W słońcu smagliczki i róże
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W słońcu smagliczki i róże
Soniu - właśnie to piękno mnie w Mary uwiodło, zaś Lionsy skusiły swoim czarem ciężko sie im oprzeć i dlatego mam trzy sztuki, a donice czekały w centrum ogrodniczym ponad dwa tygodnie żal było zostawić dziś to wszystko razem wzięte nabiera smaku i cieszy oko
Ulu - ławeczka koniecznie musi znaleźć miejsce w różance, a swoja droga takie przenoszenie ma swój plus co tydzień inny widok
Kronoprinse Mary jest taka sztywna super trzyma kwiaty nie pokładają się i co ważne nie opadają dla mnie to plus bo nie śmieci
Rose de Resht
Jackmani jeden kwiatuch ale cieszy
Abraham Derby
Louis Odier
Ulu - ławeczka koniecznie musi znaleźć miejsce w różance, a swoja droga takie przenoszenie ma swój plus co tydzień inny widok
Kronoprinse Mary jest taka sztywna super trzyma kwiaty nie pokładają się i co ważne nie opadają dla mnie to plus bo nie śmieci
Rose de Resht
Jackmani jeden kwiatuch ale cieszy
Abraham Derby
Louis Odier
- Elwi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lis 2013, o 19:38
Ha, widzę że róże ruszyły na maksa Coraz to nowe panny czarują swym wdziękiem Ale i tak Kronprinsesse Mary jest bezkonkurencyjna Jak długo ją masz? Może moja w przyszłym sezonie też da taki popis
Wszyscy chwalą róże bo one wybijają na pierwszy plan, ale ja jestem tez pod wrażeniem twoich jednorocznych. Na parapecie okna przy Edence masz petunie? Niesamowite I z drugiej strony kremowe - też giganty
Wszyscy chwalą róże bo one wybijają na pierwszy plan, ale ja jestem tez pod wrażeniem twoich jednorocznych. Na parapecie okna przy Edence masz petunie? Niesamowite I z drugiej strony kremowe - też giganty
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czym częściej oglądam wasze wątki , tym bardziej wychodzę z nich bardziej chora.
Ale. ...... z nowymi pomysłami , miejsce tak jak wspomniałam Dla Edenki jest.
Tylko teraz muszę przemyśleć czy nie wsadze jej bliżej huśtawki jest tam jedno miejsce, małe przeorganizowanie rabaty wiosennej i będzie w sam raz i w dodatku będzie bardziej w zasięgu oczu , i wypełni pustkę po wiosennych której nie znoszę.
U mnie odpisałem jaka już rośnie zamiast Eden ki, nazwa trudna i nie pamiętam ale u mnie link myślę że równie warta grzechu, ale to się okaże jak zakwitnie ma 3 paki.
Ale. ...... z nowymi pomysłami , miejsce tak jak wspomniałam Dla Edenki jest.
Tylko teraz muszę przemyśleć czy nie wsadze jej bliżej huśtawki jest tam jedno miejsce, małe przeorganizowanie rabaty wiosennej i będzie w sam raz i w dodatku będzie bardziej w zasięgu oczu , i wypełni pustkę po wiosennych której nie znoszę.
U mnie odpisałem jaka już rośnie zamiast Eden ki, nazwa trudna i nie pamiętam ale u mnie link myślę że równie warta grzechu, ale to się okaże jak zakwitnie ma 3 paki.
- Tolinka
- Od: 1 mar 2013, o 23:30
Ula pięknie już kwitną twoje panienki,kącik z Edenką też nabrał kolorków ,czekam na twoje widoczki z okna
- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Ula jak długo masz Kronprincesse Mary?
Muszę się przyznać, że wczoraj zupełnie "przypadkiem" wpadła mi w łapki i już jej nie wypuściłam Przytargałam ją rowerem ponad 10 km... Trochę ucierpiała, ale jestem dobrej myśli...pozbiera się na pewno. Róże wbrew pozorom nie są wcale takie delikatne
Muszę się przyznać, że wczoraj zupełnie "przypadkiem" wpadła mi w łapki i już jej nie wypuściłam Przytargałam ją rowerem ponad 10 km... Trochę ucierpiała, ale jestem dobrej myśli...pozbiera się na pewno. Róże wbrew pozorom nie są wcale takie delikatne
- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
Uleńko zaniedbałam się i dawno do Ciebie nie zaglądałam.
Cieszę się, że znalazłam kilka minut i obejrzałam Twoje przepiękne róże.
Cieszę się, że znalazłam kilka minut i obejrzałam Twoje przepiękne róże.
- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ula gdzie jesteś,co z tobą ?Dawno cię nie było ,odezwij się
- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ula