Dzień dobry!
baasik-Basiu;sweety-Aniu Dziękuję,,,nawet nie myślałam ,że tak może się podobać zdjątko motylka z dynią.Gazanie jeszcze kwitna i kwitna sobie . Na moje chryzantemki czeka z ciekawością i niecierpliwością
marpa-Maryniu Z dnia na dzień jak obserwuję to jesień bardziej robi się zaawansowana,,, żółknie ,czerwienieje co się da,,kwitnień oraz mniej,Liście lecą,,,

I co jeszcze trochę będzie w ogrodach .. Pustki i szaroscie ,,,
Annar13-Anula Dziękuję za miłe słowa
stasia_ogrod ;anym-Aniu Cieszę się ,że moje dyniowe zdjatko podoba Ci się..Na marcinach co dziennie praca aż wre,,a jak słonko wyjdzie to już istne tłumy

Różyczki jeszcze kwitna i radują moje oczy i serce
Nie Fiona nie ma bliżniaka,,,Chociaż,,ona jak patrzę na koty z tej rasy jest taka podręcznikowa jak prawie wszystkie koty syjamy tajskie
e-babcia-Jadziu Wiem,,wiemm,że Fiona ładna,,,mam tez sie podoba
kogra-Grażynko Witaj,,dawno Cię u mnie nie było.

U mnie ruch na marcinkowychkwiatach na jak najruchliwszej ulicy świata

Dyń mi 5 pięknych i dużych urosło

Część już rozdałam.Róże jeszcze nie poddają się jesieni,,,chociaż nie wszystkie,,,I mają jeszcze sporo pąków,,i też się zastanawiam czy jeszcze zobaczę rozkwitnięte kwiaty
reniusia20-Reniu; kasia_rom; heliofitka-Iwonko Teraz w większości to róże i marcinki u mnie królują.. a i żurawki,,Ja też na wiosnę chcę sobie dokupić kilka odmian, . Mam nawet już upatzrone kilka.Teraz już nie kupuj lepiej na wiosnę,Nie wiadomo jaka będzie zima.Ja raz w październiku kupiłam 5 i zostałao mi po zimie 3.

Rabatka hostowa ,,już nie bardzo mi się podoba,,ale pózniej jeszcze gorzej wyglada,,ak pusto się na niej zrobi

Kasiu,tak dynie są z mojego warzywnika po raz pierwszy w tym roku
PauliiPaulinko bardzo Ci dziękuję za tak mnóstwo pochwał i ciepłych słów
Kochammmkwiaty-Aguś Ciepłą kolorową, jesień to lubię

A tej pustej szarej ,zimnej to juz nie
misiaczekm-Piotrze 
Myślę, że większości naszych ogrodów pięknie prezentuje ta nasza złota polska jesień

Pogoda ostanio piękna,,to aż przyjemnie,,tylko po co tak szybko te przymrozki były

Dziękuję za miłe słowa.
Wiosenne ogrody uszczęśliwiają, bo pojawia się w nich zieleń ,kolory i życie, :flower2:
Letnie czarują mnóswtem kolorów i roślin :garden:
a jesienne czarują złamaną zielenią, żółciami ,złotem czerwienią aż po brąz,,,piękne i magiczne,nostalgiczne

[
żurawka - Heucherella Sweet Tea
miłego dnia