W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
mój Reksiu otacza się pluszakami musi je wynieść na dwór, śmiejemy się że "chwalipięta"
- Silja
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 9 kwie 2013, o 16:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
whitedame śliczny psiak
moja wyżełka też nie wie, że jest dużym psiakiem i nie może zrozumieć dlaczego nie moze usiąść na naszych kolanach tak jak pozostałe dwa mniejsze psiaki
tara
moje niestety jak widzą jakąkolwiek maskotkę włącza im się przycisk "zniszcz" dopóki nie rozszarpią jej na najmniejsze kawałki.
Jedna z moich suń też podobnie robiła z piłkami... kupiliśmy jej kiedyś piłkę do koszykówki w nadziei, że chociaż ta dłużej wytrzyma... wytrzymała 15 min Jedyna piłką, którą szanuje jest taka znaleziona na spacerze. A... no i jeszcze frisbee może żyć u nas w domu. Kiedyś zgubiła je na łące... szukaliśmy ale bezskutecznie. Dostała następne. Rok później na spacerze sama je znalazła i żebyście widzieli jaka dumna szła ze swoją zabaweczką do domu
moja wyżełka też nie wie, że jest dużym psiakiem i nie może zrozumieć dlaczego nie moze usiąść na naszych kolanach tak jak pozostałe dwa mniejsze psiaki
tara
moje niestety jak widzą jakąkolwiek maskotkę włącza im się przycisk "zniszcz" dopóki nie rozszarpią jej na najmniejsze kawałki.
Jedna z moich suń też podobnie robiła z piłkami... kupiliśmy jej kiedyś piłkę do koszykówki w nadziei, że chociaż ta dłużej wytrzyma... wytrzymała 15 min Jedyna piłką, którą szanuje jest taka znaleziona na spacerze. A... no i jeszcze frisbee może żyć u nas w domu. Kiedyś zgubiła je na łące... szukaliśmy ale bezskutecznie. Dostała następne. Rok później na spacerze sama je znalazła i żebyście widzieli jaka dumna szła ze swoją zabaweczką do domu
Ratując jednego psa nie zmienimy świata. Ale świat zmieni się dla tego jednego psa.
- Tomek-Warszawa
- Od: 11 lut 2008, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam
Mam pytanie: Czy obroża na pchły i kleszcze rzeczywiście chroni psa przed nimi?
Mam pytanie: Czy obroża na pchły i kleszcze rzeczywiście chroni psa przed nimi?
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
- Tomek-Warszawa
- Od: 11 lut 2008, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
- Silja
Tomku obroża chroni, ale niestety nie ma środków które daja 100% pewności
Skad u Ciebie Pimpuś ?
Skad u Ciebie Pimpuś ?
Ratując jednego psa nie zmienimy świata. Ale świat zmieni się dla tego jednego psa.
- SandraABC
- 1000p
- Od: 28 kwie 2011, o 23:38
Dziewczyny i chłopaki
Do adopcji jest Sam - żółty dog i suczka Amstaffka Może kogoś chwycą za serce ?
http://www.pupileo.pl/showthread.php?t=25710
http://www.pupileo.pl/showthread.php?t= ... ost1648783
Kontakt: SOS Ratujemy dogi - http://www.ratujemydogi.org/
Do adopcji jest Sam - żółty dog i suczka Amstaffka Może kogoś chwycą za serce ?
http://www.pupileo.pl/showthread.php?t=25710
http://www.pupileo.pl/showthread.php?t= ... ost1648783
Kontakt: SOS Ratujemy dogi - http://www.ratujemydogi.org/
- Silja
Wczoraj wychodząc z domu bardzo się zdziwiłam... po ogródku spacerował starszy bardzo wystraszony i zaniedbany psiak... głuchy i niedowidzący. Miał slad po obroży. Pewnie zerwał sie komus z łańcucha. Dałam mu jeść i pić. Nie miałam jak go zatrzymać. Przyjechał pan z KTOZ-u... i złapaliśmy biedaka... Mam wyrzuty sumienia, ale wiem, że mimo wszystko będzie w schronisku bezpieczniejszy. Przynajmniej nie zginie w męczarniach po potrąceniu przez auto... Porobiłam ogłoszenia... ale watpię aby ktoś go szukał...
Kurcze... cały czas o nim myślę.
Kurcze... cały czas o nim myślę.
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
To nie męcz się, jedź i go zabierz , u ciebie nawet w budzie będzie miał lepiej niż w schronisku, kto weźmie schorowanego psa.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Silja
Nie dam rady... mam już trzy psiaki ze schroniska... Trzeba liczyć siły na zamiary ;)
Schron krakowskiego TOZu nie jest chyba zły? (bo wiadomo, że schroniska są różne, są takie jak np. Rzeszów, gdzie psy maja dwa spacery dziennie, jest liczny wolontariat itp., i sa takie jak Mysłowice czy Radysy, wśród psiarzy nazywane obozami koncentracyjnymi dla zwierząt ...)
Bea
- Silja
Nie, zły nie jest. Zwierzaki mają dobrą opiekę.
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Życie, sama mam dwa. Nie kumam jak ktoś ma ogród i ani jednego.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...