To znaczy że jestem ślepa jak ten Marysi kret z ogroduiwonaPM pisze:Jak dla mnie to nie jest szczere pole ,a kawałek tarasu -mogę się mylić oczywiście i widzę tam donice ze zwisającymi kwiatuszkamizielonajagoda pisze:Marysiu, tak się zastanawiałam co te nogi od maszyny robią w szczerym polu, i nic nie wymyśliłam, czy możesz zaspokoić moją ciekawość
Przedwiośnie na wsi
- zielonajagoda
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Przedwiośnie na wsi
Iwonko kwiatki to ja tam widzę oczami wyobrazni
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Iwonki moje Drogie to jest drewniany taras pokryty cały warstwą śniegu , a na tarasie stoją nogi od maszyny o którym Jogódko pisałyśmy że będę na nim blat kamienny kłaść
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Tak się domyślałam że to te nogi od przyszłego stolika, tylko nie dojrzałam że to taras i się zastanawiałam dlaczego stoją w śniegu, taka gapa ze mnie
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Marysiu a gdzie Ty kurka mieszkasz No przeca u Ciebie zima sie zatrzymała no...pogonic trzeba ja bo sie zasiedziała
Ale ciemierniki masz cudne, jakie kepy ...u mnie to maluszki
Ale ciemierniki masz cudne, jakie kepy ...u mnie to maluszki
- Maska
- Kontakt:
Iwonko wszystko przez te zwały ,sniegu
Doruś niedaleko Ciebie a jednak! mówiłam - masz!
Cały dzień świeciło słoneczko i niewiele co się rozpuściło. Ciemierniki lubią moją glinę
Doruś niedaleko Ciebie a jednak! mówiłam - masz!
Cały dzień świeciło słoneczko i niewiele co się rozpuściło. Ciemierniki lubią moją glinę
czyli miałam nosa ,co do tarasu , a na blacie kamiennym postawisz Maryś jakieś zwisające kwiecieMaska pisze:Iwonki moje Drogie to jest drewniany taras pokryty cały warstwą śniegu , a na tarasie stoją nogi od maszyny o którym Jogódko pisałyśmy że będę na nim blat kamienny kłaść
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marysiu to miała być wiosna a nie zima z oznakami wiosny, a ten praptak to może jakiś gawron albo bażant szuka bażancicy i zapuścił się do twoich kokosz
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Maska
- Kontakt:
Iwonko na stoliku będzie stała moja kawusia i mój laptopik z FO
Tarasik jest w trakcie organizacji, bo niedawno skończyła się budowa i porządkowanie
Marysiu bażanty to u mnie na co dzień łażą i albo miał takie gorące łapy, że przytopił więcej śniegu albo to był mutant, bo ślady na prawdę spore i głębokie więc ciężka bestia!
A ja mam tylko taką wiosnę - inna pod śniegiem więc nie będę wydrapywać - poczekam
Tarasik jest w trakcie organizacji, bo niedawno skończyła się budowa i porządkowanie
Marysiu bażanty to u mnie na co dzień łażą i albo miał takie gorące łapy, że przytopił więcej śniegu albo to był mutant, bo ślady na prawdę spore i głębokie więc ciężka bestia!
A ja mam tylko taką wiosnę - inna pod śniegiem więc nie będę wydrapywać - poczekam
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Marysiu....a może to ten słoń, co d*** u Was w okolicy świeci? Taki nietypowy, trójpalczasty?
Pięknego masz ciemiernika, a skoro piszesz, że mu glina tak służy, to muszę też kupić, żeby mieć w przyszłym roku czym oczy w lutym cieszyć
Pięknego masz ciemiernika, a skoro piszesz, że mu glina tak służy, to muszę też kupić, żeby mieć w przyszłym roku czym oczy w lutym cieszyć
- ra_barbara
- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Marysiu a przegoń tę zimę od Ciebie w czortuuuu Nie mogę uwierzyć tylachna śnieguuu
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- Maska
- Kontakt:
Pat na słonia to nie wygląda
Basiu jak to zrobić, jak to zrobić? grabić nie będę, bo mi kiełki poobrywa! tylko mogę czekać cierpliwie w nocy znowu -1 -2, ale wiesz to dobrze bo powolutku wsiąka w ziemię, a nie robią się kałuże!
Basiu jak to zrobić, jak to zrobić? grabić nie będę, bo mi kiełki poobrywa! tylko mogę czekać cierpliwie w nocy znowu -1 -2, ale wiesz to dobrze bo powolutku wsiąka w ziemię, a nie robią się kałuże!
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Marysiu u mnie ze śniegu to tylko takie ciut ciut pozostało Jak na ostatni dzień zimy przystało - wszystko się rozpuściło. Moje praptaki powoli się wynoszą, można spokojnie kompost odsłonić bo już nie wyżerają. Pozdrawiam Monikę i jej fenomenalny ogonek