Przepraszam za nieobecność i dziękuję za odwiedziny
Nie było mnie tu trochę bo byłam........... w waszych ogrodach .. cudne widoki przyniosłam , inspiracje i pomysły .... oby sił , czasu i pieniędzy wystarczyło
Danio - Dorotko wydaje mi się, że widziałam jabłonie ozdobne w Krzywaczce .. a nawet jestem pewna - bo rozmawialiśmy o nich z Mężem - odłożyliśmy zakup - bo w Krakowie jesienią widzieliśmy już z owockami - i chyba wtedy kupimy .. albo jak doczytam o nich więcej
tu- ja - Izo witam Cię serdecznie - codziennie sprawdzam - czy aby przylaszczka nie odbiła - na razie nic nie widać
Za chwilę pokażę moje zakupy
Kogra - Grażynko Dzięki za słowa pocieszenia ... nadal sprawdzam ,czy aby jakiś listek nie wychodzi z ziemi .. może zrobi mi niespodziankę ? W żadnej za szkółek , czy sklepów, w których byłam nie mieli przylaszczki ale....... kupiłam już na Forum
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
Chyba u tej samej osoby , u której kupiłam zeszłego roku
Ewelinko - mój szczodrzeniec jeszcze nie daje znaku życia ... ale może u mnie jest zimniej ? Potraktowałam Go Asahi i ... czekam
Kochana , a jeżeli chodzi o miejsce w ogrodzie .. zawsze można uszczknąć ciut trawnika
Hutkow - Edwardzie Bardzo serdecznie Cię witam i zapraszam
Bo i ja często u Ciebie bywam .. bardzo podoba mi się Twój pomysł na ogród
Mój ogród tworzy się dopiero 3 - 4 lata. Jest naszą pasją i tworzymy go rodzinnie
Widoki na razie niezbyt ciekawe - bo i nasadzenia małe .. ale ja i tak się cieszę tym co mam
A jak mi się to wszystko rozrośnie ..............