Wiosna w wiejskim ogrodzie
- slila1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wiosna w wiejskim ogrodzie
Marysiu udane zakupy, kurki śliczne, a roślinki ciekawe. Palczychę Amorphophallus też mam, ale niewielką cebulkę i w tym roku nie zakwitnie. Ona aż tak bardzo zabójczego zapachu nie ma, u Olka wcale nie śmierdziała, a była wąchana komisyjnie.
- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Też jestem ciekawa tej Palczychy , capi czy nie bardzo? Śliczne Tulipany , u mnie już większość zakwitła
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko u mnie po prostu szaleje! dlatego pewnie tak mnie cieszy, zresztą popatrz rok temu posadziłam rządek pojedynczych roślinek, za rok będzie miała mnóstwo kwiatuszków
Lidziu dla Ciebie też coś mam
tulipanki chyba od Irenki!
parzydło dobrze czuje się w nowym miejscu
a na skalniaku wiosna!
ewenement trzyletni karczoch!!
czy ja mówiłam, że nie mam ślimaków
no chyba macie dość
Karolinko, Ewuniu dziękuję
Lidziu dla Ciebie też coś mam
tulipanki chyba od Irenki!
parzydło dobrze czuje się w nowym miejscu
a na skalniaku wiosna!
ewenement trzyletni karczoch!!
czy ja mówiłam, że nie mam ślimaków
no chyba macie dość
Karolinko, Ewuniu dziękuję
Maryś wszystkie fotki piękne i kwiatuszki na nich ,ale ostatnia fuj miałam takie okazy w zeszłym roku - wieczorem na tarasie trzeba było patrzeć pod nogi , w tym widzę tylko maluchy ale sypie , bo mam już dość - w zeszłym zjadły mi odbijającą hortensje
- czar_na
- 1000p
- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Przepiękna wiosna w wiejskim ogrodzie wypełniona feerią barw. Nie mogę wyjść z podziwu ile macie różnorodnych roślin.
Kurki przepiękne , byle tylko się ze starszymi dogadały.
Kurki przepiękne , byle tylko się ze starszymi dogadały.
- Maska
- Kontakt:
Iwonko jutro sypnę, bo myślę że pod tymi kamykami mogło się coś zalęgnąć
Witam Cię Aniu rzadko bywasz ostatnio chociaż może nie tylko ostatnio Dziękuję a kurki muszą się dogadać nie mają innego wyjścia, na razie dwie prowodyrki walczą
Witam Cię Aniu rzadko bywasz ostatnio chociaż może nie tylko ostatnio Dziękuję a kurki muszą się dogadać nie mają innego wyjścia, na razie dwie prowodyrki walczą
-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
Marysiu paczucha dotarła cała i zdrowa dziękuję Ci bardzo , już widzę jakiego będę miała pieknego krzaczora orlikowego, radość sprawiła mi miodunka o ślicznych listkach
i akancik - to dopiero będzie olbrzym, wszysto posadzone w donice a póżniej pojadą na działeczkę Jeszcze raz dziękuję , u nas zrobiło się burzowo w biegu wnosiłam niektóre donice
z tarasu do pokoju (kanny) komputer wyłączyłam ale na strachu się skończyło..ślimorów golasów jeszcze u mnie nie ma , czy one też stołują się u Ciebie hostami ? Zdjęcia Marysiu
na wystawę Fofo Ela
.
i akancik - to dopiero będzie olbrzym, wszysto posadzone w donice a póżniej pojadą na działeczkę Jeszcze raz dziękuję , u nas zrobiło się burzowo w biegu wnosiłam niektóre donice
z tarasu do pokoju (kanny) komputer wyłączyłam ale na strachu się skończyło..ślimorów golasów jeszcze u mnie nie ma , czy one też stołują się u Ciebie hostami ? Zdjęcia Marysiu
na wystawę Fofo Ela
.
pozdrawiam Ela
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Maryś zdjęcia bardzo podobają mi się zdjęcia gdzie widać kropelki rosy na kwiatach...
a miodunka jest śliczna jak kwitnie z barwą swoich kwiatów...już pisałam zawsze kojarzy mi się z francuskim materiałem w kwiatki....
ale ostatnie zdjęcie brrr
a miodunka jest śliczna jak kwitnie z barwą swoich kwiatów...już pisałam zawsze kojarzy mi się z francuskim materiałem w kwiatki....
ale ostatnie zdjęcie brrr
- maliola
- Od: 26 cze 2012, o 16:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu ale masz roślin. Mam pytanie to kremowo-białe na 12 zdjęciu i to różowe na 13 to to samo tylko w różnych kolorach (kurcze zapomniałam nazwy,a już raz to zidentyfikowałam)? Różowe mam, a na białe musiałabym zapolować...
- Maska
- Kontakt:
Eluś nie dziękuj! niech rośnie pięknie!
Misiu bardzo dziękuję te na ostatnim zdjęciu albo przyszło od sąsiadów albo spod kamieni wylazło
Olu to są dary od niejakiej Renaty i pierwszy raz kwitną i według mnie to floks szydlasty
Misiu bardzo dziękuję te na ostatnim zdjęciu albo przyszło od sąsiadów albo spod kamieni wylazło
Olu to są dary od niejakiej Renaty i pierwszy raz kwitną i według mnie to floks szydlasty
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Marysiu alez wszystko buchnęło Cudnie jest no Miodunki sa przepiekne ...serduchy...a tam wszystko jest teraz czadowe
Ja dzisiaj nazbierałam 2 doniczki slimorów i wywlokłam na łaki...bleee paskudy jedne ,masa tego i na dodatek wyżarły mi dziurkę w nowej adrianowej ostrózce
Dobrej nocki
Ja dzisiaj nazbierałam 2 doniczki slimorów i wywlokłam na łaki...bleee paskudy jedne ,masa tego i na dodatek wyżarły mi dziurkę w nowej adrianowej ostrózce
Dobrej nocki
- Maska
- Kontakt:
Dorotko nie wynoś tylko unicestwiaj, bo one tupią z powrotem. Ja jutro mam dostawę z Magdy oj znowu będzie sadzenie, dobrze że dostawa w doniczkach Kompletnie jestem nie przygotowana. Trzeba zgromadzić siły
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Marysia no co ty ..ja cienias jestem...ja sie zupełnie do tego nie nadawam...sumienie by mnie zeżarło,mówie ci
Magda ci wysyła...fajnie ciekawam sadzonek...do mnie tez niebawem dojadą
Magda ci wysyła...fajnie ciekawam sadzonek...do mnie tez niebawem dojadą