Nawet w workach po miesiącu stania w ciepłej piwnicy prawie nie ma skiełkowanych chwastów. Pewnie dlatego, że brałem ziemię z głębszych warstw i 99% nasion skiełkowało już w latach poprzednich.
Używam geolii, to taka ich marka własna. W zeszłym sezonie była naprawdę udana, tegorocznej nie polecam. Może to i włókno konopne, jeszcze się z czymś takim w ziemi do siewu nie spotkałam. Dobrze że chociaż podłoże jest bez grzybka.vinetou80 pisze:Nie napisałaś które to podłoże z oferty lm.
To była tylko próba. Te z przeznaczeniem do gruntu jeszcze nawet nie namoczone.Igala pisze:cos takiego w marcu
A kiedy je wysiewałeś?
Używam geolii, to taka ich marka własna. W zeszłym sezonie była naprawdę udana, tegorocznej nie polecam. Może to i włókno konopne, jeszcze się z czymś takim w ziemi do siewu nie spotkałam. Dobrze że chociaż podłoże jest bez grzybka.Aguss85 pisze:Ale piękny kompost![]()
vinetou80 pisze:Nie napisałaś które to podłoże z oferty lm.
Na mojej jako producent jest "Bio-produkty".MagdaMisia pisze:Kasiu ciekawe jaki jest producent podłoża z Bie....y
Z ciekawości sprawdzę po powrocie do domu. Co roku sieję i sadzę w tą ziemię i nigdy nie było problemu m.in. z ziemiórkami