Ogródek Gosi 17
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Gosi 17
Martuś, faktycznie zdrowie jest najważniejsze, bo wszystko inne można osiągnąć wcześniej czy później
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu, z tego co się orientuję, pojutrze wracasz do pracy, no to nareszcie sobie odpoczniesz.
Poczekaj, gdy znajdziesz się już na emeryturze, to dopiero będzie Ci brakowało czasu.
Czego Ci więc życzyć na ten nowy roczek... Właśnie więcej czasu dla siebie, kwitnącego ogrodu, oczywiście zdrowia i szczęścia oraz spełnienia wszystkich planów i marzeń.
Poczekaj, gdy znajdziesz się już na emeryturze, to dopiero będzie Ci brakowało czasu.
Czego Ci więc życzyć na ten nowy roczek... Właśnie więcej czasu dla siebie, kwitnącego ogrodu, oczywiście zdrowia i szczęścia oraz spełnienia wszystkich planów i marzeń.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Małgosiu . Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Ci życzę i spełnienia wszystkich planów nie tylko tych ogrodowych . Rudzielec bardzo fajny . Wspominki z wiosny bardzo przydatne w ten ponury czas. Czekam na białą zimę . Pozdrawiam .
- Margo2
Lucynko, bardzo dziękuję za życzenia. Bardzo bym chciała, żeby się spełniły, bo naprawdę jestem zmęczona tym ciągłym biegiem. Najgorsze, że to ja sama po części go sobie organizuję. Nie umiem usiedzieć w miejscu, chwytam się kilku rzeczy na raz, a potem narzekam że nie mam czasu.
Ale już nauczyłam się latem siedzenia na kanapach na tarasie. Trwa to kilka chwil, ale to już coś
Ewelino, podobno od jutra ma padać śnieg. Ale nawet jak spadnie, to prognozy pokazują, że niedługo mają być dodatnie temperatury. Mam nadzieje, że zima nie przyjdzie w marcu.
jeśli lubicie moją wiosnę to ciąg dalszy
Ale już nauczyłam się latem siedzenia na kanapach na tarasie. Trwa to kilka chwil, ale to już coś
Ewelino, podobno od jutra ma padać śnieg. Ale nawet jak spadnie, to prognozy pokazują, że niedługo mają być dodatnie temperatury. Mam nadzieje, że zima nie przyjdzie w marcu.
jeśli lubicie moją wiosnę to ciąg dalszy
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Ładnie Małgoś u Ciebie wiosną było...
Oby w tym roku jeszcze ładniej było!
Oby w tym roku jeszcze ładniej było!
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Pewnie że lubimy wiosnę. Baaardzo, bardzo!
A Twoja, Gosiu, była naprawdę piękna i niezwykle bogata w kwiecie.
A Twoja, Gosiu, była naprawdę piękna i niezwykle bogata w kwiecie.
Pozdrawiam. Lucyna
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu , kto może nie lubić wiosny ? czekamy zawsze na nią z ogromną niecierpliwością , ale zima też ma dla nas swoje pozytywy , możemy troszkę poleniuchować , poczytać , pójść do kina , tetru , robić inne , również ciekawe rzeczy .Ja już kupiłam sobie bilety do teatru na marzec i jeszcze chcę wybrać się do filharmoni w lutym , no i do kina wybiorę się na kilka interesujących mnie filmów .Wieczorami siedzę z książką lub z szydełkiem , zima więc szybko zleci .Za plany ogrodowe wezmę się dopiero końcem lutego bo w tym roku ruszam z warzywnikiem , więc trzeba będzie zrobić własne rozsady głównie papryczki i pomidory . Na parapetach mam mało miejsca , więc muszę się ograniczyć co do ilości , resztę warzyw będę siała wprost do gruntu .Póki co cieszmy się z mniejszej ilości pracy , niech ten rok będzie dla nas bogaty , bogaty w uczucia , dobry dla zdrowia ,urodzajny w polu i w ogrodzie , błogosławiony dla nas i naszych rodzin . Wszystkiego najlepszego Gosiu dla Ciebie i Twoich najbliższych .
- Margo2
Maryniu, mam nadzieje, że jak trochę więcej popada niż w zeszłym roku to będzie super
Lucynko, ja mam właśnie mało kwiatów wiosną w porównaniu z innymi miesiącami
Dosadziłam więcej tulipanów,e ale nie wiem, czy te posadziłam wcześniej nie wypadną
Zobaczymy wiosną
Elu, ja przede wszystkim nadrabiam zaległości towarzyskie. Już wszystkie piątki i soboty do końca miesiąca mam zajęte.
Do kina chodzimy z koleżankami regularnie. Obejrzałam wszystkie lepsze filmy 2018 roku.
Niestety też nie mam miejsca na parapetach. Dlatego sieję to samo co Ty. Czasem jeszcze dorzucę jakies kwiaty, ale w małych ilościach.
Już nie mogę doczekać się zapachu kaliny
Lucynko, ja mam właśnie mało kwiatów wiosną w porównaniu z innymi miesiącami
Dosadziłam więcej tulipanów,e ale nie wiem, czy te posadziłam wcześniej nie wypadną
Zobaczymy wiosną
Elu, ja przede wszystkim nadrabiam zaległości towarzyskie. Już wszystkie piątki i soboty do końca miesiąca mam zajęte.
Do kina chodzimy z koleżankami regularnie. Obejrzałam wszystkie lepsze filmy 2018 roku.
Niestety też nie mam miejsca na parapetach. Dlatego sieję to samo co Ty. Czasem jeszcze dorzucę jakies kwiaty, ale w małych ilościach.
Już nie mogę doczekać się zapachu kaliny
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
Gosiu,
piękna ta Twoja wiosna - aż chce się już takiej w ogrodach !
Ściskam z okazji Nowego Roku, życząc wielu miłych ogrodowych /i nie tylko/ spotkań.
Oby wiosna przyszła szybko i ucieszyła przepychem barw i kolorów, za którymi tak bardzo tęsknimy w tej burej, zimowej rzeczywistości. Ale też przede wszystkim zdrowia, bo wtedy nawet wiatr i deszcz ze śniegiem nie straszny
piękna ta Twoja wiosna - aż chce się już takiej w ogrodach !
Ściskam z okazji Nowego Roku, życząc wielu miłych ogrodowych /i nie tylko/ spotkań.
Oby wiosna przyszła szybko i ucieszyła przepychem barw i kolorów, za którymi tak bardzo tęsknimy w tej burej, zimowej rzeczywistości. Ale też przede wszystkim zdrowia, bo wtedy nawet wiatr i deszcz ze śniegiem nie straszny
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- Margo2
Marysiu, chyba ściągnęłam Cię myślami. Przed chwilą myślałam o Tobie.
Dziękuję za życzenia. Masz rację, że zdrowie jest najważniejsze. Widzę to po wszystkich dokoła.
Mam nadzieję, że wszystkie choroby albo się skończą, albo już się nie powtórzą
Tobie i Kasi też życzę duuużo zdrówka.
Cały czas liczę na odwiedziny
Dziękuję za życzenia. Masz rację, że zdrowie jest najważniejsze. Widzę to po wszystkich dokoła.
Mam nadzieję, że wszystkie choroby albo się skończą, albo już się nie powtórzą
Tobie i Kasi też życzę duuużo zdrówka.
Cały czas liczę na odwiedziny
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
Kochana, bądźmy optymistkami, a wtedy wszystko to co nawet mało realne, jest możliwe.
Tak więc do zobaczenia w Twoim ogrodowym raju, ale też i w moim nowym, ogrodowym marzeniu
Tak więc do zobaczenia w Twoim ogrodowym raju, ale też i w moim nowym, ogrodowym marzeniu
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Taka piękna kalina jest na sąsiedzkiej działce i jak kwitnie, to również upajam się jej zapachem. A potem uwielbiam ją drugi raz, jak sypie płateczkami jak panna młoda i cała droga jest nimi usiana
I jak śnieg spadł? U mnie i owszem, ale nie tak dużo jak zapowiadali. Ale przynajmniej zrobiło się biało i czyściej
I jak śnieg spadł? U mnie i owszem, ale nie tak dużo jak zapowiadali. Ale przynajmniej zrobiło się biało i czyściej
- Margo2
Mufko, liczę na spełnienie marzeń
Iwonko, kalina jest cudowna. Szkoda, że kwitnie tylko raz
Niestety śniegu brak, a troszeczkę mrozi.
Iwonko, kalina jest cudowna. Szkoda, że kwitnie tylko raz
Niestety śniegu brak, a troszeczkę mrozi.