Familokowego ciąg dalszy

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Familokowego ciąg dalszy

Post »

Widok ławeczkowy obłędny!!! ;:138 ;:138 ;:138
śliczny ten Alibaba ;:oj Taki ma apetyczny kolorek.
Ja dzisiaj już umordowałam się odchwaszczaniem, czy one u Ciebie Jadziu też rosną z prędkością światła?
Wyrywam w jednym miejscu, idę zrobić sobie kawę, wracam a tam znowu one... ;:224
Też czekam na deszcz... wybawiłby mnie dzisiaj od plewienia i podlewania, bardzo mi się już nic nie chce.... :;230
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

U mnie dziś nad ranem popadało solidnie ale co tam ok.godziny ;:145 ale zawsze coś :wit
U Jadzi chwaściorów n i e t bo gdzie one się przecisną przez to królestwo.
Dziewczyny te Wasze ścieżki, alejki całkowicie mnie rozbrajają u Grazi/Kogry, Wandzi/Wanda7, Gosi/Margo i wybaczcie nie wymienię wszystkie właścicielki ogródków powiem krótko ja tak nie umiem ;:224 dlatego zawsze dreptam po tych alejkach i nie mogę zdecydować się kiedy wyjść.
Jadziu wlazłam pod Twój ogródek ze swoją ławką bo tak tłoczno u Ciebie a ja nie należę do drobniutkich no jedynie z metra ciętych i tak się ukrywałam ;:233
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dobrane pary ;:215
Kto powiedział, że na ławeczce trzeba siedzieć? ławeczka jest ozdobą, na ławeczce można sobie odstawić kubek z kawą albo położyć wierzchnie odzienie jak się ociepli ;:306
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Jadziu ale masz cudownie jak w raju ;:180 ;:180 dziękuję nacieszyłam oczy ;:196
Mogłabym tak patrzeć i patrzeć i patrzeć :D
Wszystkie są cudne ;:215 ;:215
Pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

WITAM NIEDZIELNIE ;:196 Deszczu dalej niet dziennie podlewanie lecz to nic, bo niektóre róże mają za mało wody zauważyłam to przy obrywaniu pąków ,że są wiotkie.Dzisiaj znów prażyło i dopiero co wróciłam z ogródka .Coraz więcej kwiatów do cięcia .Niektóre idą do ziemi inne do śmieci .Wczoraj zmywałam liście Czarnej Madonny roztworem mydła wrotyczowego z piołunem . Dzisiaj wyglądały trochę lepiej lecz mączniak nie odpuszcza ;:174 Jednak juz nie jest tak jak było .Na razie obyło się bez chemii.Sikorki i Kopciuszki skaczą po różach więc z pewnością jakieś mszyce też zjadają :heja Jak tu wytaczać ciężkie działa ;:224 Fakt ,ze mszyc nie ma zbyt wiele lecz wyrośnięty rabarbar był nimi oblepiony . :heja Zakwitnie mi łubin kupiony wiosna w B. na niebiesko lecz co tam dobre ,ze zakwitnie ,bo ubiegłoroczne niestety nie kwitły.POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIA 1;0 ;:303

TERENIU ja również patrzę fotografuję i znów przyglądam się gdzie potrzebne są poprawki .Czasem zaraz je robię inne zapisuje sobie w zeszycie
MARYSIU ;:180 staram sie jak mogę lecz nie zawsze mi to wychodzi .Na ławeczce leży aparat ,żeby było blisko zrobić fotki i moja kota czasem tam ze mną przesiaduje sama również
ANIU trochę zazdroszczę deszczyku, bo chociaż tylko godzinka lepsze to niż podlewanie.Ścieżki są coraz węższe, bo róże zbyt się rozrosły i czasem mam trudności ,żeby się gdzieś nie zahaczyć :;230
BASIU najlepiej to rosną chwasty to wiemy wszyscy .Czasem m sie pyta przecież tylko poszłaś podlać a tak długo Cię nie było przecież nie ma tam co robić .Pobożne życzenia, bo w ogródku jest zawsze robota, a chwasty nie śpią tylko rosną :;230 .
TERENIU jak dla mnie ten widok jest pokrzepiający .Dzisiaj taki mały chłopczyk sąsiadów powiedział jaki pani ma ładny ogródek bardzo mi się podoba :oops: Austin woła o cięcie całkiem przekrzywił się w stronę sąsiedniego ogródka .Szkoda tej ilości kwiatów ,lecz boje się ,ze całkiem się wywali na jego płot ;:174

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Jadziu ta pomarańczowa róża to Alibaba?, cudny powojnik ;:215
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Piękny,różany czas,a i powojniki ładnie kwitną,u mnie posucha ;:222
Chłopczyk miał całkowitą rację,że masz cudnie u siebie ;:215
Awatar użytkownika
Sasanka18
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2010, o 19:25

Post »

Jadziu widok ze ścieżki ;:167 ,miło usiąść na ławeczce nic nie robić tylko się relaksować.
Róż tyle rośnie przy ścieżce jak jakimś dużym w rosarium a pewnie i zapach ,że dech zapiera.
tylko usiąść ;:304 ;:40
U mnie też deszczu nie ma chyba całą chmurę zabrała Ania ;:306
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

Jadziu - widoczki ławeczkowe bajeczne.
Masz tyle odmian róż, że kręci się w głowie od ilości i bujności. Oczywiście to bardzo pozytywne zakręcenie :tan
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jadziu oczy mi wylazły co u ciebie róż już kwitnie ,,i dużo mają kwiatów,,już takie duże krzaczory
ja muszę jeszcze Westerlanda zdobyć ,,bo miałam ale mi zmarzł którejś zimy,,Ale cieszymy sie naszymi
różami prawda Jadziu chciałoby się cały rok podziwiać,,,
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
Reniak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 cze 2009, o 13:53

Post »

Jadziu powojnik cudny, zaraz go sobie notuje, długo go masz, bo u mnie te pełne wielkokwiatowe nie bardzo się utrzymują.W tym roku mój Westerland jest taki ciemno pomarańczowy jak nigdy, ciekawe czemu, jedyne co przychodzi mi do głowy to to że podlewalam to florowitem.
Masz bajeczny ogród, ale to już wiesz.
Awatar użytkownika
Yollanda
500p
500p
Od: 23 maja 2014, o 14:34

Post »

Jadziu :wit , tyle róż to istny zawrót głowy. Taka obfitość, tyle piękności. Coś wapaniałego ;:138
Alibaba świetnie się prezentuje oraz czerwona Isabel Renaissance mi wpadła w oko. Pięnotki ;:138
Brakuje mi takiej ciemno czerwonej
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Ależ ten powojnik Violet jest cudny ;:oj . Jadziu po dwóch latach coś mi zakwitło z patyka i myśla czy to czasem nie Emilia Maria od Ciebie?
możesz to potwierdzić? wstawia fotka a potem ją usuna ok?

Obrazek
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38

Post »

Jadziu ależ oszałamiające masz widoki z ławeczki ;:180 Cuuudnie ;:215 Jestem pod ogromnym wrażeniem wielkich krzaków Twoich róż! Zastanawiam się, dlaczego moje się tak ociągają - o kwiatach ciągle tylko marzę...
Czytałam u Basi, że polecasz Biosept. Ja się bardzo zawiodłam na tym środku - w zeszłym roku tak samo wyglądały róże, które nim pryskałam, jak te, których nie pryskałam ;:185
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31

Post »

Jadziu - fantastycznie klimatyczne zdjęcie z 10 czerwca ( drugie zdjęcie, to przed Aphrodytą - kilka różyczek na tle ściany). Ale różany busz, nie wiadomo co podziwiać. Czy przy podporze rośnie wielki LO?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”