Storczyki Jolanty
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Jolusiu, śliczny prezencik. fajnie mieć takiego męża ;)
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- Jolusia
- 1000p
- Od: 25 gru 2008, o 19:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Leśny Duch wlasciwie gdybym jej nie zobaczyla to bym nie chciala poniewaz jej sadzonke mam, ale to wszystko wina tych ktörzy takie cuda sprzedaja
Anusska masz racje bo o grudniowych urodzinka trzebach juz teraz zaczac myslec. Im predzej tym lepiej
Jeanne, Grażyna Widera, moni;), Mala_MI ,renata75 dziekuje bardzo.
PESTKA@ zawsze jeszcze jakas ociupinka miejsca sie znajdzie
danutastachurska1 na razie zostawie ja w podlozu. Z tego co widac to pomieszana gruba koraz drobna. Ogladajac ja na innych zdjeciach i czytajac o niej spotkalam sie prawie ze tylko z jej uprawa w jakims substracie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Wystepuje tez poda nazwa Trudelia cristata.
kaisog1 no 80 kg to ja nie podolam udzwignac, ale dobry czlowiek , nie wspominajac o tym ze ma super kobitke
Anusska masz racje bo o grudniowych urodzinka trzebach juz teraz zaczac myslec. Im predzej tym lepiej
Jeanne, Grażyna Widera, moni;), Mala_MI ,renata75 dziekuje bardzo.
PESTKA@ zawsze jeszcze jakas ociupinka miejsca sie znajdzie
danutastachurska1 na razie zostawie ja w podlozu. Z tego co widac to pomieszana gruba koraz drobna. Ogladajac ja na innych zdjeciach i czytajac o niej spotkalam sie prawie ze tylko z jej uprawa w jakims substracie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Wystepuje tez poda nazwa Trudelia cristata.
kaisog1 no 80 kg to ja nie podolam udzwignac, ale dobry czlowiek , nie wspominajac o tym ze ma super kobitke
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.