Wiosna w wiejskim ogrodzie
- Helios
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 cze 2010, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wiosna w wiejskim ogrodzie
Wiosna u Ciebie z cwału przeszła w galop.
Tulipany kasują wszystko, szkoda tylko, że tak krótko kwitną. Faktycznie dajesz aksamitki kurkom?
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dorciu to będziemy sadzić i musisz się pochwalić - ja dużo zamówiłam
Helenko Jestem usatysfakcjonowana jak chodzi o kwitnienie tulipanów, nacieszyłam się Moje kurki dostają różne dodatki do karmy szczególnie w zimie, ale coś nie pamiętam o aksamitkach
Helenko Jestem usatysfakcjonowana jak chodzi o kwitnienie tulipanów, nacieszyłam się Moje kurki dostają różne dodatki do karmy szczególnie w zimie, ale coś nie pamiętam o aksamitkach
-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam o wschodzie, mam nadzieje że będę miała piękny dzień. Wieczorem otrzymałam paczki jedna z funkiami i liliowcami, druga z goryczkami pomyłkowo, zamawiałam delosperme przygarnęłam goryczki, takich nie mam.Delosprma poczeka , konto wyzerowane.
Dzisiaj będę wszystko sadziła, to będzie radocha.Marysiu serdecznie dziękuje za propozycje, nie mogę sępić muszę się się kontrolować, nałóg mnie opanowuje a to niebezpieczne.W moim ogródku rosną już Twoje pomidorki mina, niecierpek a resztę będę siała.
Przepraszam mało pisze , maszyna , wnuki i domowe sprawy zajmują mi sporo czasu ,ogródek też wzywa. Wieczorem film mi się urywa i zapadam w błogi sen
Dzisiaj będę wszystko sadziła, to będzie radocha.Marysiu serdecznie dziękuje za propozycje, nie mogę sępić muszę się się kontrolować, nałóg mnie opanowuje a to niebezpieczne.W moim ogródku rosną już Twoje pomidorki mina, niecierpek a resztę będę siała.
Przepraszam mało pisze , maszyna , wnuki i domowe sprawy zajmują mi sporo czasu ,ogródek też wzywa. Wieczorem film mi się urywa i zapadam w błogi sen
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Moje karczochy nie przetrzymywaly zimy mimo okrywania. W tym roku nie posiałam i żałuję, bo lubię ich kwiaty. Wiosnę masz nad wyraz bujną i śliczną
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Przecudnie Ci wszystko kwitnie! Wpadłam biegiem, napatrzyłam się i lecę popiracić na okolicznych drogach, potem wrócę poczytać
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Maryś kwiatuchy mas piękne
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Marysiu,ale zrobiło się u Ciebie kolorowo Sądząc z nowych nasadzeń -tak będzie już do jesieni Miodunki słodziutkie,takie delikatne,a śliczne zarazem
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Ale obfitość kwiatów. Życzę, żeby kurki zakopały topór wojenny.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Elu jedna mi wystarczy, bo z tego co czytałam to dość łatwo się rozmnaża, a cebulisko było wielkie
Irenko bardzo dużo masz w tym roku nowych roślin, będzie pięknie na działeczce. Ja nie myślałam o sępieniu tylko o obecności w Twoim ogródku, może jednak coś znajdziesz bo roślinki o których piszesz w przyszłym roku już znikną.
Masz dużo zajęć tym bardziej doceniam, że znajdujesz czas żeby mnie odwiedzić
Ewo maj tylko ten karczoch przetrwał pierwszą dość srogą zimę i niecierpliwie czekałam czy tą też? i ucieszyłam się że jest bo na wieloletnim pąki są wyjątkowo wielkie. Kwiat miałam rok temu, ale ja jednak wolę smak karczocha
Pat wracaj szczęśliwie
Różo dziękuję
Ewuś pipio myślę, że przyjmiesz taką do swojego ogrodu. Patrz i zapisuj co Ci się podoba i w czerwcu zrobimy realizację Bardzo mnie to cieszy! bardziej niż nowy ciuch
Marysieńko staram się choć trochę dorównać do moich niedoścignionych wzorów
Kurki rano dzielę na dwa wybiegi i na noc wracają do wspólnego kurniczka. Obserwacje są ciekawe oboje z M mamy mały teatr !
Kolkwicja puszcza przyrosty i to mnie też cieszy
Miłego dnia wszystkim odwiedzającym
Irenko bardzo dużo masz w tym roku nowych roślin, będzie pięknie na działeczce. Ja nie myślałam o sępieniu tylko o obecności w Twoim ogródku, może jednak coś znajdziesz bo roślinki o których piszesz w przyszłym roku już znikną.
Masz dużo zajęć tym bardziej doceniam, że znajdujesz czas żeby mnie odwiedzić
Ewo maj tylko ten karczoch przetrwał pierwszą dość srogą zimę i niecierpliwie czekałam czy tą też? i ucieszyłam się że jest bo na wieloletnim pąki są wyjątkowo wielkie. Kwiat miałam rok temu, ale ja jednak wolę smak karczocha
Pat wracaj szczęśliwie
Różo dziękuję
Ewuś pipio myślę, że przyjmiesz taką do swojego ogrodu. Patrz i zapisuj co Ci się podoba i w czerwcu zrobimy realizację Bardzo mnie to cieszy! bardziej niż nowy ciuch
Marysieńko staram się choć trochę dorównać do moich niedoścignionych wzorów
Kurki rano dzielę na dwa wybiegi i na noc wracają do wspólnego kurniczka. Obserwacje są ciekawe oboje z M mamy mały teatr !
Kolkwicja puszcza przyrosty i to mnie też cieszy
Miłego dnia wszystkim odwiedzającym
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Marysiu ale ty szybko pędzisz! Jejku ... ale u Ciebie wszystko pięknie kwitnie coś mi się zdaje że mam takie same tulipany jak Ty
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Kochana, takich zdjęć nigdy za wiele! Jakoś niby na zachodzie cieplej, ale u Ciebie wszystko ladniej kwitnie.
Buziole i spadam. Musze kury na niedziele szykować.
Buziole i spadam. Musze kury na niedziele szykować.
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Marysiu, wiecznie zabiegana jesteś i coś sadzisz, nie dziwię się, ze już nie chciałaś więcej roboty. Pięknie wszystko ci rośnie, a Twoja miodunka u mnie też szaleje
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Marysiu ciepło i wilgoć sprawiło,że wszystko rośnie jak szalone
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Skorzonera tak już urosła, czy to jest pozostałość zeszłoroczna.
Marysiu odbierz pw.
Marysiu odbierz pw.