W.o... Psach 5cz. (2008.05-2008.10)
- EWA K
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2008, o 23:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
chyba przegapiłam to siemię!
oczywiście! super sprawa. ja dodaję zmielone w młynku do kawy. Siemię działa głównie na połysk włosa. Nie należy go stosować ciągle, gdyź może spoodować rozleniwienie jelit.
Dla małych ras nie daję kaszy, a jeżeli to mocno rozgotowaną, dla ,,podtuczenia" ... co w praktyce nie jest prawie potrzebne u moich psów.
a z tymi problemami przy stosowaniu oleju... hmm.. nigdy nic się nie działo, mimo, że moje psy są dość wrażliwe na różne ,,bodźce". Tylko ja nie stosowałam oleju w płynie, a w kapsułkach.
oczywiście! super sprawa. ja dodaję zmielone w młynku do kawy. Siemię działa głównie na połysk włosa. Nie należy go stosować ciągle, gdyź może spoodować rozleniwienie jelit.
Dla małych ras nie daję kaszy, a jeżeli to mocno rozgotowaną, dla ,,podtuczenia" ... co w praktyce nie jest prawie potrzebne u moich psów.
a z tymi problemami przy stosowaniu oleju... hmm.. nigdy nic się nie działo, mimo, że moje psy są dość wrażliwe na różne ,,bodźce". Tylko ja nie stosowałam oleju w płynie, a w kapsułkach.
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Przepraszam, że się wtrącam - zapewnienie to mało, powinna być nalepka
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Grażynko wtrącaj się jeśli masz ochotę Wiem, że powinna być nalepka. Zakup pieska był nieplanowany, pojechaliśmy tylko zobaczyć, no ale jak zobaczyłam to juz nie mogłam nie kupić
Weteryniarz u którego bylismy to mój sąsiad - wydawało mi się, że ztego powodu zajmie się psiakiem wyjątkowo dobrze. Niestety okazało się inaczej. Teraz zastanawiam się nad zmianą weta
Weteryniarz u którego bylismy to mój sąsiad - wydawało mi się, że ztego powodu zajmie się psiakiem wyjątkowo dobrze. Niestety okazało się inaczej. Teraz zastanawiam się nad zmianą weta
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
no to się wtrącam
Jak wzięłam małego kotka, koleżanka zapewniała, że odrobaczony ( nalepki nic nie miałam tylko słowa) i pojechałam do wet na przegląd. Pan doktor powiedział, że jak nie jesteśmy pewni na 100% to da mu takie tabletki , które nie zaszkodzą jak już był odrobaczany i dał.
Może i podwójnie ale nic się nie działo złego, a wtedy miałam pewność.
Jak wzięłam małego kotka, koleżanka zapewniała, że odrobaczony ( nalepki nic nie miałam tylko słowa) i pojechałam do wet na przegląd. Pan doktor powiedział, że jak nie jesteśmy pewni na 100% to da mu takie tabletki , które nie zaszkodzą jak już był odrobaczany i dał.
Może i podwójnie ale nic się nie działo złego, a wtedy miałam pewność.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Niesamowicie piękny NIEDŹWIEDŹ
Widziałam niedawno takie psisko na spacerze z jakąś babcią która była niewiele wyższa od niego
Głaski dla suni widzę że wszystkie pieski, małe i duże, lubia spać z łapami na ścianie
A jak ze znajdywaniem kleszczy w takiej gęstej, czarnej sierści
Widziałam niedawno takie psisko na spacerze z jakąś babcią która była niewiele wyższa od niego
Głaski dla suni widzę że wszystkie pieski, małe i duże, lubia spać z łapami na ścianie
A jak ze znajdywaniem kleszczy w takiej gęstej, czarnej sierści
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki