Zieloni przyjaciele Kati cz.2
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- miluck
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zieloni przyjaciele Kati cz.2
Kasiu wpadłam popatrzeć na zdjęcia i przesłać
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
maribat pisze:Okaz kati jak się patrzy w awatarku obok Jak zawsze, a teraz w szczególności kwitnącoKrystyna.F pisze: no to ciekawa jestem widoku kwitnącej kati!!?
Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Nie chcę aby mówili do mnie, że każda wariatka nosi w głowie kwiatka
Eluniu, to tobie też kłujaczki wpadły w oko? Fajnie
Jagódko
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu mam kilka oczywiście i bardzo je lubie
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
Kasiu Maluszki adenium śliczne Niech szybciutko rosną a zielistka gigant cudo
- maciekk123pl
- 50p
- Od: 4 maja 2010, o 09:26
Witaj Kasiu, kwiatki masz sliczne niech Ci rosną Dowiedziałem się, że znasz się na kaktusach? :> Moglabys wpasc do mnie, mam tam zdjęcia swoich kaktusów, byłbym wdzięczny gdybys podała mi ich nazwy Pozdrawiam
Kasiu Powiedz mi, jaka jest szansa, że uda mi się ukorzenić kaktuska o średnicy ok 1cm? Bo nie wiem czy jest sens go oddzielać.. Pewnie byłby większy, ale był w mikro-doniczce i rósł w środku, tak więc miejsca na rozrost miał tyle co nic.. Kaktusek jest u mnie tylko przejściowo i korci mnie, żeby mu jedną z tych odnóżek uszczknąć..
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Kasiu wczoraj dostałam szczepkę kaktusa opuncji (chyba) ale ma białe przebarwienia czyżby variegata? postaram się później wrzucić jakieś fotki
- kati-1976
Asiu, Maćku, dziękuję za miłe słowa
Ewuniu szansa na ukorzenienie jest duża jak każdego innego sukulenta. Po oderwaniu musisz kaktuskowi zasuszyć przez kilka dni nawet do 5 dni rankę a potem wsadź go w prawie suche piaszczyste podłoże(piach z piaskownicy i odrobinę ziemi do kakti i węgiel drzewny) Raz na jakiś czas sroś lekko ziemię albo wstrzyknij strzykawką w pobliżu klaktuska miękką wodę
Celinko zajrzę.
Ewuniu szansa na ukorzenienie jest duża jak każdego innego sukulenta. Po oderwaniu musisz kaktuskowi zasuszyć przez kilka dni nawet do 5 dni rankę a potem wsadź go w prawie suche piaszczyste podłoże(piach z piaskownicy i odrobinę ziemi do kakti i węgiel drzewny) Raz na jakiś czas sroś lekko ziemię albo wstrzyknij strzykawką w pobliżu klaktuska miękką wodę
Celinko zajrzę.
- kati-1976
Dziś listonosz przytachał mi 2 paczki Pierwsza była od Kasi (Katrina26) druga od Ani cz. z hoyami.
na razie przerobiłam fotki od Kasi. Hoye jak zdążę dziś to wstawię a jak nie to jutro.
Kasiu, (nie) dziękuję. Bardzo mi się spodobała paczuszka.
na razie przerobiłam fotki od Kasi. Hoye jak zdążę dziś to wstawię a jak nie to jutro.
Kasiu, (nie) dziękuję. Bardzo mi się spodobała paczuszka.
[/quote]
Kati, jestem w szoku i trwam w zachwycie zarazem!
Kiedy sobie pomyślę, ile Cię pracy to kosztuje i ile serca musisz włożyć w to, aby te zielone skarby tak zachwycająco wyglądały, to... czapki z głów! )
Gratuluję i podziwiam
Dalszych sukcesów życzę )
Pozdrawiam serdecznie
Kati, jestem w szoku i trwam w zachwycie zarazem!
Kiedy sobie pomyślę, ile Cię pracy to kosztuje i ile serca musisz włożyć w to, aby te zielone skarby tak zachwycająco wyglądały, to... czapki z głów! )
Gratuluję i podziwiam
Dalszych sukcesów życzę )
Pozdrawiam serdecznie
moje zielone królestwo http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=34264
Kati....nie umiem dodać zdjęć,jakoś nie widzę tego linku,który jest do tego potrzebny....pomocy
Dzięki Kati. W takim razie zapowiada się kolejny maluch do kolekcji
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa