Dorotko witaj, już czuję ten zapach hiacyntów, piękne są ubolewam nad ty, że się po kilku latach wyradzają ale cóż kupuje się znów nowe i nowe...pozdrawiam
Witaj Dorotko:wit .Wpadłam z rewizytą i jestem zachwycona Twoim ogrodem.Woda,duża przestrzeń,dobra ziemia.Ty to masz szczęście,za kilka lat będą do ciebie przyjeżdżać wycieczki/a może już cię odwiedzają/Jakie klony japońskie posadziłaś że nie wymarzły,jak je zabezpieczasz na zimę.Ja również miałam ,ale nie przeżył zimy i dałam sobie spokój.Pozdrawiam.Alicja
Mówisz, że to wawrzynek.... No to muszę go koniecznie kupić! Sądziłam, że jest taki bardziej niepozorny...Cudo! Długo czekałaś na taki efekt kwitnienia?
Witam Krajankę, pięknie u Ciebie, ale niosę też informację w tym roku w Starym Polu będą w kwietniu targi ogrodnicze, jak będziecie zainteresowane dokładnie dowiem się kiedy, pozd. Aśka
czasami nie cel jest ważny ale by do niego dążyć...
Witajcie lasencje!!!!!
Dziekuje za wizytę...Wkurza mnie już ten śnieg dziś znowu pada!!! A już tak ładnie było. Mam nadzieję ze spotkamy sie niedługo jak nie na targach to może na jakiejs kawce?
Dorotko, widzę że lubisz klony. Ja mam w ogrodzie klon, który kupiłam jako klon Ginnala (choć pewności nie mam czy to rzeczywiście ta odmiana). Z niecierpliwością czekam na wiosnę, by sprawdzić między innymi w jakiej kondycji jest mój klonik. Przesadzałam go w inne miejsce późną jesienią i to po ciemku na wariata. Podczas tej operacji złamałam mu piekną gałąź. Ciekawe jak sie przyjmie w nowym miejscu po zimie i czy rozgałęzi się. Pochwalę się w swoim wątku.
-- Śr 17 mar 2010 08:11 --
Dorotko, widzę że lubisz klony. Ja mam w ogrodzie klon, który kupiłam jako klon Ginnala (choć pewności nie mam czy to rzeczywiście ta odmiana). Z niecierpliwością czekam na wiosnę, by sprawdzić między innymi w jakiej kondycji jest mój klonik. Przesadzałam go w inne miejsce późną jesienią i to po ciemku na wariata. Podczas tej operacji złamałam mu piekną gałąź. Ciekawe jak sie przyjmie w nowym miejscu po zimie i czy rozgałęzi się. Pochwalę się w swoim wątku.
Sorry ale jestem tak zalatana ze niemam czasu aby fotki zrobić....
Kupiłam kilka nowych roslinek...przeważnie skalniaki ale znalazły sie tam tez caragany, jodła hiszpańska, kilka trzmielin, azalie, bylinki...jak znajde czas w weekend to wstawie cos nowego...