Wczoraj zamiast na działkę pojechaliśmy z dziećmi nad jezioro,grzało niemiłosiernie,woda tego dnia była zbawienna

Tym bardziej,że w aucie padła klimatyzacja i czuliśmy się jak w piekarniku.Ja nie wiem jak to kiedyś się jeździło maluchem bez klimy i nikt nie marudził
Auto dziś już po naprawie,wymiana chłodnicy i teraz mrozi jak lodówka
Trzeci dzień to stanowczo za dużo,ale już jutro pojadę chociażby podlać róże,trawę i roślinki wszelakie:)
Właśnie zanosi się na burzę,może wreszcie popada,mogłoby w nocy pochlapać,a jutro z rana słoneczko...
Gabrysiu a tam zdolne...coś tam sobie tworzę,czasem wyjdzie,innym razem nie,ale zawsze to coś swojego i cieszę się jak dziecko,kiedy mi wyjdzie.Błękitny Anioł dziwnie zakwitł,wypuścił długie pędy i na samym czubku rozwinął kwiaty
Kasiu do naszego LM chyba nigdy nie przyjeżdżają,tylko Austinek pełno.Na Acropolis bym się skusiła,chodzi ta róża za mną kilka lat.
Flora rośnie na słoneczku,może za rok będzie miała więcej kwiatów...
Hortensja przybiera różne kolory,ciekawie to wygląda

Cieszę się niezmiernie,że lilia się przyjęła i ma pączek hurra

Moja też ma kilka i zakwitnie.
Anna11 ten powojnik Elf to nieudany zakup.W katalogu pięknie mnie kusił,ale kwiaty ma tak malutkie w realu,że prawie go nie widzę,muszę podejść i go wypatrywać...
Aneczko rarytas jest szczególny,ponieważ posiada charakterystyczną koronkę wokół płatków,poza tym dłużej trzyma kwiaty,nie to samo co zwykły liliowiec

Ta hortensja to dla mnie zagadka
Gosiu może i masz rację,sprawdziłam i rzeczywiście podobny do Dark lady,tylko mój ma jasne liście...dziękuję za typowanie:)
Jolu cieszę się,że podobają Ci się moje mazgaje

Coś tam tworzę
Pisząc teraz zaczyna grzmić,czyżby burza? A miałam z córcią jechać na rowery
Kobea rozwija kolejne pączki...
Jeszcze wczoraj Kurfurstin Sophie wyglądała tak...dzisiaj z powodu upału zgubiła płatki...
Crown Princesse Margarethe sadzona na wiosnę 2014...
Kolejny pąk Rosenfaszination...
Lobelia balkonowa...
Moje oczko,lilia biała zakwitnie jak co roku,natomiast małe ,czerwone listki ma lilia od Kasi...
Jeżówka
Miłego wieczorku....