Ogród Rosiowej
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Izabell, dziękuję Ci bardzo za miłe słowa . Masz rację dużo jeszcze przede mną. Dlatego nie mogę się poddać. Trzeba spełniać swoje marzenia
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- pyzia
- 200p
- Od: 18 maja 2009, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witaj Gosiu
Co do słupa to info jest tutaj
http://www.rp.pl/artykul/8,345851_Milia ... ialce.html
ja się w to na razie nie "zabawię" bo mam kilka ważniejszych i bardziej ciśnieniowych tematów. Ale w przyszłości to kto wie...
pozdrawiam!
Co do słupa to info jest tutaj
http://www.rp.pl/artykul/8,345851_Milia ... ialce.html
ja się w to na razie nie "zabawię" bo mam kilka ważniejszych i bardziej ciśnieniowych tematów. Ale w przyszłości to kto wie...
pozdrawiam!
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Witaj Gosiu - siłaczko !
Podziwiam Twoją siłę fizyczną i wytrwałość, ale nie zapominaj, że jesteś kobietą !
Ja już worów 50 - cio l. ziemi nie wożę rowerem i nie dźwigam sama donic, wszystko do czasu.
Nie spiesz się kochana i nie przeciążaj, bo szkoda zdrowia.
Strasznie się uśmiałam z ''krówki ''ze słomy, sołtys ma artystyczną duszę - he he !, aż mnie brzuch rozbolał.
Piękne fotki z Twego ogrodu ! Pamiętam gołą ziemię naokoło domu. Fajne masz donice.
A daleko starszy - młody ma do szkoły ?
Pozdrówki :P
Podziwiam Twoją siłę fizyczną i wytrwałość, ale nie zapominaj, że jesteś kobietą !
Ja już worów 50 - cio l. ziemi nie wożę rowerem i nie dźwigam sama donic, wszystko do czasu.
Nie spiesz się kochana i nie przeciążaj, bo szkoda zdrowia.
Strasznie się uśmiałam z ''krówki ''ze słomy, sołtys ma artystyczną duszę - he he !, aż mnie brzuch rozbolał.
Piękne fotki z Twego ogrodu ! Pamiętam gołą ziemię naokoło domu. Fajne masz donice.
A daleko starszy - młody ma do szkoły ?
Pozdrówki :P
- rosiowa
Pell kochana, witaj. Masz rację, wiem, że nie powinnam wielu rzeczy robić. Ale ktoś przecież musi. Mam powyżej wszystkiego różnych fachowców. Jeszcze teraz brukarze wejdą i spokój. Dopiero w przyszłym roku wezmę jakąś firmę do zrobienia oczka.
A ta goła ziemia jest w wielu miejscach nadal. Tylko jej nie pokazuję. Jak to powiedział jeden z wykonawców:" Ale tu macie krajobraz księżycowy". Jak będzie kostka, to jeszcze w tym roku zrobię trochę frontu. A reszta musi poczekać.
A młody ma do szkoły ok 2 kilometrów. Niby nie jest bardzo daleko, ale z Maleńtasem to bez auta byłaby wyprawa.
Co robimy z orlikiem? Czekamy do wiosny?
A ta goła ziemia jest w wielu miejscach nadal. Tylko jej nie pokazuję. Jak to powiedział jeden z wykonawców:" Ale tu macie krajobraz księżycowy". Jak będzie kostka, to jeszcze w tym roku zrobię trochę frontu. A reszta musi poczekać.
A młody ma do szkoły ok 2 kilometrów. Niby nie jest bardzo daleko, ale z Maleńtasem to bez auta byłaby wyprawa.
Co robimy z orlikiem? Czekamy do wiosny?
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Jutro u mnie kolejna rewolucja. Zaczynają kłaść kostkę. A to oznacza, że będę mogła robić nowe rabatki
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
To jest efekt, który osiągnęłam dzięki roślinom z przechowalni. Jednak ponad połowa działki jest pusta. Do tej pory był tam gruz. Dziś weszli brukarze i wszędzie jest piasek. Śmiejemy się, że najpierw był krajobraz księżycowy, a teraz jest pustynny . Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze trochę zrobić w tym roku. Wschodnią stronę sobie jednak odpuszczę
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Tyle tylko, że tam są wysypane spore ilości gruzu, bo tam był wjazd budowlany. I najpierw muszę ten gruz wybrać, bo inaczej nie dam rady tam kopać. I właśnie to zostawiam na przyszły rok
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki