze 20 kropel deszczu Sucho jak pieprz, ale i zimno się zrobiło.
Poszalała Twoja Aspirynka i to całkiem nieźle Moja w tym roku dość mocno cięta i równie pięknie kwitnie. Widocznie lubi konkretne cięcie.
Poszalała Twoja Aspirynka i to całkiem nieźle Moja w tym roku dość mocno cięta i równie pięknie kwitnie. Widocznie lubi konkretne cięcie.
Aniu, ależ dorodne te Twoje róże! U nasz dziś popadało z czego bardzo się ciesze bo z trawnika to już ściernisko nam się zrobiło.
Ogród pełen pięknych kwiatów i roślin- to marzenie, które zamierzam spełnić
A w planach był tylko trawnik...
Kasia
A w planach był tylko trawnik...
Kasia
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Aniu różyczki kwitną jak marzenie jednak guano gołębie im dogadza.Niestety mój dostawca tego guana zmarł ,a wraz z nim dobroci U mnie dzisiaj znów tym razem 4 krople ,więc niestety trzeba było odbębnić taniec z wężem.Na dzisiejszą noc zapowiadają tylko 8 * toż to jesienne temperatury a tu lato się zaczęło
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
plocczanka Lucynko u mnie trzeci dzień pada ale rozsądnie z przerwami, temperatura znacznie w dół - całym saerduchem dmucham w chmurki niech lecą do Was gdzie jeszcze jest sucho.
apus Basia Chippendale potrafi ująć, bujnie kwitnie, zdrowa mam dwie i jestem z nich bardzo zadowolona jedna przy kości druga świeca hahahaha
dorotka350 Doprotko róże lubią cięcie a Aspirynka jak się jej pozwoli to potrafi szaleć, dlatego ciąć zdecydowanie i konkretnie.
klaragKasiu ten deszcz to wybawienie od tańca z wężem jak to mówi Jadzia, bo trawnik to przypomina ściernisko to fakt. Dmucham w chmurki
JAKUCH Jadziu u mnie na razie tańce odwołane i tego Tobie i naszym forumkom życzę - dmucham w chmurki
A teraz kawałek warzywniaka
apus Basia Chippendale potrafi ująć, bujnie kwitnie, zdrowa mam dwie i jestem z nich bardzo zadowolona jedna przy kości druga świeca hahahaha
dorotka350 Doprotko róże lubią cięcie a Aspirynka jak się jej pozwoli to potrafi szaleć, dlatego ciąć zdecydowanie i konkretnie.
klaragKasiu ten deszcz to wybawienie od tańca z wężem jak to mówi Jadzia, bo trawnik to przypomina ściernisko to fakt. Dmucham w chmurki
JAKUCH Jadziu u mnie na razie tańce odwołane i tego Tobie i naszym forumkom życzę - dmucham w chmurki
A teraz kawałek warzywniaka
-
- 100p
- Od: 27 maja 2018, o 10:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Taro,piękne masz róże Takie cudownie kwitnące i rozrośnięte.Szczególnie zachwyciły mnie pnące,ja posadziłam w zeszłym roku kilka, ale na taki efekt jak u Ciebie to jeszcze długo będę czekać.Bajazzo skradła moje
Pozdrawiam Agnieszka
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
Aniu - podejrzewam, że te pomidorki z pierwszego zdjęcia to aurija.
Takie właśnie wiszą u mnie - wyhodowałem z pomidorków otrzymanych w ub.r. od Elizabetki
Takie właśnie wiszą u mnie - wyhodowałem z pomidorków otrzymanych w ub.r. od Elizabetki
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu dziękuję za Veltavę podobnej do mojej Marii Viaud Ślicznie wszystko rośnie i plony będą, a nawet już są obfite! Tylko trochę trudno ogląda się leżące zdjęcia Muszę kręcić laptopem
- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
Aniu, gratuluję deszczu. Ja dziś jadę podlewać, bo napadało tyle, co kot napłakał. Róże masz piękne. Aspirin zachwyca. Nie wiedziałam, że Chippendale potrafi być szczupły - u mnie to przysadzista róża.
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Aniu warzywnik pierwsza klasa pomidorki bardzo ładnie rosną, szczególnie te podłużne fasolka widzę już kwitnie, niedługo będzie co kosztować
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Dziękuję, Aneczko kochana , dobrze dmuchałaś, właśnie mam deszcz z prawdziwego zdarzenia.
Poczekam jeszcze trochę i dmuchnę w kierunku tych, którzy jeszcze deszczyku wyglądają.
Tobie zostawiam buziaki
Ps. Warzywka też masz dorodne i takie zdrowiutkie!
Poczekam jeszcze trochę i dmuchnę w kierunku tych, którzy jeszcze deszczyku wyglądają.
Tobie zostawiam buziaki
Ps. Warzywka też masz dorodne i takie zdrowiutkie!
Pozdrawiam. Lucyna