Słoneczko pięknie świeci i nawet trochę cieplej się zrobiło.
Dawidzie beczkę dostałam z gminy w ramach programu, poza tym mam stary zbiornik szamba, który odkąd przeprowadzili kanalizację zamieniłam na zbiornik z wodą opadową. Niestety ubiegły sezon był tak mokry, że nie wiem czy parę razy podlewałam

W ramach kolejnego programu maja rozdawać kompostowniki

Lucynko na razie się udało coś napisać, ale wiem że w miarę upływu sezonu będzie coraz mniej czasu...a raczej ja jestem coraz wolniejsza...taka kolej rzeczy. Nie wkleiłam dużo zdjęć, bo mam wszystkie w za dużym formacie. Kiedyś zmniejszałam na bieżąco

Bywam tylko w swoim personalnym wątku prawie codziennie

Odkąd przybył mały kotek (już nie taki mały) Monia zaczęła wychodzić jego śladami...chociaż się nie lubią, niestety!
Dostałam taką suszarkę do ziół od córki na imieniny i nie bardzo wiedziałam gdzie ją powiesić (teraz wsisi na tarasie) no to kocio ją zagospodarował

Bardzo dziękuję za dobre słowo i życzenia, które odwzajemniam w dwójnasób

Agnieszko wiesz na bieżąco ile się u mnie dzieje, a coraz więcej czasu mi wszystko zabiera to trudno nadążyć z dwoma wątkami. Jednak ogród jest dla mnie bardzo ważny i na bieżąco robię zdjęcia...przynajmniej tyle

Wiosna się budzi i to dość wcześnie, bo od lutego co się działo. Kwiatki oczywiście, ale kwitną krzewy...forsycja niestety słabo, za to kalina wonna i dereń jadalny obsypane kwiatkami

No to parę bieżących fotek!

coś mi bezczelnie zjada kwiatki

Trzymajcie się cieplutko !