Zakątek Annes 77
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zakątek Annes 77
Ładny ten William bardzo
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Się patrzy, się widzi Teraz spojrzałam, że kwitnie tam bladawiec
Z tym gustem może być różnie, ale rośliny podobne u nas rosną Zmartwiłaś mnie trochę, bo mam powojnik Andromeda, który kwitłby pełnymi kwiatami, gdyby nie zmarzł...Nie okryłam...
Rano było-16
Z tym gustem może być różnie, ale rośliny podobne u nas rosną Zmartwiłaś mnie trochę, bo mam powojnik Andromeda, który kwitłby pełnymi kwiatami, gdyby nie zmarzł...Nie okryłam...
Rano było-16
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Dzisiaj ledwo wstałam,ciśnienie powietrza diametralnie spadło
U mnie na plusie+ 1
Dorotko William jest boski,wszystkie Williamy lubię i chwalę i nawet na jesień domówiłam Williama s 2000
Ewuś Andromeda strasznie mi się podoba,no nie wiem,czemu go nie wzięłam,miałam go w ręce,teraz mu nie odpuszczę
Wiem,że ciężko okryć róże,powojniki,za dużo mamy tego kwiecia,ale spróbuj okryć choć raz to się przekonasz
Ewuś zobacz co ja wczoraj kupiłam w Castoramie
U mnie na plusie+ 1
Dorotko William jest boski,wszystkie Williamy lubię i chwalę i nawet na jesień domówiłam Williama s 2000
Ewuś Andromeda strasznie mi się podoba,no nie wiem,czemu go nie wzięłam,miałam go w ręce,teraz mu nie odpuszczę
Wiem,że ciężko okryć róże,powojniki,za dużo mamy tego kwiecia,ale spróbuj okryć choć raz to się przekonasz
Ewuś zobacz co ja wczoraj kupiłam w Castoramie
- ewamaj66
Widzę Będzie Pani zadowolona
Czarnuszkę siej do gruntu, lobelia musi by wcześniej wysiana w domu. Złocień siałam bezpośrednio do ziemi, teraz się zastanawiam, czy nie lepiej było zacząć w domu.
Czarnuszkę siej do gruntu, lobelia musi by wcześniej wysiana w domu. Złocień siałam bezpośrednio do ziemi, teraz się zastanawiam, czy nie lepiej było zacząć w domu.
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj, jutro wstąpię do Casto Poluję na czarnuszkę...
- katik
- 1000p
- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Fajnie pooglądać takie kolorowe zdjęcia przy takiej aurze , ja też chcę piwonie , ciagle kupuję i dostaję a jeszcze nigy ani jedna mi nie kwitła co za fatum jakieś
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
A ja smagliczkę zostawiam jak wszystkie jednoroczne na zimę w gruncie. Wiosną mam tego od groma. Połowę wyrzucam.
Oj się będzie siało....
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
ooo i zdobycze kwieciste , będzie co siać
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Ewa dzięki za instrukcję Lobelię najpierw siałam do pojemnika,przykryłam folią i rzadko podlewałam,maleństwa takie,ale z czasem ładnie rosną,a złocień radzisz w domu wysiać?
Aniu wstąp,bo widziałam,że ludzie już kupują,oczywiście sprawdziłam datę ważności do 2015 roku
Kasiu a może za głęboko posadziłaś
Gosiu ja swoje smagliczki zostawiłam w gruncie,a na wiosnę poprzesadzam w inne gołe miejsca:)
Asiu będę siała,bo jak raz mi się udało to nabrałam większej ochoty
duczekiosia takie małe torebki,a jak cieszą
U mnie na plusie,temp +3 st,nie pada ani deszcz ani śnieg,brak słoneczka,czyżby święta bez pierzynki?
Golden Baron
Magnolia
Elfe
William Morris
Bonica
White Meilland
Aniu wstąp,bo widziałam,że ludzie już kupują,oczywiście sprawdziłam datę ważności do 2015 roku
Kasiu a może za głęboko posadziłaś
Gosiu ja swoje smagliczki zostawiłam w gruncie,a na wiosnę poprzesadzam w inne gołe miejsca:)
Asiu będę siała,bo jak raz mi się udało to nabrałam większej ochoty
duczekiosia takie małe torebki,a jak cieszą
U mnie na plusie,temp +3 st,nie pada ani deszcz ani śnieg,brak słoneczka,czyżby święta bez pierzynki?
Golden Baron
Magnolia
Elfe
William Morris
Bonica
White Meilland
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu u Ciebie już sezon wiosenny rozpoczęty kupione pierwsze nasionka
White Meilland zjawiskowa.....przepiękne są te delikatne pofalowane płateczki i taki subtelny kolorek.....cudo
White Meilland zjawiskowa.....przepiękne są te delikatne pofalowane płateczki i taki subtelny kolorek.....cudo
- ewamaj66
Podziel nasiona na pół Długo czekałam, zanim w gruncie się coś ze złocienia pokazało. W ogóle pomyślałam, że z niego nic nie będzie, bo nie zdąży zakwitnąć. No zakwitł, ale nie wiem, czy nasiona były dojrzałe. Stąd propozycja, żeby część wysiać w domu
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Piąkna ta Golden Baron Nie mam róży w takim kolorze i chyba ... musze mieć Może napisze coś więcej o jej wielkości, kwitnieniu itp.
Pozostałe zreszta także śliczne
Pozostałe zreszta także śliczne
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Ania,
zazdroszczę kupionych nasionek Muszę pomyszkować po necie po nazwie firmy, która
paczkuje te nasionka.
Róże zawsze wywołują u mnie tęsknotę za słońcem i kolorami. Tak mi się kwiaty róż kojarzą.
Zaganiane jesteśmy, ale po Świętach damy czadu .....
zazdroszczę kupionych nasionek Muszę pomyszkować po necie po nazwie firmy, która
paczkuje te nasionka.
Róże zawsze wywołują u mnie tęsknotę za słońcem i kolorami. Tak mi się kwiaty róż kojarzą.
Zaganiane jesteśmy, ale po Świętach damy czadu .....
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Aneczka na Wiliama Szekspira 2000 tez się skusiłam...ciekawa jestem tych naszych nowych róz ....jak przezimuja i jak beda rosły
Juz nasionka kupiłas.....lobelia tez mnie czeka złocienie maruna juz mam 2 rodzaje ,posiałam za rada forumki wprost do gruntu
Juz nasionka kupiłas.....lobelia tez mnie czeka złocienie maruna juz mam 2 rodzaje ,posiałam za rada forumki wprost do gruntu