Działeczka Ewy W część 2
- juni
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działeczka Ewy W część 2
Ewo pracujesz,ją juz lykam trzeci antybiotyk wreszcie przestalam kaszlec.
Polskie znaki wysiadly.
Polskie znaki wysiadly.
Ewa zdrówka życzę....wszędzie słychać o choróbskach,sezon się zaczął czy co? U mnie też szpital w domu był ale już ok
A działeczkę może odpuść póki nie wydobrzejesz kochana
A działeczkę może odpuść póki nie wydobrzejesz kochana
pozdrawiam Magda
Wszystkiego po trochu...
Wszystkiego po trochu...
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Rzadką chorobe mogę zabrac od ciebie,bo u mnie to idzie w odwrotnym kierunku niestety.Dorotka nasza ma pracę,nocki ciągnie i pewnie dlatego na razie rzadziej bywa na forum.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewuniu ogórki są bardzo zdradliwe, ja w zasadzie jem tylko swoje. Znam wiele osób które mizerii nie jedzą i chyba mają rację. Trzymaj się kobietko co tam pół kilo zdrowa masz być!
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Na działeczce Madziu byłam ale nie wiem po co bo taka smutna
Musiałam jednak te pół kilo zrzucić bo szło mi się znakomicie mimo okropnego wiatru
Marysiu kiedy ogromnie mi ta sałatka z ogórasa i pekińskiej smakowała-nawet dojadłam resztkę ale na jakis czas wyleczyłam się z ogórków.
Gosiu nie życzę Ci żadnej choroby kochana ani zwykłej ani niezwykłej, każda pozostawia jakiś ślad w organizmie,przypuszczałam, że Dorotka pracuje ale miała to byc praca krótka.
Beatko kochana trzy antybiotyki no to mnie przebiłaś może musisz mieć dodatkowe badania jakiś posiew czy wymaz z gardła, nosa.
Pokażę Wam zdobyczną beczkę i poproszę o podpowiedzi co można z niej zrobić poza wykorzystaniem oczywistym do deptania kapuchy
Coś mi Fotosik strajkuje czyli bez zdjęcia
Musiałam jednak te pół kilo zrzucić bo szło mi się znakomicie mimo okropnego wiatru
Marysiu kiedy ogromnie mi ta sałatka z ogórasa i pekińskiej smakowała-nawet dojadłam resztkę ale na jakis czas wyleczyłam się z ogórków.
Gosiu nie życzę Ci żadnej choroby kochana ani zwykłej ani niezwykłej, każda pozostawia jakiś ślad w organizmie,przypuszczałam, że Dorotka pracuje ale miała to byc praca krótka.
Beatko kochana trzy antybiotyki no to mnie przebiłaś może musisz mieć dodatkowe badania jakiś posiew czy wymaz z gardła, nosa.
Pokażę Wam zdobyczną beczkę i poproszę o podpowiedzi co można z niej zrobić poza wykorzystaniem oczywistym do deptania kapuchy
Coś mi Fotosik strajkuje czyli bez zdjęcia
- Maska
- Kontakt:
Fotosik znowu strajkuje, ale przeczytałam u Wielkiej Kulki o http://minus.com/ i już się zarejestrowałam - działa ciastka wstawiłam!
Ewuniu fotosik rzeczywiście szwankuje.Ja też byłam na ogrodzie,ale nie miałam natchnienia do pracy Czekam na wiosnę
Szkoda,że bliżej nie mieszkasz urządzałybyśmy sobie spacery lub biegi.Troszkę by nam ubyło
Szkoda,że bliżej nie mieszkasz urządzałybyśmy sobie spacery lub biegi.Troszkę by nam ubyło
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Kurcze nie udało sie Marysiu mam tylko link
- Maska
- Kontakt:
Ćwicz Ewuniu jesteś na dobrej drodze! Beczka rewelka ! ja też chcę taką (200 zł)