Ogród Orinoko
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Orinoko
Marku ode mnie też Spełnienia wszystkich marzeń
- orinoko01
- 200p
- Od: 21 cze 2009, o 22:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jesteście kochani! Bardzo, bardzo Wam dziękuję
- Ewakora
- Od: 17 maja 2010, o 14:13
OOO W końcu się znalazłeś
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Wspomnień nadszedł czas
- orinoko01
- 200p
Ewo a zginąłem?
Fajnie dziś ciepełko było, przez większość dnia coś tam robiłem w ogrodzie. Wymyśliłem, że nakręcę filmik o zamieszkujących mój ogród zwierzakach. Jak tak się poprzyglądałem na spokojnie to stwierdziłem, że aż się roi od nich. W strumieniu plankton, plus jakieś drobne owady. Traszki mają gody?.młode jeżyki spacerują wieczorkiem jak gdyby nigdy nic ?.tak, tak, dobry materiał na film.
Fajnie dziś ciepełko było, przez większość dnia coś tam robiłem w ogrodzie. Wymyśliłem, że nakręcę filmik o zamieszkujących mój ogród zwierzakach. Jak tak się poprzyglądałem na spokojnie to stwierdziłem, że aż się roi od nich. W strumieniu plankton, plus jakieś drobne owady. Traszki mają gody?.młode jeżyki spacerują wieczorkiem jak gdyby nigdy nic ?.tak, tak, dobry materiał na film.
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Piękne widoki . :P
Z tym filmem o zwierzaczkach, z Twego ogrodu ,to świetny pomysł .
Z tym filmem o zwierzaczkach, z Twego ogrodu ,to świetny pomysł .
- Ewakora
- Od: 17 maja 2010, o 14:13
Widoczki cudowne i na takie zdjęcia czekałam, a jeżyków zazdraszczam i chętnie bym się wymieniła na jakies moje ogrodowe zwierzątka Jak dobrze poszukac, to znajdziesz nornicę, kreta, jaszczurkę, zaskrońca,nietoperza, zająca, żabki, mrówki, mszycę, biedronki, motylki i .......dużo, dużo innych latających
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wspomnień nadszedł czas
Wspomnień nadszedł czas
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Marku tam na 4 zdjęciu z tyłu to są czosnki niebieskie ?
U mnie jeszcze te fioletowe nie zakwitły .
Genia
U mnie jeszcze te fioletowe nie zakwitły .
Genia
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Marku z przyjemnością zaglądam do twojego ogrodu. Wielkie dzięki
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Ja też miałam jeżyka u siebie w niedzielę, wczoraj mi coś szeleściło ale nie jestem pewna czy to mój jeżyk.
A myślałam że w centrum miasta to jeżyka nie spotkam :P
A myślałam że w centrum miasta to jeżyka nie spotkam :P
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Marku
Rewelacyjny pomysł z filmowaniem ogrodowych zwierzaków, zwłaszcza planktonu
Film będzie z pewnością piękny, jak wszystkie Twoje przekazy.
Cudne wielkie czosnki
Rewelacyjny pomysł z filmowaniem ogrodowych zwierzaków, zwłaszcza planktonu
Film będzie z pewnością piękny, jak wszystkie Twoje przekazy.
Cudne wielkie czosnki
Cudnie.U mnie tez czosnki zaczynają "brylowa" w ogrodzie.Moje ulubione to "krzysztofy".
Jakie masz jeszcze?
Magdalena pozdrawia
Zapraszam do ogrodu
Zapraszam do ogrodu
Witaj Marku... chciałam się przywitać i powiedzieć, że jestem pod absolutnym wrażeniem uroku Twojego ogrodu, roślin i ich kolorystyki oraz różnorodności odmian, sadzawki... to niemal rajski zakątek... gratuluję!
- orinoko01
- 200p
Witam Was ciepełko!!
Hmm?..ostatnio obiecałem Wam filmik, ale jak na złość żadne zwierzę nie chce mi pozować. Te które chcą to są albo za małe, albo za ruchliwe.
Jolu, pomysł może i świetny, ale realizacja to już inna bajka.
Ewo, wiesz?..te wszystkie zwierzaki które wymieniłaś są?.tyle że nie wtedy jak chcę coś nagrać.
Geniu, mam dwa rodzaje czosnków, ale nie znam ich dokładnych nazw odmianowych?.są fioletowe a niebieskie wyszły na fotce.
Justyno, miło czytać że się tobie u mnie podoba?.zapraszam milutko.
Mariolu, to na bank Twój jeżyk?jak ostatnio byłem to widziałem, że masz niezły nieład artystyczny na działce?a one to uwielbiają.
Pell, pozdrówki Jak dotąd to jedynie plankton mnie nie zawiódł?.bardzo ładnie potrafi pozować.
Magdaleno, mam dwie odmiany ?niestety nie wnikałem jakoś nigdy co do ich nazw.
Są piękne i dosyć trwałe, w przyszłym roku chcę posadzić dużo, dużo więcej. Mam sporo dwuletnich siewek. Może wiesz po ilu zakwitają z uprawy z nasion?
Aguniado, witaj miło?heheh z tym rajskim zakątkiem to trochę przesadziłaś?po prostu piekielnych zakątków nie fotografuje. Jeśli chodzi o różnorodność to mój ogród wygląda bardzo blado. Mam swoje ulubione rośliny które bardzo lubię i nie kusi mnie żeby wprowadzać nowe odmiany.
Pochwalę Wam się kielichowcem wonnym?.pięknie w tym roku zakwitł i rewelacyjnie pachnie.
Kilka fotek na ukwiecenie wątku
Hmm?..ostatnio obiecałem Wam filmik, ale jak na złość żadne zwierzę nie chce mi pozować. Te które chcą to są albo za małe, albo za ruchliwe.
Jolu, pomysł może i świetny, ale realizacja to już inna bajka.
Ewo, wiesz?..te wszystkie zwierzaki które wymieniłaś są?.tyle że nie wtedy jak chcę coś nagrać.
Geniu, mam dwa rodzaje czosnków, ale nie znam ich dokładnych nazw odmianowych?.są fioletowe a niebieskie wyszły na fotce.
Justyno, miło czytać że się tobie u mnie podoba?.zapraszam milutko.
Mariolu, to na bank Twój jeżyk?jak ostatnio byłem to widziałem, że masz niezły nieład artystyczny na działce?a one to uwielbiają.
Pell, pozdrówki Jak dotąd to jedynie plankton mnie nie zawiódł?.bardzo ładnie potrafi pozować.
Magdaleno, mam dwie odmiany ?niestety nie wnikałem jakoś nigdy co do ich nazw.
Są piękne i dosyć trwałe, w przyszłym roku chcę posadzić dużo, dużo więcej. Mam sporo dwuletnich siewek. Może wiesz po ilu zakwitają z uprawy z nasion?
Aguniado, witaj miło?heheh z tym rajskim zakątkiem to trochę przesadziłaś?po prostu piekielnych zakątków nie fotografuje. Jeśli chodzi o różnorodność to mój ogród wygląda bardzo blado. Mam swoje ulubione rośliny które bardzo lubię i nie kusi mnie żeby wprowadzać nowe odmiany.
Pochwalę Wam się kielichowcem wonnym?.pięknie w tym roku zakwitł i rewelacyjnie pachnie.
Kilka fotek na ukwiecenie wątku