Kawałek szczęścia
- cyganka77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kawałek szczęścia
Alu, ja miałam tylko metalowy durszlak i nie wiedziałam, czy może być, więc kupiłam nowy .
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Chryzantemy Twoje bardzo ładne,takie zółtei ceglaste to ja bardzo lubię,słoneczka na jesieni, w ogrodzie bardzo wskazane
moje jeszcez nie wszystkie chryzantemki rozkwitły
moje jeszcez nie wszystkie chryzantemki rozkwitły
- cyganka77
Aniu moje niektóre też jeszcze w pąkach, ale mam nadzieję, że zdążą.
- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochana gratuluję zbiorów,nie ma to jak własne przetwory,samo zdrowie.Kobieta zawsze znajdzie i pomysł i czas aby coś zrobić,Ser wygląda apetycznie:)
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Asiu wiem jak cieszą takie zbiory i potem przetwarzanie na dużo lepsze i zdrowsze rzeczy niż sklepowe. Założyłyśmy niezłe Towarzystwo Serowarskie i masz rację to nie jest trudne, a smaczne i tańsze. Chryzantemki na pewno się rozwinął i będą cieszyć aż do mrozów, a mnie strasznie spodobał się marcinek i jak się rozrośnie to się uśmiechnę o kawałeczek. A bakłażany przecież są jadalne ja miałam w zestawie nasion takie, ale niestety nie wiem żadne nie wykiełkowały
Pewnie bardzo smakuje taki serek ,bo wygląda apetycznie.
- cyganka77
Betusiu, oczywiście . Ja nie potrafię siedzieć bez ruchu, cały czas coś robię. Później wielka radość iść do spiżarki i przynieść słoiczek dżemu, czy sałatki. Zrobić pyszny kompot, czy upiec szarlotkę.
Marysiu, oczywiście . Mam go od jesieni, gdy będę przesadzać, to kawałeczek będzie dla Ciebie . Sery podobają mi się coraz bardziej, mogę nie jeść wędliny, jeśli mam sery. Myślałam o żółtym, ale to już wyższa szkoła jazdy. Może kiedyś . Co do bakłażanów to sama nie wiem, mówią, że to tylko ozdobne .
Haniu, serek jest pyszny, jeśli się lubi sery zakopiańskie typu bundz, a ja i mój eM. uwielbiamy. Dziękuję za odwiedziny .
A to moje ukochane skrętniki dla wszystkich Gości .
Pozdrawiam niedzielnie i do następnego razu.
Marysiu, oczywiście . Mam go od jesieni, gdy będę przesadzać, to kawałeczek będzie dla Ciebie . Sery podobają mi się coraz bardziej, mogę nie jeść wędliny, jeśli mam sery. Myślałam o żółtym, ale to już wyższa szkoła jazdy. Może kiedyś . Co do bakłażanów to sama nie wiem, mówią, że to tylko ozdobne .
Haniu, serek jest pyszny, jeśli się lubi sery zakopiańskie typu bundz, a ja i mój eM. uwielbiamy. Dziękuję za odwiedziny .
A to moje ukochane skrętniki dla wszystkich Gości .
Pozdrawiam niedzielnie i do następnego razu.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Asiu i skrętnik Cię kocha, mnie niestety nie chciał kwitnąć potem wdał się wełnowiec i odszedł, ale to ładne kwiatuszki
Dziękuję
Dziękuję
- cyganka77
Marysiu kochamy się ze wzajemnością . A może spróbujesz jeszcze raz .
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Asiu piękne skrętniki ,Miałam dużo kwiatów domowych ,ale jak kotów przybyło ,to niestety kwiatów ubyło .Pozdrawiam
Pozdrawiam Alicja
- cyganka77
Alu u mnie kot nie buszuje po oknach. W ogóle mój kot jest dziwny . Ostatnio znalazł sobie miejsce do leżenia w jednej ze skrzyń z warzywami.
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Asiu ,żebyś Ty widziała gdzie moje nieraz włażą i śpią dużo bym musiała pisać , a okna to mam ciągle brudne bo dom parterowy to oknem włażą i wyłażą . Drzwiami dopiero wtedy jak deszcz pada ,myślą ,że przy drzwiach jest inna pogoda
Pozdrawiam Alicja
- cyganka77
Alu, moje okna są brudne, ale z zewnątrz na parterze, bo ciągle wali głową . Do tego z białego ślicznego kotka zrobił się szary ogrodowy brudas.