Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
Olu mają w sobie coś te pstre liście, bo nawet jak nie kwitną to zdobią. Nie znam się na hortensjach aż tak żeby z opisu powiedzieć jaka to odmiana, ale wolę te z kwiatkami jakby okółkowymi
Dla Ciebie pstrokate!
a takie kwiaty hortensji zdecydowanie wolę!
To oddalam się do ogrodu i dzisiaj też goście więc do kuchni! zostawiam słoneczniki w polu i dobrego dnia!
Dla Ciebie pstrokate!
a takie kwiaty hortensji zdecydowanie wolę!
To oddalam się do ogrodu i dzisiaj też goście więc do kuchni! zostawiam słoneczniki w polu i dobrego dnia!
- bartosz les
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu,piękny floks,cudnie wygląda ten słonecznik na tle pola i zachodzącego za las słońca
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Witaj Marysiu. ogród pełen kolorków .Śliczne masz hortensje i rózyczki nie wspomnę juz o pozostałych roslinkach.bardzo ładny floks,czy wiesz jaka to odmiana?Niebo jak zwykle wzbudza zachwyt.Pozdrawiam.
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Oglądając floksy u wujka Google widziałam pstrokatego , miałam pytać czy masz i nie muszę he, he słowo daje na tych samych falach jesteśmy.
a w tym roku mój ogródek bez słoneczników ...jakoś tak wyszło.
a w tym roku mój ogródek bez słoneczników ...jakoś tak wyszło.
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Bardzo ładny ten floksik.variegata, donoszę ze smutkiem, że nie mam już dali Kenory Makob i właściwie słabo dalie w tym roku kwitną chyba nie będę dokupywać nowych
- Maska
- Kontakt:
Bartoszu słoneczniki mają w sobie tyle pozytywnej energii w imieniu floksa dziękuję
Joasiu bardzo dziękuję za pochwały pod adresem ogrodu i zdjęć nieba a floks to odmiana Joice
Misiu floks rośnie coraz większy i zaznacza swoją obecność w ogrodzie a floksy to ja kocham i będę kupować inne kolory, sadzę je w pobliże w nadziei, że się będą krzyżować
U mnie niewiele słoneczników, ale trochę jest dla papuga
Ewciu szkoda ślicznoty, ale pociechę powiem że moje te duże śliczne też nie wyszły taki rok
Joasiu bardzo dziękuję za pochwały pod adresem ogrodu i zdjęć nieba a floks to odmiana Joice
Misiu floks rośnie coraz większy i zaznacza swoją obecność w ogrodzie a floksy to ja kocham i będę kupować inne kolory, sadzę je w pobliże w nadziei, że się będą krzyżować
U mnie niewiele słoneczników, ale trochę jest dla papuga
Ewciu szkoda ślicznoty, ale pociechę powiem że moje te duże śliczne też nie wyszły taki rok
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Słoneczniki są piękne, a zdjęcie na tle nieba rewelacja Francja , czy jakoś tak.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maska
- Kontakt:
Aluniu witam Cię wieczorową porą
Mam parę zdjęć z ogrodu! o mały włos a przegapiłabym kwitnącego guzikowca
i jeszcze jeden krzew, który zakwitł
Zakwitła hosta z białymi pięknie pachnącymi kwiatami (od Ewy Mewy )
I parę innych
U Marysi Mar zimowity wychodzą z ziemi , a co ja dzisiaj znalazłam
I żniwa za płotem
Marysiu no jakoś tak
Mam parę zdjęć z ogrodu! o mały włos a przegapiłabym kwitnącego guzikowca
i jeszcze jeden krzew, który zakwitł
Zakwitła hosta z białymi pięknie pachnącymi kwiatami (od Ewy Mewy )
I parę innych
U Marysi Mar zimowity wychodzą z ziemi , a co ja dzisiaj znalazłam
I żniwa za płotem
Marysiu no jakoś tak
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Marysiu, floksa Joice też mam. i o ile nie przepadam za pstrokatymi liśćmi - ten mi bardzo przypadł do .
Kwitnący krzew guzikowca zachwycił mnie u Madzi. I pewnie jak mi wpadnie w łapki .
Kwitnący krzew guzikowca zachwycił mnie u Madzi. I pewnie jak mi wpadnie w łapki .
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
- Maska
- Kontakt:
Justynko a ja lubię pstrokate liście, ale na tle jednolitej zieleni
Guzikowiec też zgapiony u Ani anabuko i cieszy mnie, bo od pierwszego roku kwitnie
Guzikowiec też zgapiony u Ani anabuko i cieszy mnie, bo od pierwszego roku kwitnie
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
MARYSIU....a powiedz mi czy Ty jeszcze masz coś upatrzonego do swojego ogrodu....jak tak podgladam co Ty tam masz to masz połowę encyklopedii kwiatowej.....
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Marysiu,ile się zastanawiałam skąd mam ten wrotycz Gripsa ,jeszcze nie kwitnie ,ale myślę ,że będzie ,tak właśnie znajduję moje niektóre kwiatki ,piękny ten guzikowiec,pozdrawiam i buziaki przesyłam
- Maska
- Kontakt:
Oj Krysiu jak jadę do Marysi mar to mnie się wydaje że prawie nic nie mam ...tak że spokojna głowa ! tylko niech wygram w tego lotka
Martusiu sama go wybrałaś jak zobaczyłaś te listki, cieszę się że się przyjął, kwitnie takimi samymi kwiatkami jak wrotycz tylko trochę inny układ kwiatostanu Guzikowiec na razie niziutki i jeszcze zasłania go ten wielki żarnowiec Serdecznie pozdrawiam
Martusiu sama go wybrałaś jak zobaczyłaś te listki, cieszę się że się przyjął, kwitnie takimi samymi kwiatkami jak wrotycz tylko trochę inny układ kwiatostanu Guzikowiec na razie niziutki i jeszcze zasłania go ten wielki żarnowiec Serdecznie pozdrawiam