Ogród Marty - Cz. XI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mymysteryy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2014, o 07:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty - Cz. XI

Post »

Marciu bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się pokazać nam te wszystkie piękności. ;:215 Dalie przecudnej urody. ;:173 Mikołajek też pięknie się prezentuje. A na temat pomidorów, to całkiem mi mowę odebrało. :shock: Niesamowicie Ci obrodziły. ;:333 Parę razy przewertowałam zdjęcia w te i wewte. Naprawdę coś NIESAMOWITEGO!!! sposób z wierconymi otworami godny naśladowania. Będę miała do Ciebie pytanie w tej sprawie, ale to już w moim wątku, by tu Ci nie zaśmiecać.

Miłego wieczoru ;:196
:wit
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Martuś dalia prześliczna. ;:oj

Obrazek

Rabaty kolorowe, piękne, ale szpaler pomidorowy to wyjątkowy widok. ;:152 Wspaniale Ci obrodziły i smak z pewnością mają znakomity. ;:108 Złe dni mijają, a trochę dobra, które zdarza nam się w życiu, pozwala o nich zapomnieć. Dużo dobrych chwil. ;:168
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Witaj Marysiu !!!! ;:196 cieszę się że jesteś ,lepiej się czujesz i pokazałaś ma, takie piękności ;:215 ;:215
Dalie , mikołajek agawo listny , kasztanowiec drobnokwiatowy i wszystkie inne kwiatuszki takie cudowne ;:138 ;:138 ;:138 a pomidorki to juz powalają na kolana tym bardziej że to twój pierwszy raz ;:180 ależ poletko ;:433 ;:433 ;:433
Martusiu ja nie byłam ale podobno grzyby się zaczynają jak możesz to wsiadaj w ;:71 do lasu .
Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i życzę samych miłych dni ;:167 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Martuś witaj!
U ciebie to zawsze ogrom cudnych roślin, cudnych kwitnień.
Jeżówki, śliczne odmiany.
Dalie,piękne, okazałe.Powojnki, floksy ;:215
Trytomy piękne.Moje w tym roku jedne odbiły po zimie.A jedne zakupione na wiosnę w tym roku nie zakwitną.Czyli rok bez trytom :wink:
Widzisz, roślinki wiedzą,że przychodzi pora i muszą pani się odwdzięczyć za wcześniejsze starania i pokazać swoje piękno i panią nacieszyć :D
A jeszcze pomidory. ;:oj
Ale obficie owocują.I tyle odmian.Fiu, fiuu.Te pomarszczone gruszkowe i ciemno-bordowe lśniące wyglądają niesamowicie.Z chęcią kupiłabym takie nasionka.Hmm ???
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś nawet nie wiesz jak Cię rozumiem! ;:168
Ogród niech Ci jest teraz ukojeniem a nie obowiązkiem ,widzisz jak Cię zaprasza do swych koronek kwiecistych,mówi : Marto usiądź na ławeczce i podziwiaj nas! Korzystaj upajając się swym dziełem i tak wnet mróz ściśnie gardło kwiatom ,więc ogród poradzi sobie. Troszkę się rozrośnie po swojemu ,ale doda mu to naturalności ,odpocznij!
Porsze
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 23 sie 2017, o 09:45
Kontakt:

Post »

Genialne zdjęcia jak i cały ogród
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu bardzo dziękuję (-jemy) za kolejny wspaniały dzień, za pyszne jedzenie, za nowe znajomości i doznania! trochę czas nam za szybko leci, ale i tak ogród zwiedziłam szkoda tylko że sama....ale musiałam ;:196 Pracuję nad Markiem ...wiem że ma do zrobienia coś w aucie, ale jak już zrobi to mu nie przepuszczę i przyjedziemy tylko na rozmowy i odpoczynek pod katalpami! ;:4
Dobrej nocy i mocno całuję ;:196

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09

Post »

Marto
Przyszłam z ciekawości i nie zawiodłam się :D
Rozległy, ciekawy ogród, olbrzymia plantacja pomidorów ;:oj
Ostróżki faktycznie piękne i zjawiskowe. :D
Pomidorki to chyba profesjonalnie hodujecie, jestem w szoku ile owoców.
U nas drugi mokry rok i większość zgniła.
Czytam, ze masz różne problemy w tym z kręgosłupem.
Bardzo współczuję, nie dziwię się przy takim areale.
Nam też kiedyś sarny róże wszystkie zjadły na działce, nawet goniłam rozjuszona kozła :;230
Pozdrawiam i życzę lepszego samopoczucia. :D
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Martusiu mam nadzieję, że twój przepiękny ogród pomoże ci w dojściu do równowagi ;:333 Jak widać na zdjęciach bardzo się stara ;:108 Pomidorów to pewnie dla całego wojska by wystarczyło ;:oj
Awatar użytkownika
inka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lis 2009, o 11:54

Post »

Martuś bardzo lubię Twoje "co nieco na ogrodzie" pozdrawiam ;:167
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Marcia dobrze rozumiem ;:168 Twój ogród jest nadal wspaniały... A fotki z krwawcem kichawcem jako tłem są świetne on tak wspaniale rozjaśnia rabatki ;:333 ... Pomidorów plony imponujące... mój faworyt to czarny pomidor :) ciekawe jak smakuje :)
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Martusiu Marysia cudownie pokazała Twój ogród ;:333 ;:333
Gdzie się podziewasz ?? czyżbyś grzyby zbierała ??
Pozdrawiam cieplutko ;:196 ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam wszystkich gorąco,przyszłam nadrabiać moje zaległości ,dziękuję ,że mimo wszystko jesteście ze mną to mnie na pewno bardzo wzmacnia chociaż mało mnie tutaj .

Oleńko,lifting zrobiony,a po problemach dochodzę do siebie,w ogrodzie kwiatowym nic nie robię bo absorbują mnie pomidory i przetwory,pozdrawiam ;:168

Iwonko,odpoczęłam ,ale powalona problemami zbieram się w całość ,nie bardzo widać te doniczki bez dna bo ogórki wyszły z doniczek i zaścieliły wszystko.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Grażynko,to prawda ,że długo mnie nie było,ale powoli wracam ,pomidory miło mnie zakoczyły,jest ich dużo i są piękne ,ogród pięknie kwitnie tylko chwasty też duże urosły pod moją nieobecność,pozdrawiam ;:168

Marysiu,powoli nadrabiam zaległości ,pracy dużo,doszły zbiory i przetwory,ale już jest lepiej bo zabrałam się do pracy,pozdrawiam ;:196

Ewa Pashmina,ja też lubię Busko,często spacerowałam po tym parku,a w moim ogrodzie zaległości ogromne ,pozdrawiam :wit

Ewciu ewarost,jestem już w domu od 2 tygodni,teraz odrabiam na forum ,bo małe załamanie mnie zatrzymało,dziękuję za troskę takie wpisy pomagają wyjść na prostą ,upały wytrzymywałam bo jestem ciepłolubna ,pozdrawiam ;:196

Tereniu witaj ,tak mnie życie zatrzymało,ale staram się ,żeby znowu iść naprzód,ogród bardzo kwitnie chociaż prawie 2 miesiące nic w nim nie robiłam ,pozdrawiam ;:196

Ewuniu,wróciłam 2 tygodnie temu,ale życie pełne niespodzianek i zniknęłam na chwilę ale przecież trzeba pokazać co kwitnie w ogrodzie ,wiec powoli wracam ,pozdrawiam ;:196

Gosiu Margo-margo,wracam na prośbę :uszy ,dziękuję za miłe słowa to dodaje siły i otuchy,przecież muszę się jakoś pozbierać chociaż to takie trudne,pozdrawiam ;:196

Basiu,miło,że jesteś i dziękuję za dobre słowo,pomidorów i dyń dużo,ale i ogród cały w kwiatach ,no i z chwastami,pozdrawiam :wit

Iwona,powoli wracam do ludzi ,już są lepsze dni i wraca chęć do pracy w ogrodzie ,pozdrawiam ;:168

Ala dziękuję za życzenia ,ogród kwitnie bez opamiętania mimo,że nie poświęcam mu czasu,ale myślę ,że to się poprawi,pozdrawiam ;:168
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”