Ogród Marty-cz.aktualna

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
inka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lis 2009, o 11:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty-cz.aktualna

Post »

Marto miło Cię było dzis zobaczyć w programie Maji - w ogrodzie Aliny ;:3 :heja
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Marta a kiedy zobaczymy kolejny odcinek,ale już w Twoim ogrodzie?. :wit :
Pashmina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2016, o 15:37

Post »

Martuniu, śliczny jest Twój ogród. Masz ogrom roślin i odmian. Niektóre widzę pierwszy raz na oczy. Piwonia Fan Tan warta grzechu chciejstwa. Pozdrawiam :-) ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Och jak pachnąco ;:138 , cudne bzy Martuniu ;:215
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam wszystkich odwiedzających ten ogród,ja trochę balowałam ,bo byłam na weselu w świętokrzyskim ,wcześniej nie miałam internetu ,potem czasu i tak do dzisiaj ,trochę jestem zmęczona wojażami ,ale myślę ,że już dzisiaj odeśpię,pochodziłam troszkę po ogrodzie ,już robi się sucho ,wiec podlałam co nieco ,ale na cały ogród już nie starczyło czasu ,mam trochę zdjęć sprzed wyjazdu ,które nie zdążyłam włożyć na forum .

Dorotko,może jeszcze sie zabierze ,chyba ,że całkiem padła,ubiorek już długo kwitnie i dalej jest ładny,pozdrawiam :wit

Dorotko 71,miło ,że wpadłaś oglądaj bo furtka otwarta dla wszystkich gości ;:180

Marysiu,to czekam we wtorek ,chciałam tego irysa brązowo żółtego i gdyby było trochę naradki ,wiecej nie wiem ,dopiero byłam u Ciebie,więc myślę ,że na razie tyle ,teraz pobuszujemy u mnie w ogrodzie i coś nakopiemy ,ogród przerasta mnie z robotą ,ale trudno ,za tydzień wyjeżdżam na 2 tygodnie,wiec już nic nie wymyślę ,wytańcowałam się bardzo na typowo wiejskim weselu w strażnicy i dzisiaj spokojniutko odpoczywam :uszy ,pozdrawiam ;:196

Gosiu,mam bardzo dużo kolorów żarnowców,bo się krzyżują i co krok rośnie inny,rododendrony uwielbiam i bzy też ,no i ten cudowny ich zapach,dzisiaj siedziałam nosem w bzach ,tak sie relaksowałam ,pozdrawiam ;:168

Aniu,anabuko 1, ogród sie zapełnia ,bo rośnie,i teraz dochodzi kolejna praca,przy obcinaniu,i zmniejszaniu go roślin uzbierało się sporo,tak z latami się dzieje,różaneczniki mają może 9 lat ,ale długo były bez wyglądu ,przez ostatnie 2 lata już jest dobrze,pozdrowienia dla Ciebie :wit

Kasiu,zakamarków dużo w moim ogrodzie ,jakoś je pilnuje ,żeby nie zarosły ,chociaż niektóre już wszystko zawojowały,rododenrony od 2 lat już są ładne ,a wcześniej były byle jakie ,pozdrawiam ;:168

Bogusiu,fajnie ,jak w ogrodzie się podoba ,to aż chce sie pracować ,przeczytałam Twoje chciejstwa ,odpiszę na pw,,kaskadowa jeszcze się trzyma ,nie wiem jak długo :uszy pozdrawiam gorąco ;:196

Soniu,cieszy mnie ,że zakątki sie podobają ,ten anioł to najstarszy w ogrodzie ,troche jestem zmęczona ogrodem ,bo to strasznie syzyfowa praca,a jeszcze moje przeorganizowania i dorabianie nowych rabat ,powoduje,że nie starcza czasu ,odpoczywałam dzisiaj po weselu ,ale ogrodu nie ominęłam ,pozdrawiam ;:196

Tereniu,to było tylko bardzo króciutko,bo chodziło im o winogrona ,chcą przyjechać do ogrodu na cały program ,ale nie wiem kiedy się zdecyduję,domyśliłaś sie ,że to ja ,a już myślałam ,że nikt mnie nie wypatrzy ,bo po prostu nie będzie tego oglądał,albo mnie nie skojarzy,ale przez przesyłki sporo osób wie gdzie mieszkam i jak się nazywam,pozdrawiam ;:168

Alu nie wiem kiedy to nastąpi i czy nastąpi,bo ogród trzeba odwalić ,ja sie nie bardzo do tego nadaję ,wolę być w cieniu,,chociaż proponują zrobić ten program w moim ogrodzie ,zobaczymy,muszę sie z tym problemem oswoić,pozdrawiam :wit

Ewciu,dziękuję ,odmian trochę sie uzbierało,piwonia Fan Tan nie pokazała sie w całości pięknie ,bo akurat trafiło kwitnienia na te zimna i deszcze ,trudno ,będą zaraz inne ,pozdrawiam ;:196

Iwonko,witaj ,bzy tak pięknie teraz pachną ,jest gdzie wsadzić swój nos,i z powodzeniem przejść aromaterapię ,pozdrawiam ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Zapraszam na spacerek po moim ogrodzie,może jeszcze mało kwitnień ,ale co jest ,bo wszystko sie szybko zmienia i przemija.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

szałwia
Obrazek

jeszcze kwitną pierwiosnki
Obrazek

rośliny panoszą sie na kaskadowej jakby zawsze tam były
Obrazek

Obrazek

jeszcze nie wszystko obsadzone,bo czekam na inne roślinki
Obrazek

Obrazek

jeszcze ostatnie tulipany,reszta już wyniesiona w skrzyneczkach,jak rosła
Obrazek

piwonia koperkowa
Obrazek

piwonia majowa
Obrazek

wieczornik damski
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu no to odpoczęłaś, a przyznaj się na grzybach byłaś ;:306 Na kaskadowej jeszcze dużo miejsca ! właściwie to jestem jej bardzo ciekawa, jaka jest duża? Iryska dam Ci to co odrasta bo one jeszcze kwitną, fajne są bo kwiaty trzymają długo i możesz go posadzić na kaskadowej ;:333 No to odpoczywaj, bo od jutra czeka Cię praca w ogrodzie, a we wtorek nic nie zrobisz ;:306 Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto, urocze są te Twoje majowe zakątki :roll: ;:167 . Piękny Rh i wspaniałe hosty (jedna z moich intensywnie rozwijających się chorób ;:224 ).
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Jak cudnie! Wszystkie rośliny mieszają sie ze sobą. Przepiękny busz!
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto może się zbierze , już nic nie ruszam , obielę też zostawiam. Właśnie wzięłam się za róże, które nie odbiły, wykopałam jedną , a ona miała piękne wypustki od korzenia ;:223 , wkopałam z powrotem, budleje też ścięłam , zostawiłam może od korzenia jeszcze puszczą.
Cudowny busz u Ciebie, ja wiem czy tak dużo miejsca na kaskadowej?, obrosła tak jakby była tam od zawsze. ;:196
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Masz rację, o tej porze wszystko się zmienia i przemija i to tak szybko, że nie nadążamy wszystkiego sfotografować.
Te widoki, zapachy... oszałamiające. :D
Dojrzałam, że masz świetną ziemię na swoim skalniaku, nic dziwnego, że rośliny rzuciły się na takie jedzenie. Na zdjęciach wygląda ona jak brązowy lekki puch. :)
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

No ładnie, to ja myślałam, że ty tak ciężko w ogrodzie pracujesz, że czasu w ogóle dla nas nie masz, a ty imprezowałaś na całego ;:224 :lol: Ale to też potrzebne ;:333
Niesamowite kwitnienia posiadasz w ogrodzie ;:215 Żarnowce w takim razie super sprawa, ze swoją zmiennością szybko się nie znudzą. Roślinki na kaskadowej wcale nie wyglądają na tegoroczne nasadzenia. Chyba im się tam bardzo podoba ;:108
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Martusiu, to Ty też balowałaś ;:215 nowy skalniak wygląda jak by już tam był dość długo ;:215
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”