Kwiatki B.
- Brendii
- 500p
- Od: 22 wrz 2013, o 19:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kwiatki B.
Elciu to mi humor poprawiłaś Cieszę się, że mogę go zostawić w mieszkaniu, dziękuję Jak będę miałą chwilę czasu to poszukam jeszcze tej "Magnolii".
Cynthia mimo wszystko opisz mi w kilku słowach jak obchodzisz się ze swoimi pięknotami, bardzo proszę
Cynthia mimo wszystko opisz mi w kilku słowach jak obchodzisz się ze swoimi pięknotami, bardzo proszę
- crazydaisy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To ja nie skumalam. Zrozumialam, ze chcesz mieszkanie, czyli ze moze mieszkasz - jak to tu czasem rodacy robia - w wynajetym pokoju. Normalnie mi glupio.
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Brendii
- 500p
To ja powinnam pisać pełnymi zdaniami, bo to jak napisałam brzmniało jakbym faktycznie mieszkanie szukała
- crazydaisy
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
Dla mnie tak, ale interpretacja slowa pisanego bywa dosc daleka od tego, co poeta mial na mysli. Nie wiem jak sobie poradzi ciemiernik w mieszkaniu... Sliczny jest i bylby ozdoba parapetu w sumie.
Kinga
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Cieszę się, że mogłam Ci pomóc
Będę trzymać za Twojego ciemiernika, żeby sobie poradził.
Będę trzymać za Twojego ciemiernika, żeby sobie poradził.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Brendii, widzę że dziewczyny już Ci pomogły
Ja tylko dodam od siebie, że ciemierniki świetnie czują się w zimnie i nieraz jak zaglądałam do nich wczesną wiosną to pod śniegową kołderką miały całkiem spore pąki kwiatowe.
U mnie rosną w cieniu większych bylin i krzewów, żeby latem nie prażyło ich gorące słońce.
I staram się ich nie przesadzać bo kiepsko to znoszą ( mówię tu o przesadzaniu w ogródku ) i zawsze wiosną podsypuję skorupkami od jajek.
Pozdrówki ciemiernikowe
Ja tylko dodam od siebie, że ciemierniki świetnie czują się w zimnie i nieraz jak zaglądałam do nich wczesną wiosną to pod śniegową kołderką miały całkiem spore pąki kwiatowe.
U mnie rosną w cieniu większych bylin i krzewów, żeby latem nie prażyło ich gorące słońce.
I staram się ich nie przesadzać bo kiepsko to znoszą ( mówię tu o przesadzaniu w ogródku ) i zawsze wiosną podsypuję skorupkami od jajek.
Pozdrówki ciemiernikowe
Pozdrawiam słonecznie - Baśka
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Fajny ten ciemiernik - ma piękny kolor kwiatów.
Hmm... o ciemiernikach wiem tylko tyle. Nie lubią przesadzania i zmiany warunków. Po przesadzeniu/podzieleniu - mogą chorować nawet kilka lat.
Mam nadzieję, że Twój okaz będzie piękny i będzie długo kwitł ;)
Hmm... o ciemiernikach wiem tylko tyle. Nie lubią przesadzania i zmiany warunków. Po przesadzeniu/podzieleniu - mogą chorować nawet kilka lat.
Mam nadzieję, że Twój okaz będzie piękny i będzie długo kwitł ;)
Cudowny ciemiernik, kiedyś miałam go w domu, jakiś miesiąc wyglądał bardzo ładnie, potem jak kwiaty opadły, produkował listki, pamiętam,że dużo wody wymagał i w końcu wylądował na balkonie
- Dumbledore
- 500p
- Od: 2 wrz 2013, o 14:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Brendii
- 500p
Hej . Dziękuję za nawoływanie Nie odzywam się bo nie mam z czym... Nic nowego nie przybywa, a połowa padła..... A zaglądanie do Waszych wątków to jak znęcanie się nad sobą. Ale jestem dobrej myśli, wiosna przyszła, jak moje zdechlaczki odrzyją to je pokażę