Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic

Jak zachować doskonałe zdrowie, kondycję i urodę? Porady, zdrowa żywność, najlepsze przepisy.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic

Post »

:wit
Czyżby pretensje Ali były do mnie :?: Nawet Alu o Tobie nie pomyślałam, a tym bardziej nie śmiałabym pisać :wink:

Zgodzisz się jednak ze mną Romo, że naszym największym grzechem jest folgowanie sobie i brak umiaru. Potrafiłam przez wieczór zaliczyć pudełko rafaello albo całą czekoladę z orzechami, no a teraz szlabanik. Przydziałowo dwa małe ciasteczka owsiane do popołudniowej kawki i finito :lol:

Przed Tobą zadanie ogromne, już na zaś wielki szacun ;:180
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Kochani chyba wszyscy staliśmy się drażliwy ,przez ten watek o AKTA ;:7 .
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Geniu jeszcze parę dni mróz wyziębi gorące głowy i wszystko będzie po staremu... :)
o rany chyba nikogo nie obraziłam...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Geniu. Jak widzę Twój i Misi uśmiech na zdjęciach to od razu humor się poprawia. Po co nerwy - waga powolutku spada i tym się cieszmy, a że jesteśmy ludźmi, to każdy od czasu do czasu zgrzeszy. Inaczej nie warto byłoby żyć. Basiu. Również jestem w Twoim kalibrze, tylko chyba jeszcze niższa, ale od 2 stycznia spadło 3,7 kg i z tego się cieszę. :D :wit
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
x-k-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 28 paź 2011, o 22:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cynthia pisze:Przepraszam, że w ogóle wypowiedziałam Alu Twoję imię w innym wątku :shock: :shock: :shock: ...i to jeszcze w pozytywnym kontekście...
O żadnym namawianiu też nie pisałam...
Kochanie, ani drażliwa, ani przewrażliwiona.
Właśnie dlatego, że nie chcę brać udziału "w licytacji" ani konfrontacji założyłam swój wątek.
Każdy wie co chce osiągnąć, każdy ma prawo do własnych przekonań i poglądów, ale (nie wiem czy zauważyłaś), broniąc swego czyni się "zarzuty" wobec innych, niedoskonałych diet. A mnie się nie chce brać udziału w tym wszystkim.
A już "dobijają" mnie "uwagi rzucone w eter" nie wiadomo pod czyim adresem.
Skoro jest wątek o moich zasadach, to tam jest miejsce na dyskusję o nich. Bo swoją wypowiedzią zmusiłaś mnie do zabrania głosu. Na początku mojego wątku jest napisane, że to zasady dla osób, które chcą zrzucić kilka kilogramów - na określony etap. Nieprawdą jest, że mleko i jego przetwory nie mają swego miejsca w moich zasadach i musiałam zabrać głos.

Myślę, że wola gospodarza to rzecz święta:
e-genia pisze:Aniu ,Misia ma rację masz już swój wątek o Twoich wspaniałych radach ;:7 .
Na coś trzeba w końcu umrzeć :;230 :;230 wolę żyć krócej a radośnie niż długo i cały czas głowic co zjeść a co nie , tak powtarza mój M :;230
i uważam, że nie tylko adresatka tych wypowiedzi powinna się zastosować, bo to słowa prawdy.

A tego typu wypowiedzi :
Cynthia pisze:Co niektórzy ( wszystkie inne przemiłe osoby niech nie biorą tego do siebie ;:196 ) są tu strasznie drażliwi na swoim punkcie...czyżby dieta nieodpowiednio dobrana ???? :roll:
pozostawię bez komentarza, ale nie powinnaś się dziwić, że nie mam ochoty "na rozmowę".

Mam ciekawsze zajęcia od zastanawiania się czy to do mnie, czy też nie.
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41

Post »

Geniu w reszcie się do Ciebie dokopałam :D :D teraz trochę mi to zajmie czasu zanim to wszystko poczytam :D ,
dziewczynki trzymajcie się , tylko za mocno nie chudnijcie :wit :wit
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Misiu, Krysiu,Alu ;:196

Witaj Bożenko ;:196 gdyby to było tak łatwo schudnąć to wszystkie wyglądałybyśmy jak modelki
X_Ro-a

Post »

Helios pisze::wit

Zgodzisz się jednak ze mną Romo, że naszym największym grzechem jest folgowanie sobie i brak umiaru. Potrafiłam przez wieczór zaliczyć pudełko rafaello albo całą czekoladę z orzechami, no a teraz szlabanik. Przydziałowo dwa małe ciasteczka owsiane do popołudniowej kawki i finito :lol:

Przed Tobą zadanie ogromne, już na zaś wielki szacun ;:180
Aza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 18:33

Post »

Dobry wieczór cieszę się że macie takie osiągnięcia w dziedzinie odchudzania.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
x-k-k

Post »

Helios pisze::wit
Czyżby pretensje Ali były do mnie :?: [/i]
:shock: A gdzie Ty widzisz pretensje?
Wątek jest o odchudzaniu, a nie o moich zasadach. Napisałam wyraźnie, że po to założyłam wątek, aby tam wypowiadać się o moich zasadach - żeby nikt nie mógł zarzucić mi, ze cokolwiek próbuję forsować, żeby nie było przepychanek, czyja dieta lepsza. Gdzie pretensje???????????????
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

:wit
Romo - mój największy problem w tym, jak utrzymać taki szlabanik na słodycze. Nie żeby absolutnie nic, tylko tak kulturalnie, jeden cukiereczek czy jedno ciasteczko, a nie tak do końca, aż się pokaże dno w pudełku :;230
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Helenko ja jeżeli już jem coś słodkiego to bardzo rzadko i jak mówisz kulturalnie a i tak mam problemy z nadwagą .
zresztą nigdy się niczym nie przejadam , ale lubię kluski ziemniaczane ,placki ziemniaczane makarony, pierogi no i one są bardzo tuczące a do tego zimą mało się ruszam .
Wiosną i latem nie tyje bo dużo pracy w ogrodzie no i chętniej wychodzę na spacery .
Musiałabym mieszkac z Olgą w górach, ona by mnie pogoniła co dzień na duży spacer i nie musiałabym się nigdy odchudzać :;230 .

A Ala przygotowywała by mi posiłki :;230 ,żebym nie łączyła ze sobą..., już zapomniałam co z czym nie powinno się łączyć w diecie ;:14

Genia
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Witam myślałam że pierwsza przywitam dzionek w tym w wątku... :wit
Genia pobiła rekord :) :)
melduję --18stop.za oknem ...nawet pies nie idzie na podwórko ..dobrze że nie trzeba iść do pracy urzędowej...
czasami dobrze być tą emerytką...tylko zeby mieć 25lat... :;230

..a co do słodyczy uwielbiam czekoladę zwłaszcza w filiżance...mniam mniam... ;:14
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
x-k-k

Post »

e-genia pisze:A Ala przygotowywała by mi posiłki :;230 ,żebym nie łączyła ze sobą..., już zapomniałam co z czym nie powinno się łączyć w diecie ;:14
Znaczy się etat kucharki mi proponujesz :;230 Mój syn cały czas twierdzi, że powinnam mieć swój program kulinarny w TV :;230 No, tam mnie jeszcze nie było (o kronice wypadków się nie mówi).
Jak zawitasz w moim wątku to kto wie :D Ale zapytaj dziewczyn - ja tłukę młotkiem :;230
Ale na pocieszenie pozwalam raz w tygodniu zjeść ciasto :heja (KUSZĘ :;230 :;230 , ale NIE NAMAWIAM :;230 ).
ostatnia szansa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lis 2009, o 18:14

Post »

Mnie (tak jak alkoholikowi) łatwiej nie jeść wcale słodyczy niż jeść trochę :( od czasu do czasu.
Moje nowe imię Szansa :)
"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."
Zablokowany

Wróć do „Bądźmy ZDROWI i piękni... jak nasz ogród”