Misiaczekm witam Cię i dziękuję.
Anesse81 dziękuję. Pomidorków chwalić nie będę:), coś grymaszą w tym roku. Ale pogoda robi swoje...
Mało wiążą, co dopiero zaczęły. Będą pod koniec lata, jak zdążą dojrzeć.
A tunel nie z tego źródła co mowisz
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
, ale też kupowany przez internet ale prosto od producenta. Trzeci sezon teraz stoi i ok jest, trzyma się. Folia też.
Miała być 4-sezonowa i wygląda na to, że taka będzie:). Także zadowolona jestem i nie żałuję tych wydanych 700zł.
Kogra ja podlałam mimo to, bo te deszcze wszystko co dobre wypłukują. Chociaż ta pokrzywę im serwuję co kilka-kilkanaście dni. Ale 2 razy w miesiącu podlewam czym specjalnym do pomidorów.
Takasobie dzięki. Liczę na to, że sie rozbuja
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
. Tylko nie wiem co masz na myśli. Że urosną czy że wiatr będzie je "bujał". Myślę. że to drugie tez, bo są na przeciągu, ale przeżyły wczorajszą burzę to i lekkie powiewy zniosą. Tak myślę.
Chyba masz racje z tym latem, przecież zaraz się zaczyna:).
Popołudniowe świeże zdjęcia
Znowu przeszła burza, tym razem bez gradu ale z wyładowaniami jakich mało. Strasznie dudniło i to naokoło. Ale poszło sobie to, co nawet nie wiem skąd przyszło.
Juka będzie kwitła
Dalie niedługo tez. A jeszcze wczoraj u kogoś z Was się dziwiłam, że mają pąki. Nie wiem czy śmiać się czy płakać, bo one ewidentnie zwiastują mi zawsze jesień:)
Zmoczona ślicznotka. A jaka wyperfumowana. Uwielbiam ją za zapach
No i pomidoraski. Kwitną i te w folii i pod chmurką.
Chociaż tym gruntowym przydałoby się więcej słońca. Ziemia totalnie ubita mimo wczorajszego wzruszenia. A ścieżka to małe koryto dla sezonowego strumyka.
![Obrazek](http://images42.fotosik.pl/895/7c9d58425e2d2db5.jpg)