Kolejny dzień zimna,nie podoba mi się ta pogoda,słonko czasem wychodzi,ale na termometrze rano tylko 1 stopień...
Podlewam siewki na parapetach i liczę dni do piątku,ma być cieplej...teraz aż z domu rano nie chce się wychodzić
Asahi dalej nie mam,bo jeszcze nie dojechało,tak dbają o klienta
Elwi ja jestem bardzo zadowolona z cebulek tulipanów z B,zawsze zgodne i co roku niektóre ładnie powtarzają,bo np flaminf Flag z 8 szt mam chyba 4...za to piwoniowe Sun Lover i Pink Impression ładnie się trzymają.Jak oglądam u Ciebie rarytaski to zaraz i ja bym chciała takich pięknych
tulipków.Ciekawa jestem jak będzie rosła Twoja gipsówka z B,ja swoje trzy kupiłam w Lidlu zeszłej wiosny i pięknie mi odbiła
Codziennie rano spoglądam na termometr i moja mina nie wygląda ciekawie,jutro czwartek,a w piątek działeczka hurraaaaa
Mam nadzieję,że u Ciebie przymrozku nie było,nie wiem co u mnie na działce,tam inny klimat,oby nic nie zmarzło.Martwię się o śliwę,co tak ładnie zakwitła i nadzieję mam na owoce
Aniu-Zara zimny,wstrętny kwiecień,w tamtym roku miałam już pelargonie na balkonie,a teraz puste donice stoją
W maju się wybiorę na giełdę po sadzonki...no musi w końcu być ciepło,ale czy tulipanami się jeszcze nacieszę?
Nie wiem co u mnie na działce
Dzieci już na szczęście lepiej,pogoda byle jaka to infekcje szaleją
Jola moja magnolia mam nadzieję,że jeszcze skulona w pąkach,ja miałam jej sesję robić
Nie wiedziałam,że jest tyle odmian Impression,zerknęłam,żaróweczki z nich śliczne:)
Aiss moja wiosna zatrzymana,co z tego,że promyki słonka czasem się pojawiają jak zimno i wieje?
Jolu-April magnolie rzeczywiście krótko kwitną,ale mnie to nie martwi,potem cieszę się na widok rh i azalii,potem wiadomo róż i tak dalej aż do jesieni coś kwitnie

Już wiem,że werbena w środku ma zabarwienie fioletowe.Jak ma coś wyjść z ziemi jak ciągle ziąb i plucha?

Flaming Flag z 8 zostały 4 ....
Olu bylinowe są niesamowite,zawsze na posterunku.Mam focha na inne powojniki i długo ich nie zaproszę do swojego ogródka

Ja tez mam jeszcze mnóstwo pracy,wszystko czeka ,a ja odliczam dni do weekendu i jak się dorwę to nie ręczę za siebie
Iwonko tylko w Rzeszowie widziałam jak zapowiadali ciepło,a u mnie dziś ma padać i zimnica kompletna
Tak mi się tęskni za moim kawałkiem gleby,ale mus to czekać ...nie mamy wyjścia.
Kotlety na pocieszenie podaję,bo nie ma new fotek...
Myśl ,myśl i nie zastanawiaj się jak spotkasz Yellow Bird
Gosiu ja lubię deszczyk w ciepłe dni,a teraz to bym go sobie nie życzyła.
Wiadomo,że rośliny potrzebują wody....
Tulipan zeszłej wiosny...