W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Rodusik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2009, o 10:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

To spanko super. Jak ja lubię jak Rodi wskakuje na łózko i śpi. On wskoczy na jakąś godzinę a potem schodzi.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

A ja musze przyznać, że udało mi się wywalić psa z łóżka, i teraz każdy śpi w swoim łóżeczku. Layla miała zwyczaj spania na moich plecach, albo między kolanami i wtedy żeby się ruszyć musiała ja budzić, przekładać itd.... obie byłyśmy często niewyspane. A ponieważ spanie z nią po operacji byłoby dla niej niebezpieczne, więc wykorzystałam tez czas na odzwyczajenie jej od spania w łóżku. Zresztą najtrudniej tą rozłąkę zniósł mój mąż :)
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

to forum jest niesamowite ... tylku dobrych ludzi ...

a może skorzystam z okazji i opowiem o Doris która szuka nowego domu
- jest to suka - ma ok 9 miesięcy i obecnie szuka nowego domu

właścicielka całe życie marzyła o haskim jednak nie przewidziała wszystkiego - gdy przyprowadziła psa do domu jej brat zaczął mieć problemy zdrowotne - okazało się że jest silnie uczulony na sierść(raz nawet wylądował po ataku w szpitalu) i nie może przebywać w domu - przez co zamieszkała w stodole. Właścicielka jest trochę przygnębiona ale zdecydowała że musi mu znaleźć nowy dom gdzie będzie miał więcej swobody. obecnie właścicielka musi się za każdym razem przebierać poza domem - w ubarnia do których może podejść do psa i przed powrotem do domu musi się znowu przebrać gdyż nawet niewielkie ilości sierści u jej brata powodują powrót alergi (brat ma być odczulany ale to potrwa)- dlatego nie chce ale musi oddać śliczną bursztynową suczkę haski - bez rodowodu - rodzice rodowodowi
- zdrową - zaszczepioną - regularnie przechodzącą kontrole weterynaryjne - tak więc jest zadbana

jeśli by ktoś był zainteresowany to na pw mogę podać szczegóły
- najlepiej do domu z ogrodem - Wrocław - oborniki ślaskie i okolice

Obrazek tak wyglądała jak była mała
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Danusiu ja raczej nigdy nie wychodzę bez smyczy. Nie boję się, że Basti nie wróci - wróci, tylko jak się wylata :roll: A wtedy nie miałam czasu zabardzo i wyszliśmy tylko na siusiu. Z tym ganianiem wkoło bloku to może przesadziłam - po prostu musiałm iść po niego za blok. On jest jeszcze mały, więc nie dokońca się sucha (ma 6 miesięcy).

Jadziu Twoje psiaki super się bawią :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Hanuś tego się nie da oglądać :cry: łzy same lecą :cry: Mogę Wam napisać ,że Bordożek o imieniu Denis ma nowy wspaniały domek
:lol:
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Od: 18 paź 2008, o 07:13
Kontakt:

Post »

Ja też oglądałam te zdjęcia i jestem wstrząśnięta. Jak można robić zwierzęciu taką krzywdę?czym ono sobie zasłużyło? serce się kraje gdy takie coś się ogląda... Molly za kilka dni kończy 6 miesięcy i już nieco wydoroślała choć głupoty dalej się jej trzymają. Jak mam trochę czasu to próbuję ją czegoś nauczyć i muszę przyznać,że z wielkim sukcesem. Oprócz-siad,leżeć,przynieś,daj,obrót,obrót w drugą stronę,poproś,piątka, ostatnio nauczyła się dawać łapę :lol: ale na razie tylko jedną. Albo ona taka pojętna albo ze mnie taki dobry nauczyciel...
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

DankaWS pisze:Brak słów :cry: , jak możemy być tak okrutni :( Wyć się chce jak się na to patrzy.
Polscy SS-mani.
Niemcy mieli potem Norynbergę i wyroki podziemia.
A za pasami, nawet polskie prawo się nie ujmuje.
Sadyzm jest prawnie tolerowany, bo zwierzę jest równe książce, taboretowi i łopatce.
Polscy SS-mani.
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Hanka trafne porównanie, tylko ci zwyrodnialcy są praktycznie bezkarni :!: :!: :!:
ostatnio oglądałam film o wywozie koni na rzeż :cry: chętnie sama bym tym ludziom zgotowała taki los jak oni tym niewinnym zwierzętom
Jadzia1 Twoja gromadka jak zawsze fajna :D
Aga a Twój Sziruś to troszkę większy od Pańci jest :wink:
a co tam u Pandziska naszego :D i oczywiście co u małej Malwinki :D
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

Boże.. dopiero teraz dojrzałam linka Hani

nie dałam rady tego oglądnąć do końca... jak tak można? :twisted: :twisted: :twisted: :cry:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Ja nawet nie zamierzam oglądać :( Nie chce nawet myśleć co tam może być :cry:
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Haniafrania
50p
50p
Od: 1 paź 2008, o 18:05

Post »

Dawno juz tu nie zagladalam Dzisiaj znalezlam chwile bo moje dziecko samo tez sie domagalo zeby poogladac fajne psiaki i inne zwierzaki z forum. Boskie fotki duzo mizianka dla psiaczkow.
szarotka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 6 cze 2008, o 14:43

Post »

Pieski bardzo ładnie bawią się na dworze i później tym lepiej odpoczywa się w domku. Tylko na łapach wnoszą całe tony śniegu... Mój pies jest mały, ale wyobrażam sobie te Wasze giganty, ile one mają na sobie śniegu po wytarzaniu się :)

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Mały, ale sanki ciagnie :lol: , i jeszcze lata :lol: to już chyba Superpies :D
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”