Zakątek Annes 77
- Edyta1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 paź 2011, o 00:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zakątek Annes 77
U mnie w tej chwili -7.
I proszę mi nie pokazywać kolejnych pięknych różyczek, bo uwielbiam taki róż, ale uważam, że to chyba przesada mieć kolejną różową różę w ogrodzie .
I proszę mi nie pokazywać kolejnych pięknych różyczek, bo uwielbiam taki róż, ale uważam, że to chyba przesada mieć kolejną różową różę w ogrodzie .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu i ja zimna nie lubię....codziennie wychodzę na dwór i mówię sama do siebie"Jak ja nie lubię tej zimy"
Zabeczko zima jest piękna na fotkach i tylko na nich....dzieci mają radochę co niemiara ....
Ewuś u mnie dziś było - 4 s i spadło sporo śniegu...ten kto nie ma zimówek nie mógł kręcić kołami
Gosiu ja dziś zimę przeklinałam,wycieraczki oblodzone i zaśnieżone ...nic nie widziałam prawie jadąc autem
Edytko aj tam zaraz przesada...różowe róże z dodatkami to istne obrazy cudne jak marzenie
Na złość zimie wstawię słoneczne lilie
Zabeczko zima jest piękna na fotkach i tylko na nich....dzieci mają radochę co niemiara ....
Ewuś u mnie dziś było - 4 s i spadło sporo śniegu...ten kto nie ma zimówek nie mógł kręcić kołami
Gosiu ja dziś zimę przeklinałam,wycieraczki oblodzone i zaśnieżone ...nic nie widziałam prawie jadąc autem
Edytko aj tam zaraz przesada...różowe róże z dodatkami to istne obrazy cudne jak marzenie
Na złość zimie wstawię słoneczne lilie
Od razu zrobiło się cieplej Jakie to lilie? Bo bardzo ładne
- Annes 77
Bożuniu gdybym to ja wiedziała ..dostałam je od mojej cioci
- Edyta1
Faktycznie śliczne i bardzo słoneczne .
Aniu siedzę nad listą różnych chciejstw i co mi się podoba to różowa . Nie chciałabym bardzo ujednolicić kolorystycznie swojego ogrodu, więc będę miała trudny wybór .
Aniu siedzę nad listą różnych chciejstw i co mi się podoba to różowa . Nie chciałabym bardzo ujednolicić kolorystycznie swojego ogrodu, więc będę miała trudny wybór .
Pozdrawiam - Edyta
- Annes 77
Edytko gdzie będziesz zamawiała i jakie pięknoty masz na oku?
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale słonko pokazałaś
Dziewczyny już o zamówieniach wiosennych marzycie
Co słychać Aniu czy bardzo przymroziło na działce, okryłaś królewny.
Dziewczyny już o zamówieniach wiosennych marzycie
Co słychać Aniu czy bardzo przymroziło na działce, okryłaś królewny.
- Annes 77
Maja królewny okryte,cieszę się,że zdążyłam okryć Rosarium Uetersen na pniu,ciekawa jestem,czy przeżyje tę zimę...
W tym roku bardziej je okryłam no i się cieszę,że pierzynkę mają
W tym roku bardziej je okryłam no i się cieszę,że pierzynkę mają
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Trudno jest okryć koronę Rosarium Uetersen na pniu, jak to zrobiłaś
Myślisz już o zamówieniu na wiosnę.
Myślisz już o zamówieniu na wiosnę.
- Edyta1
Nie wiem jeszcze gdzie, bo na razie tworzę listę. Jak już wybiorę co chcę kupić to będę sprawdzała gdzie są do dostania .Annes 77 pisze:Edytko gdzie będziesz zamawiała i jakie pięknoty masz na oku?
A czy Ty Aniu planujesz wiosenne zakupy różane?
Pozdrawiam - Edyta
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Śliczna lilia Mrozu w zasadzie nie ma, bo -5 to żaden mróz. Śniegu naprószyło troszeczkę. Bez sensu taka zima i takiej bym sobie życzyła Zastanawiam się nad różami, ale najprędzej zacznę kombinować po Nowym Roku.
- Annes 77
Hej kochani Zima na całego,ciągle prószy śnieżek,biało i cięzko czasem z zasp wyjechać,ale na szczęście różyczki mają ciepło i to się liczy nieprawdaż?
Maju Rosarium Uetersen na pniu udało mi się okryć dzięki wskazówkom wyczytanym w internecie ,a mianowicie o owinięciu pończochami miejsca szczepienia Ciekawe,czy ten sposób zda egzamin
Oczywiście Maju myślę o zamówieniu wiosennym,na pewno kilka zamówię,to już pewne,zastanawiam się nad Rosen Tantau oraz od Sipa angieleczki by się przydały
Edytko ja też ciagle spisuję listę,potem będę sprawdzała strefy,ponieważ nie chcę znów płakać nad rozlanym mlekiem:)
Mam kilka typów np.angielki żadne nowości tylko te sprawdzone np A Shropside Lade i parę innych.
Ewuś ja tak na dobre zamówieniami zajmę się również po Nowym Roku,chociaż przed snem miło pomyśleć o nowych chciejstwach
Jak ja kocham takie widoczki
Maju Rosarium Uetersen na pniu udało mi się okryć dzięki wskazówkom wyczytanym w internecie ,a mianowicie o owinięciu pończochami miejsca szczepienia Ciekawe,czy ten sposób zda egzamin
Oczywiście Maju myślę o zamówieniu wiosennym,na pewno kilka zamówię,to już pewne,zastanawiam się nad Rosen Tantau oraz od Sipa angieleczki by się przydały
Edytko ja też ciagle spisuję listę,potem będę sprawdzała strefy,ponieważ nie chcę znów płakać nad rozlanym mlekiem:)
Mam kilka typów np.angielki żadne nowości tylko te sprawdzone np A Shropside Lade i parę innych.
Ewuś ja tak na dobre zamówieniami zajmę się również po Nowym Roku,chociaż przed snem miło pomyśleć o nowych chciejstwach
Jak ja kocham takie widoczki
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Widoczki-tak, marzenia przed snem-tak i jeszcze wiosna-tak. A potem lato i ciepło
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Aniu, widoczek piękny Lubię takie mieszane rabaty - różano-bylinowe, masz więcej ujęć? Co tam rośnie?
Od jesieni zakładam taką rabatę i szukam inspiracji
Od jesieni zakładam taką rabatę i szukam inspiracji
- Annes 77
Ewuś lato i ciepło Ja nawet za okno nie patrzę brrr
Kasiu to moje różano-bylinowe koło,na którym rosną róże,lilie,ostróżki i jeżówki,a na brzegach smagliczka,znajdzie się tez tam lawenda ,tak naprawdę trochę taki miszmasz...na jesieni posadziłam na środku tego koła różę na pniu Rosarium Uetersen
Lubię czasem takie pomieszanie,można wyczarować fajne kompozycje
Kasiu to moje różano-bylinowe koło,na którym rosną róże,lilie,ostróżki i jeżówki,a na brzegach smagliczka,znajdzie się tez tam lawenda ,tak naprawdę trochę taki miszmasz...na jesieni posadziłam na środku tego koła różę na pniu Rosarium Uetersen
Lubię czasem takie pomieszanie,można wyczarować fajne kompozycje