Róże Annes 77-część 3-ta miłość jest wieczna:)
Re: Róże Annes 77-część 3-ta miłość jest wieczna:)
Aniu wspaniały wysyp kwiatów.Cieszę się,że Artemis podbiła tyle serc-to właśnie Gosia mnie na nią namowiła -a ja ,to już kogo tylko mogłam.Jestem ciekawa Larissy-u mnie ma masę kwiatów ale malutkich3 cm?mocno napakowane.
Dołączam się do oczekujących na Winter Lodge.
Dołączam się do oczekujących na Winter Lodge.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu w końcu do Ciebie dotarłam ale przyznają się że nie wszystko oglądałam, jak zwykle brak czasu
Na Winter Lodge też czekam bo ciekawa jestem jakie będą te kwiatuszki. Z serii Lodge podoba mi się Golden Lodge ale one nie są tego samego hodowcy.
Na Winter Lodge też czekam bo ciekawa jestem jakie będą te kwiatuszki. Z serii Lodge podoba mi się Golden Lodge ale one nie są tego samego hodowcy.
No i kolejna różana parada! Wypatrzyłam u Ciebie kolejne dwa chciejstwa (co najmniej), tylko ja już nie mam miejsca...
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu Winter Lodge się z lekka ociąga,ale wybaczam mu,cieszę się,że w ogóle się przyjął
Nie wiesz może,czy ja tylko ją zamawiałam?
Aniu Larissa rzeczywiście ma małe kwiatki,dzisiaj zobaczyłam po raz pierwszy te maleństwa,ale są bardzo urocze
Artemisa również będę wychwalała gdzie tylko się da,nie wiedziałam,że to takie cudo
Na Winter Lodge dalej czekam,ale już widać,że kwiat będzie koloru limonki,coś podobnego do Elfe
Maju cieszę się,że do mnie zawitałaś Wiem ...jest tyle wspaniałych wątków,mi też wciąż brakuje czasu na wpisy ,ale staram się co nieco skrobnąć Mam nadzieję,że Winter się spisze i pokaże z dobrej strony
Asiu a jakie ? Pewnie Artemis Dobrze trafiłam?
James Galway z jesiennego sadzenia z niemieckiej szkółki(nie pamiętam jakiej) wyrósł na duży krzaczek
The Weedgwood Rose
Artemis i bukiet ślubny
William Morris
Eden,Leonardo i William Morris
Ostróżki zachwycają kolorkami
Liliowiec "Pixie Parasol"
Dobranoc
Nie wiesz może,czy ja tylko ją zamawiałam?
Aniu Larissa rzeczywiście ma małe kwiatki,dzisiaj zobaczyłam po raz pierwszy te maleństwa,ale są bardzo urocze
Artemisa również będę wychwalała gdzie tylko się da,nie wiedziałam,że to takie cudo
Na Winter Lodge dalej czekam,ale już widać,że kwiat będzie koloru limonki,coś podobnego do Elfe
Maju cieszę się,że do mnie zawitałaś Wiem ...jest tyle wspaniałych wątków,mi też wciąż brakuje czasu na wpisy ,ale staram się co nieco skrobnąć Mam nadzieję,że Winter się spisze i pokaże z dobrej strony
Asiu a jakie ? Pewnie Artemis Dobrze trafiłam?
James Galway z jesiennego sadzenia z niemieckiej szkółki(nie pamiętam jakiej) wyrósł na duży krzaczek
The Weedgwood Rose
Artemis i bukiet ślubny
William Morris
Eden,Leonardo i William Morris
Ostróżki zachwycają kolorkami
Liliowiec "Pixie Parasol"
Dobranoc
- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cudny ten Artemis I u mnie zakwitła Larissa i też wydawało mi się że powinna mieć większe kwiatki.
- Alutka102
- Od: 29 sie 2011, o 09:06
Aniu, Artemis zachwyca i rzeczywiście niejedna panna młoda chciałaby go na bukiet ślubny
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Artemis i Winter Lodge coraz bardziej mnie kuszą.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu - jak dobrze pamiętam była tylko twoja róża. Jesteś z nią pierwsza na forum.
- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Kontakt:
Aniu
Znowu brak słów by opisać Twoje śliczności .
Pashmina, Artemis i James Galway .
Winter Lodge również i mnie zaciekawił, ale jak je wszystkie pomieścić w tych naszych ogródkach .
Znowu brak słów by opisać Twoje śliczności .
Pashmina, Artemis i James Galway .
Winter Lodge również i mnie zaciekawił, ale jak je wszystkie pomieścić w tych naszych ogródkach .
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Artemis jest normalnie cos niesamowitego Chyba ja jednak "odkupie"
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu Artemis cudo......naprawdę ślubny bukiet.....delikatny i subtelny a jednocześnie niesamowicie bogaty i strojny.....cudo
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Aniu, cudowne róże!
Nie będę wyjątkiem - urzekła mnie Artemis. Została wpisana do mojego notesika, razem z Golden Baron - z ta ostatnią różą jakoś wcześniej się nie spotkałam, a na Twoich zdjęciach bardzo mi się podoba; muszę o niej poczytać i gdzieś ją znaleźć.
No i zobaczyłam u Ciebie "na żywo" połączenie białej szałwii z Munstead Wood - to połączenie, które sobie też niedawno wymyśliłam (szałwie już mam, tylko róży jeszcze nie...) i upewniłam się, że doskonale wygląda
Nie będę wyjątkiem - urzekła mnie Artemis. Została wpisana do mojego notesika, razem z Golden Baron - z ta ostatnią różą jakoś wcześniej się nie spotkałam, a na Twoich zdjęciach bardzo mi się podoba; muszę o niej poczytać i gdzieś ją znaleźć.
No i zobaczyłam u Ciebie "na żywo" połączenie białej szałwii z Munstead Wood - to połączenie, które sobie też niedawno wymyśliłam (szałwie już mam, tylko róży jeszcze nie...) i upewniłam się, że doskonale wygląda
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
Zapytam tylko gdzie kupowałaś Artemis...