Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
- mar33
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
Marysiu jak to chciałabyś nas opuścić, dusza forum i nie tylko jeszcze raz gratuluję wygranej i wyboru, będzie lżej dla spracowanych rączek
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jurku kiedyś byłam w grudniu, a teraz ale na pewno coś do walizki upchnę, rojniki nie zajmują wiele miejsca. A zdjęcia będą dziękuję!
Joasiu to co się da zrobić z pominięciem marca to zrobię, ale wiesz takim sprzętem to nawet gnojówką pokrzywową wszędzie dotrę. Właśnie w moim ulubionym angielskim programie GW dowiedziałam się o gnojówce z żywokostu
Joasiu jak już do Was dojadę to ja o Tobie nie zapomnę a Iwonka też nie zapomniałaby, przecież ona mi powiedziała, że chce się ze mną zobaczyć
Marysiu ależ skąd nic takiego nie myślę dopóki zdrowia i sił starczy ogrodu i FO nie opuszczę. Już z młodymi rozmawiałam o kupnie komputera stacjonarnego w razie gdyby laptop odmówił posłuszeństwa
Dziękuję za dobre słowo
Joasiu to co się da zrobić z pominięciem marca to zrobię, ale wiesz takim sprzętem to nawet gnojówką pokrzywową wszędzie dotrę. Właśnie w moim ulubionym angielskim programie GW dowiedziałam się o gnojówce z żywokostu
Joasiu jak już do Was dojadę to ja o Tobie nie zapomnę a Iwonka też nie zapomniałaby, przecież ona mi powiedziała, że chce się ze mną zobaczyć
Marysiu ależ skąd nic takiego nie myślę dopóki zdrowia i sił starczy ogrodu i FO nie opuszczę. Już z młodymi rozmawiałam o kupnie komputera stacjonarnego w razie gdyby laptop odmówił posłuszeństwa
Dziękuję za dobre słowo
Marysiu gratulacje jeszcze raz .
Reklamę walnęłaś temu opryskiwaczowi że chyba sobie takiego kupię
Reklamę walnęłaś temu opryskiwaczowi że chyba sobie takiego kupię
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
A to trzeba Cię specjalnie zapraszać , przecież na Lato Kwiatów na pewno przyjedzieszjonatanka pisze:Marysiu bardzo się cieszę razem z Tobą z nowego sprzętu Oj to drzewka będą odpowiednio przygotowane do sezonu.Życzę owocnych zbiorów.
-- 5 mar 2014, o 18:59 --
Teraz dopiero doczytałam.O mnie zapomniała.zielonajagoda pisze: Marysiu, jeśli nie przeszkadzają Ci tabuny zwierzów i wszystko co z tym związane to zapraszam. Czytałam gdzieś że wybierasz się do Pati na wystawę agatów (a te imprezy są z tygodniowym odstępem), więc wypada Ci wziąć urlop, przyjechać do mnie, a ode mnie do Pati
U nas organizatorzy ruszyli już z przygotowaniami http://www.otmuchow.pl/PL/424/41/Ustalo ... ow_2014/k/
A może Pati by do mnie po Ciebie przyjechała, obiecała mi odwiedziny , chyba że eMa na urlop namówisz, a jeśli nie, to pamiętaj że wsiadasz w Krakowie a wysiadasz u mnie w pipidówce
A co do róż, to na dużej posesji, ilość którą na razie mam to się gubi
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Marysiu,gratuluję pięknej wygranej,będziesz zadowolona,ja nie wiedziałam o żadnym konkursie bo też bym zagłosowała ,napisała do mnie dziewczyna w ostatniej chwili,ale ja nie umiałam tego zrobić ,a w domu nie było nikogo kto by mi pomógł,piszesz,że z każdego miejsca przywozisz kwiatuszki ,ja też ,każdy ogródek przepatrzę dokładnie,miłych snów,ja też już zmykam
- sniezek
- 100p
- Od: 19 lis 2011, o 20:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu, gratuluję wygranej
- Joanna_68
- 200p
- Od: 3 lip 2008, o 20:42
Marysiu fajny ten Twój sprzęcik, życzę żeby dobrze służył no i tej klęski urodzaju
Pozdrawiam Aśka
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Marysiu, walizy już domknięte? To chyba jutro nas opuszczasz, proszę słuchać zaleceń lekarzy, nie spóźniać się na zabiegi, dużo spacerować i głęboko wdychać jod, no i nie chodzić na fajfy za często, bo jak się pan mąż dowie to po powrocie spierze tyłek , Maryniu, wykorzystaj tam każdą chwilę, i pozdrów mój ukochany, lodowaty, Bałtyk
- Maska
- Kontakt:
Renatko
reklama? napisałam co należało
Iwonko
Marto no taka nakręcona na ogród jesteś stale biegniesz jak nie do ogrodu to do łóżka.
Dziękuję!
Dominiko witam Cię serdecznie bo chyba u mnie jesteś pierwszy raz
Zapraszam a za gratulacje dziękuję
reklama? napisałam co należało
Iwonko
Marto no taka nakręcona na ogród jesteś stale biegniesz jak nie do ogrodu to do łóżka.
Dziękuję!
Dominiko witam Cię serdecznie bo chyba u mnie jesteś pierwszy raz
Zapraszam a za gratulacje dziękuję
-
- 500p
- Od: 28 sty 2013, o 12:33
Marysiu, gratuluję sprzętu
Mój po kilku latach odmówił współpracy, napisałam do serwisu z prośbą o pomoc. Wczoraj dzwonił Pan, przepytał, wysłuchał i oświadczył, że wysyła mi potrzebne do wymiany części gratis Porządna Firma
Mój po kilku latach odmówił współpracy, napisałam do serwisu z prośbą o pomoc. Wczoraj dzwonił Pan, przepytał, wysłuchał i oświadczył, że wysyła mi potrzebne do wymiany części gratis Porządna Firma
- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
[quote="Maska"]Jurku kiedyś byłam w grudniu, a teraz ale na pewno coś do walizki upchnę, rojniki nie zajmują wiele miejsca. A zdjęcia będą dziękuję!
Miałem na myśli te figury z rojników, których zdjęcia są w Moim wątku
Miałem na myśli te figury z rojników, których zdjęcia są w Moim wątku
- Maska
- Kontakt:
Marto i to jest najlepsza reklama strasznie lubię firmy które szanują klienta....na szczęście jest ich coraz więcej
Jurku też upchnę....a co
Łączność mam nadzieję będzie więc i zdjęcia będą
W domu wiosna!
co prawda grudniowa ale niech będzie
kliwia uratowana ze śmietnika będzie kwitła, ale chyba nie dla mnie (każe sobie zrobić zdjęcie!)
pomidorki macie wykiełkować i wytrwać do kwietnia
Ona chyba nie lubi jak jestem na FO
Jurku też upchnę....a co
Łączność mam nadzieję będzie więc i zdjęcia będą
W domu wiosna!
co prawda grudniowa ale niech będzie
kliwia uratowana ze śmietnika będzie kwitła, ale chyba nie dla mnie (każe sobie zrobić zdjęcie!)
pomidorki macie wykiełkować i wytrwać do kwietnia
Ona chyba nie lubi jak jestem na FO
- wsiania
- 500p
- Od: 27 sty 2012, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj tam, oj tam... Może jakbyś rzeczywiście była na FO, to nie byłaby taka wkurzonaMaska pisze:Ona chyba nie lubi jak jestem na FO
Ale pomidorów
Moje wsiowe poczynania - c.j.d.
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania