Storczyki Callanthe cz.II :)
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Storczyki Callanthe cz.II :)
Fajna
A jak będzie kwitła?
A jak będzie kwitła?
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Nie było Mnie chwilkę a Ty takie cudeńka pokazujesz Piccolo bajeczne A oncidium maleństwo fajne
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Skoro Oncidium kwitnąć ma "tak" to będzie jeszcze ładniejsze
Pozdrówka
Pozdrówka
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Pati
Te włochate warżki są niesamowite i nawet jak storczyk nie zaskakuje kolorem, to i tak robi się z niego nieziemski okaz! Ale tu i kolor jest fest zacny, ta panterka robi swoje
(chociaż mam awersję do panterek i białych kozaczków )
Te włochate warżki są niesamowite i nawet jak storczyk nie zaskakuje kolorem, to i tak robi się z niego nieziemski okaz! Ale tu i kolor jest fest zacny, ta panterka robi swoje
Gratulacje, Pati!! Ujęła mnie ta włochata warżka i punkciki żółci - po prostu śliczna jest, a na żywo wygląda pewnie jeszcze piękniej
Pozdrawiam,
Marta
Marta
Śliczny kwiatuszek 'Lueddemanniany' - gratuluję kwitnienia
Tak po cichu sekundowałam Ci, choć wiedziałam, że u mnie prędzej pokażą się kwiaty. O wiele prawdziwiej wyszły Ci kolory
na zdjęciach. Ja miałam z tym problem.
Jestem tym storczykiem niezmiennie zauroczona, niezależnie u kogo oglądam.
Teraz się Pati nawąchasz zapachów dość intensywnych (zwłaszcza w ) Wkrótce pewnie drugi kwiat się pokaże
Tak po cichu sekundowałam Ci, choć wiedziałam, że u mnie prędzej pokażą się kwiaty. O wiele prawdziwiej wyszły Ci kolory
na zdjęciach. Ja miałam z tym problem.
Jestem tym storczykiem niezmiennie zauroczona, niezależnie u kogo oglądam.
Teraz się Pati nawąchasz zapachów dość intensywnych (zwłaszcza w ) Wkrótce pewnie drugi kwiat się pokaże
Pozdrawiam, Joanna
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
Zadziwiło mnie bogactwo kolorów zawarte w jednym kwiatku . Na prawdę robi duże wrażenie, gratuluję cudnego kwitnienia.
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
Hej Pati. Ależ pięknie zakwitla Ci lueddemanniana. Kolor piękny i cudowna warzka. I do tego podobno pięknie pachnie I już mam nowe chciejstwo przez Ciebie
lueddemanianna red no piękna jest! Pachnie?
Pozdrowienia! Asia
Moich podopiecznych znajdziecie w tym wątku: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=73508
Moich podopiecznych znajdziecie w tym wątku: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=73508
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
furious pisze:Pati
Dzięki Tomasz, ta włochata jest zacna Jak Ty to mówisz W życiu się nie spodziewałam, że będzie aż tak piękna Wiedziałam, że będzie śliczniusia, ale to co w internecie, w ogóle nie równa się temu co na żywo
Marto dziękuję, to prawda że na żywo powala
Joasiu , dziękuję Ci bardzo. Oglądałam Twoją również i bardzo mi się spodobała, pięknie zakwitła dużą ilością kwiatów Zapach pewnie był wyczuwalny w całym pokoju, bo ja moją czuję i to bardzo
Aniu, dzięki wielkie
Martuś, kupuj, kupuj jak gdzieś dorwiesz, bo jest warta nawet grzechu Pachnie pięknie, dla mnie, chociaż w słoneczku jak stoi to zapach robi się aż za bardzo intensywny Z kolei mojej mamie się nie podoba. Mówi, że za mocny i trochę jak lilie
Asiu , pachnie, tak jak wyżej napisałam
Fotka z lampą
I bez lampy, za to w słoneczku
Wiedzialam ,ze bedzie piekna ,ale przeszla moje najsmielsze oczekwiwania.Zakasowalas nia tu wszystko .