Moje ukwiecone parapety cz. II
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje ukwiecone parapety cz. II
Martuś dziękuję
A dzisiaj było wielkie podlewanie storczyków w szklarni, po dwóch tygodniach im się należało
Przy okazji wyciągania roślinek taka mała zbioróweczka
A dzisiaj było wielkie podlewanie storczyków w szklarni, po dwóch tygodniach im się należało
Przy okazji wyciągania roślinek taka mała zbioróweczka
I co mam Ci Kasiu powiedziec???Znowu to samo co poprzednio i poprzednio??? Nic nie powiem ,o!
Ale piękny widok . Cudne kwitnienia katlejastych . I jak tu ich nie kochać .
Kasiu, czy Twoje katlejki jeszcze urlopują czy już w domku, bo mam dylemat czy już moje wnosić. Dzisiaj niby ma być 13 st. w nocy ale wczoraj było chłodno...
Kasiu, czy Twoje katlejki jeszcze urlopują czy już w domku, bo mam dylemat czy już moje wnosić. Dzisiaj niby ma być 13 st. w nocy ale wczoraj było chłodno...
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Kasiu, czyżbyś zaniemówiła
Aniu tak moje jeszcze stoją w szklarni i jak na razie nie będę ich do domu zabierać bo wciąż ma być ciepło na dworze.
Aniu tak moje jeszcze stoją w szklarni i jak na razie nie będę ich do domu zabierać bo wciąż ma być ciepło na dworze.
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W szklarni mają pewnie trochę cieplej, niż moje bez "dachu nad głową". Mam jeszcze jedno pytanie, jeśli można Kasiu. Na mojej jednej katlejce, podczas pobytu na dworze pojawiły się czarne plamki, wygladają na grzybowe. Czy możesz mi coś polecić i czy zdarzało się to Twoim roślinom również ? Czy to własnie kwestia werandowania ?
- kahim
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
O, też się chętnie dowiem, bo i u mnie są takie małe ciemne punkciki gęsto rozsiane
- dorotakol
- Od: 30 maja 2009, o 20:03
Kasiu przepiękna gromadka -gratuluję
Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Kasiu Przecudowne sa twoje cattleye Gratuluje
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Kasiu prześliczne cattleyki
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tak I jestem z nich bardzo zadowolona! Jedyny minus to ich wielkość- zajmują tyle miejsca co trzy inne hybrydy katlei. Przy moich ograniczeniach to jest spory problem...kasia74 pisze:Kamilko czyżbyś Ty też zamawiała storczyki z Włoch?
Kasiu, Neofinetia falcata- zawsze mi się podobała- ma przepiękne kwiaty
Twoja różowa katleja prześliczna- i powiem Ci, że mam podobną, o ile nie identyczną, więc widziałam ją z bliska i wiem co mówię
O, i z tym się zupełnie zgadzam- też mam identyczne konwaliowe pachnidełko!
Chciałam Cię zapytać o cattl. intermedia- mam jedną uparciuchę, która tylko tworzy nowe przyrosty, a nie kwitnie- nie wiem może w nieodpowiednim czasie ją nawożę/przesuszam/podlewam? Masz jakieś rady dla mnie?
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila