http://funkia.pl/minimale-c-66.htmlewa w pisze:Aniu masz tyle odmian host to może posiadasz i hostę 'Mysie Uszy? Bardzo chciałabym taka zdobyć a nie wiem gdzie
Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Dorcia kupowałaś tam już? Strasznie się nacięłam w tym roku na internetowych zakupach, że teraz chciałabym i boję siędorcia7 pisze:http://funkia.pl/minimale-c-66.htmlewa w pisze:Aniu masz tyle odmian host to może posiadasz i hostę 'Mysie Uszy? Bardzo chciałabym taka zdobyć a nie wiem gdzie

- dorcia7
Tak,kupowałam dwukrotnie, nie było pomyłki w odmianach i sadzonki dorodne,na pewno w przyszłym roku też dokupię u nich kilka hostewa w pisze:Dorcia kupowałaś tam już? Strasznie się nacięłam w tym roku na internetowych zakupach, że teraz chciałabym i boję siędorcia7 pisze:http://funkia.pl/minimale-c-66.htmlewa w pisze:Aniu masz tyle odmian host to może posiadasz i hostę 'Mysie Uszy? Bardzo chciałabym taka zdobyć a nie wiem gdzie....
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Róże u Ciebie szaleją.
Jesień jest piekna
Jesień jest piekna

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
ANIU śliczności
lubie wpadć Do Ciebie ,kilka razy tak masz ładnie

- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Aniu
śliczne zdjęcia.
Tyle jeszcze kwiatów.
Mizianko dla Fionki

Mizianko dla Fionki

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu może tylko ja tak widzę, bo inni nic nie piszą; a jakbyś spróbowała zmniejszyć do 800 i dać pełny rozmiar?
- dorcia7
Mi też źle się ogląda,ale nie chciałam się odzywać bo to w końcu nie mój wątek , ja zmniejszam zdjęcia i daję pełny rozmiar tak jak piszesz MarysiuMaska pisze:Aniu może tylko ja tak widzę, bo inni nic nie piszą; a jakbyś spróbowała zmniejszyć do 800 i dać pełny rozmiar?
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu
Piękne zdjęcia róż, marcinków i pozostałych kwiatów i roślin. Wszystko pięknie kwitnie jakby jeszcze lato trwało. Tylko te przymrozki które były poniszczyły roślinki. Szkoda funki jeszcze mogły rosnąć i pięknie wyglądać.
Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę.

Piękne zdjęcia róż, marcinków i pozostałych kwiatów i roślin. Wszystko pięknie kwitnie jakby jeszcze lato trwało. Tylko te przymrozki które były poniszczyły roślinki. Szkoda funki jeszcze mogły rosnąć i pięknie wyglądać.
Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Aniu witaj w sobotni poranek, przepiękna Ta twoja jesień - ale jak widać łagodna bo niektóre roślinki jeszcze kwitną i mrozy im nie dały w kość. Miłego weekendu 

Agnieszka
wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
Mój blog - zapraszam
,
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"

Mój blog - zapraszam

"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu
jak zawsze wszystko śliczne ,dopieszczone 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Witajcie,,,weekend piękny,udany,,,pogada złota
aguniada-Aguś ; Ewunia7 Lato ustapiło,,,jesień,,,, trwa,,,ale niektóre letnie kwitnienia,,,jak gazani,róż,,ciągle mam w ogrodzie
tylko co co te przymrozki były
Malgosiu1960 Odród jeszcze tetni zyciem,,owady jeszcze się uwijają,objadają przed zimą.... to i łatwo o jakies fotki z owadami,które tak lubię
Ty już po weselu,,po wrażeniach,,po przezyciach,,,wszystko za pewne było udane,,i pięknie
jonatanka-Asiu Fiona,nie tak chętnie pozuje,,,aczkolwiek nie zasze chce,,,jak to kot,,,czasmi trzba się nachodzić,,,a czasmi,,,, dopiero okazja jest dobra i łapię za aparat
IWONA1311Jesień teraz mamy cuuudna,,,A nachyłek Ruby Frost jest bardziej czerwony,,też to juz dawno zauważyłam,,,ma mniej jasnych plam,,,bardzo ciekawa jestem jak on przezimuje
AGNESS-Aguś Wcale nie powiedziałabym,,że dużo jest kwinień,,,raczej juz mało,,,jeszcze trochę mma się czym pocieszać
Bazyliaa Dziękuję za tak piękne słowa,,,tak mi mów więcej
Makrofotografię bardzo lubię widac tak więcej szczegółów,struktury i budowy kwiatów i owadów
korzo_m-Dorotko Piękna jest trzmielina owszem,,,ale nie iem czy ptaki ją jedzą,,,bo jest ponoć trująca
bwoj54-Bogusiu Dziękuję.Bo teraz jest cudowna jesień to i o piękne ujęcia nie trudno.
alicjad31-Alu trójsklepka bardzo dobrze zimuje .
Ewa w; dorcia7-Dorotko Mam hostę Blue Mouse Ears ,,zawsze możemy się dodać i na wiosnę mogę Ci wysłać i może jeszcze jakieś hosty chcesz???Ja też kupowałam w szkółkach i kilka host okazało sie się nie takimi jak chciałam ,jak zamawiałam;:223 Także jeeli macie ochotę,,,to chętnie odsprzedam kilka ukopanych wiosną.Jakie tylko chcecie z tych co ja mam.
Margo2-Gosiu Jesień jest piekna.A róże pięknie jeszcze kwitną,,,pasuje im jeszcze ta pododa
e-babcia-Jadziu Dziękuje za pochwały i cieszę się,że lubisz zaglądac do mnie i zapraszam jeszcze
Ignis05-Krysiu Dziękuję,A Mizianko dla Fionki już zrobione
Maska-Marysiu;Dorotko Postram się zmniejszać jeszcze bardziej zdjątka
Sylwia85; Kochammmkwiaty Róże i marcinki to chyba jesienne celebrytki ogrodów.A te przymrozki które były faktycznie poniszczyły roślinki trochę za wcześnie,,,ale cóż,,,mamy jak mamy... hosty,,,byłyby ładne żółciutkie a tak są brzydkie zważone,klapnięte,,,
Gosia123A Dziękuję za tak miłe słowa
Zimowity;

Alladyn
kosmos

Hosty z dnia na dzień coraz bardziej padają

a żurawki pięknieją

aguniada-Aguś ; Ewunia7 Lato ustapiło,,,jesień,,,, trwa,,,ale niektóre letnie kwitnienia,,,jak gazani,róż,,ciągle mam w ogrodzie
tylko co co te przymrozki były

Malgosiu1960 Odród jeszcze tetni zyciem,,owady jeszcze się uwijają,objadają przed zimą.... to i łatwo o jakies fotki z owadami,które tak lubię

jonatanka-Asiu Fiona,nie tak chętnie pozuje,,,aczkolwiek nie zasze chce,,,jak to kot,,,czasmi trzba się nachodzić,,,a czasmi,,,, dopiero okazja jest dobra i łapię za aparat

IWONA1311Jesień teraz mamy cuuudna,,,A nachyłek Ruby Frost jest bardziej czerwony,,też to juz dawno zauważyłam,,,ma mniej jasnych plam,,,bardzo ciekawa jestem jak on przezimuje

AGNESS-Aguś Wcale nie powiedziałabym,,że dużo jest kwinień,,,raczej juz mało,,,jeszcze trochę mma się czym pocieszać

Bazyliaa Dziękuję za tak piękne słowa,,,tak mi mów więcej

korzo_m-Dorotko Piękna jest trzmielina owszem,,,ale nie iem czy ptaki ją jedzą,,,bo jest ponoć trująca

bwoj54-Bogusiu Dziękuję.Bo teraz jest cudowna jesień to i o piękne ujęcia nie trudno.
alicjad31-Alu trójsklepka bardzo dobrze zimuje .
Ewa w; dorcia7-Dorotko Mam hostę Blue Mouse Ears ,,zawsze możemy się dodać i na wiosnę mogę Ci wysłać i może jeszcze jakieś hosty chcesz???Ja też kupowałam w szkółkach i kilka host okazało sie się nie takimi jak chciałam ,jak zamawiałam;:223 Także jeeli macie ochotę,,,to chętnie odsprzedam kilka ukopanych wiosną.Jakie tylko chcecie z tych co ja mam.
Margo2-Gosiu Jesień jest piekna.A róże pięknie jeszcze kwitną,,,pasuje im jeszcze ta pododa

e-babcia-Jadziu Dziękuje za pochwały i cieszę się,że lubisz zaglądac do mnie i zapraszam jeszcze
Ignis05-Krysiu Dziękuję,A Mizianko dla Fionki już zrobione

Maska-Marysiu;Dorotko Postram się zmniejszać jeszcze bardziej zdjątka
Sylwia85; Kochammmkwiaty Róże i marcinki to chyba jesienne celebrytki ogrodów.A te przymrozki które były faktycznie poniszczyły roślinki trochę za wcześnie,,,ale cóż,,,mamy jak mamy... hosty,,,byłyby ładne żółciutkie a tak są brzydkie zważone,klapnięte,,,

Gosia123A Dziękuję za tak miłe słowa

Zimowity;

Alladyn

kosmos

Hosty z dnia na dzień coraz bardziej padają

a żurawki pięknieją

- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Prześliczne zdjęcia jesieni... U nas niestety ponuro i mokro:(
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Aniu dziękuje za odpowiedź.
U Ciebie pięknie
U Ciebie pięknie

Pozdrawiam Alicja
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Aniu żurawki w jesiennych kolorkach przepiękne.
Widzę jeszcze dużo kwitnień w Twoim ogrodzie . U mnie niestety już prawie wszystko przekwita.
Miłej niedzieli.
Widzę jeszcze dużo kwitnień w Twoim ogrodzie . U mnie niestety już prawie wszystko przekwita.
Miłej niedzieli.