Ogród działkowy w Maksie
- Mirabela
- 1000p
- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród działkowy w Maksie
To fajnie, że zdobyłaś roślinki. Ja bym wróciła po swoje roślinki( to co bardziej drogocenne). Spróbuj z nią porozmawiać. A swojego żylistka muszę przesadzić w miejsce bardziej nasłonecznione. I tym samym zwolni mi się miejsce pod hortensję bukietową ( w przyszłym roku).
- Lusia 57
- 1000p
- Od: 8 sty 2011, o 13:42
Niestety nie mam z kim porozmawiać.W pierwszym tygodniu płot i bramę postawili, zamknęli na kłódkę i więcej ich nie widziałam. Trudno teraz oni tam gospodarzą. Po podpisaniu umowy wspomniałam im, że gdyby któraś roślinka im była niepotrzebna to z chęcią ją wezmę ale chyba o tym zapomnieli.
A hortensje też kiedyś sobie kupię. To moje niespełnione jeszcze marzenie.
A hortensje też kiedyś sobie kupię. To moje niespełnione jeszcze marzenie.
Cześć Mirko ;)
Już jestem w 3m, więc we wtorek wyślę roślinkę. Resztę jednak wyślę innym razem, bo pogoda pokrzyżowała nasze wielkie plany, z powodu których brałam urlop. Nic nie zrobiłyśmy, tylko symbolicznie popracowałyśmy w ogrodzie, więc i roślin jeszcze nie przesadzałam ;( Normalnie chorowałam patrząc na deszcz. Deszczyk dobry, ale termin średni ;)
Dość tych smutów - roślinka we wtorek i... na google plus wrzuciłam zdjęcia na których widać przyszłą rabatę (ustawiłam kilka doniczek na miejscu wyznaczonym sznurkiem), ale muszę jeszcze zrobić tam porządek, bo mi się zdjęcia zdublowały ;) Pozdrowienia ;)
Już jestem w 3m, więc we wtorek wyślę roślinkę. Resztę jednak wyślę innym razem, bo pogoda pokrzyżowała nasze wielkie plany, z powodu których brałam urlop. Nic nie zrobiłyśmy, tylko symbolicznie popracowałyśmy w ogrodzie, więc i roślin jeszcze nie przesadzałam ;( Normalnie chorowałam patrząc na deszcz. Deszczyk dobry, ale termin średni ;)
Dość tych smutów - roślinka we wtorek i... na google plus wrzuciłam zdjęcia na których widać przyszłą rabatę (ustawiłam kilka doniczek na miejscu wyznaczonym sznurkiem), ale muszę jeszcze zrobić tam porządek, bo mi się zdjęcia zdublowały ;) Pozdrowienia ;)
- bodzia3012
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Mirko na spotkaniu było super
zobacz zdjęcia na wątku kujawskim
zobacz zdjęcia na wątku kujawskim
- Mirabela
- 1000p
Moniś, jesteś kochana .
Bożenko, wiem Ale mój wyjazd był związany z drugim ślubem, drugiego syna.
Bożenko, wiem Ale mój wyjazd był związany z drugim ślubem, drugiego syna.
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mireczko, szkoda że Ciebie nie było. Mam nadzieję że na następne spotkanie już będziesz mogła się wybrać. My oczywiście czekamy na Was
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cześć Mirko, szkoda że nie mogłyśmy się poznać, mam nadzieję że będzie jeszcze okazja
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Mirko będzie pewnie jeszcze nie raz okazja , aby się poznać
dziewczyny już planują następne spotkania
dziewczyny już planują następne spotkania
- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Miłego tygodnia życzę i oby jak najmniej zmartwień.
- Mirabela
- 1000p
Mireczko, co Ci kwitnie na granatowo na jednym z ostatnich zdjęć?
Paczucha została dzisiaj wysłana, szkoda tylko, że taki upał. Mam nadzieję, że roślinka da radę. Papa ;)
Paczucha została dzisiaj wysłana, szkoda tylko, że taki upał. Mam nadzieję, że roślinka da radę. Papa ;)
- Mirabela
- 1000p
Nie mogłam wyjechać. Tak strasznie bolała mnie głowa, zresztą od wczoraj. Zmierzyłam ciśnienie i miałam podniesione. Do tej pory cierpię ( nigdy nie miałam z tym kłopotów, do pewnego wieku nawet było niskie). Poratowała mnie tabletka męża na nadciśnienie.
Moniko - to powojnik botaniczny. Nazwy nie znam, mam go pierwszy rok.
Moniko - to powojnik botaniczny. Nazwy nie znam, mam go pierwszy rok.
Witaj Mireczko wiadomość od ciebie przeczytana i obejrzana, roślinki świetnie wyglądają i ładnie kwitną. Powojnik również taki mam a jest u mnie od kilkunastu lat i zawsze obficie kwitł, w tym roku przemarzł i jest o wiele mniejszy, ma też mniej kwiatów.