Słońce wyszło u mnie późnym popołudniem ,ale popadało i podlało w nocy,jutro już czwartek więc coraz blizej weekendu ,oby wtedy była pogoda -działka czekaKochammmkwiaty pisze:u nas ma być podobnie - ja się cieszę bo posadziłam tuje przed płotem i dobrze im sie przyda - ale tylko jeden dzień reszta niech będzie słoneczna![]()
Alu fajnie jest coś samemu zrobić a nie stać i pokazywać palcem co ma być zrobionealicjad31 pisze:Dorciu największa satysfakcja to,że same pracujemy na naszej działeczce. Pozdrawiam Ala
SAmapoczucie nie najgorsze , sypialnię sobie robimy ,do tej pory spaliśmy w pokoju telewizyjnym,ale teraz synuś się wyprowadził,córka przeszła do jego pokoju bo większy więc mamy mozliwośc mieć sypialnię , ale już prawie mamy koniec ,dziś kończą montaż szafy i zostaną tylko drobiazgi -dla wypieszczenia wnętrza,dlatego działka trochę po macoszemu potraktowana ale nie zając nie uciekniecolli28 pisze:Witaj Dorcia jak tam twoje samopoczucieten szafirek Comosum Plumosum ciekawy jest fajnie że dajesz rade sama na działce ale najważniejsze że M robi remont super u nas też prace pełna parą idą ogrodowe oczywiście i również szykuje się nam mały remont u dzieci a wy co tam remontujecie?
W drugim zamówieniu mam czosnki karatawskie i wiele innych cebulekewunia7 pisze:Dorciu
Też zamówiłam cebulowe, ale postawiłam na niskie czosnki, no i nie mogłam się oprzeć lilii Św Józefa
co roku dokupuję cebule ,mam nadzieję ze jeszcze 2-3 sezony i będę miała wiosną łąny kwiatków i ....deficyt w portfelu , Ewuniu znalazłam młodziutką sadzonkę szałwii Tricolor,przesadziłam do doniczki i czeka dla Ciebie ,może po tej niedzieli mi się uda ,kończę remonty więc będę częściej na działce nie tylko w weekendewunia7 pisze:Też wzięłam między innymi czosnek karatawskiego,
Podobnie do karatawskiego wygląda czosnek Krzysztofa z tym, że kwiat jest koloru fioletowego
Więc jemu też się nie oparłam![]()
Widziałam go na żywo u Igi
No to na coś się przydałammagry pisze:Jesteś chwalipiętaale dzięki temu zwróciłaś moją uwagę na tamaryszka.Coś takiego potrzebowałem i nie wiedziałem co wybrać.Na mój piach pasuje.
No jak co ? piękne rabaty i deficyt w portfeluewa_rozalka pisze:Piękne rośliny sobie zamówiłaś .Ja też uwielbiam wybierać i kupować ,a najbardziej sadzić .Do mnie dziś też dziś przyjechały rośliny i wczoraj też .I kolejne już zamówione ,a moja głupawka się powiększa![]()
![]()
.Boję się co będzie dalej