![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Różności doniczkowe -Agii
- Agii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Carla pewnie że będziemy mogły się wymienić. Tylko małe sprostowanie mam: 2szt ala kremowego, różowy, różowy z białym i czerwony. Odłamały mi sie człony pojedyncze kremowego , włąśnie się ukorzeniają
Zuzia fiołkomania mnie dopadła na całego. Skubię listki gdzie się da. Ostatnio nawet koleżanka mi przytaszczyła jakieś listki
Mirabilis kochana jesteś
No właśnie ta pogoda ciągle niepewna. Jak możesz je jeszcze u siebie przetrzymać to byłoby super, szkoda by było ,żeby im po drodze się coś stało.
Aga rozwinął troszeczkę ale jeszcze nie wiem co to będzie za kolorek. na pewno nie czerwony, jakiś jasny jest na razie i ma takie jakby różowe "żyłki" Jutro postaram się wrzucić fotki![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
bayaga też się zastanawiałam dlaczego do tej pory mi się w oczy nigdzie nie rzuciły. Może o złej porze roku szukamy.,skoro grudnik w grudniu to wielkanocnik przed wielkanocą
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
Zuzia fiołkomania mnie dopadła na całego. Skubię listki gdzie się da. Ostatnio nawet koleżanka mi przytaszczyła jakieś listki
Mirabilis kochana jesteś
Aga rozwinął troszeczkę ale jeszcze nie wiem co to będzie za kolorek. na pewno nie czerwony, jakiś jasny jest na razie i ma takie jakby różowe "żyłki" Jutro postaram się wrzucić fotki
bayaga też się zastanawiałam dlaczego do tej pory mi się w oczy nigdzie nie rzuciły. Może o złej porze roku szukamy.,skoro grudnik w grudniu to wielkanocnik przed wielkanocą
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z przykrością stwierdzam, że ja też takiego szczęścia nie mam , nie rozumiem dlaczego. Przecież ponoć w czepku się urodziłambayaga pisze:o jesssuczemu ja nigdy nie moge trafić na coś w śmietniku ,jakiś przypadek ,wypadek czy coś :lol:albo chimerę jakąś ...
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smiles/icon_evil.gif)
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"