Doniczkowe raflezji cz.4
- Pelidea
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2013, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Doniczkowe raflezji cz.4
Przepiękny kolor! Czy on pachnie?
- Pelidea
- Od: 21 cze 2013, o 08:42
Ach, szkoda. Choć ten kolor rekompensuje brak zapachu.
Nic to, że czasami Cię nie ma- po prostu Ty nie ilość, tylko jakość Roślinki cudne po prostu Zachwyciły mnie zwłaszcza oleandry Ale sansewierie mnie po prostu urzekły i ten ich kawałek podłogi... już je widzę jak skaczą i śpiewają- ,,Mój jest ten kawałek podłogi..."- klasyk po prostu Widok tańczących roślin mam ciągle pod powiekami
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 10p - Początkujący
- Od: 2 wrz 2018, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
dopiero dokopałem się do tego tematu
kurde, szczerze po ludzku-zazdroszczę piękne masz te roślinki i do tego tyle philodendronów które chciałbym mieć
skąd bierzesz te wszystkie odmiany?
kurde, szczerze po ludzku-zazdroszczę piękne masz te roślinki i do tego tyle philodendronów które chciałbym mieć
skąd bierzesz te wszystkie odmiany?
- raflezja
- Od: 25 lip 2009, o 21:51
Wstyd mi, ze tak dawno nie byłam w moim wątku, znowu go zaniedbałam. Przyznam że siedze na fejsie w grupach tematycznych, ale forum tez mi jest bliskie.
Filodendronów na chwilę obecną mam znacznie mniej niż kiedyś. Zeszły sezon i ten w części należał do sansewierii, a obecny i następny - do hoi.
Rośliny kupuję w różnych miejscach w Polsce i za granicą. Większość mam od znajomych, albo jako wymianowe, albo zakupy. ZAglądam tez na portale aukcyjne.
Dużo kupiłam tutaj, w dziale sprzedażowym.
Filodendronów na chwilę obecną mam znacznie mniej niż kiedyś. Zeszły sezon i ten w części należał do sansewierii, a obecny i następny - do hoi.
Rośliny kupuję w różnych miejscach w Polsce i za granicą. Większość mam od znajomych, albo jako wymianowe, albo zakupy. ZAglądam tez na portale aukcyjne.
Dużo kupiłam tutaj, w dziale sprzedażowym.
Iwona
Moje wątki - spis
Moje wątki - spis
- iskraiskra
- 200p
- Od: 26 lis 2017, o 12:43
-
- 200p
- Od: 26 wrz 2018, o 13:20
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia
Kiedyś, będąc tu, również w poszukiwaniu informacji, zachwyciłam się Twoją kolekcją Crassula, skradły me serce, nawet mam coś od Ciebie, chyba wszystko żyje, tylko u mamy zostało, ale muszę to zmienić ;)
Kiedyś, będąc tu, również w poszukiwaniu informacji, zachwyciłam się Twoją kolekcją Crassula, skradły me serce, nawet mam coś od Ciebie, chyba wszystko żyje, tylko u mamy zostało, ale muszę to zmienić ;)
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Widać nigdy nie należy mówić nigdy.raflezja napisał(a):
Zeszły sezon i ten w części należał do sansewierii, a obecny i następny - do hoi.
Kilka ładnych lat temu spotkaliśmy się po raz pierwszy na wątkach hojowych, później zarzuciłaś je prawie całkowicie a obecnie czytam, że następuje comeback...
Jak dla mnie spoko, jestem za (bez sprzeciwu) bo również bardzo lubię te rośliny chociaż już nie gromadzę ich tak jak kiedyś.
Przepiękna i przebogata kolekcja fascynacjiraflezja pisze:Zacznę od mojej najnowszej fascynacji czyli sansewierii. Kolekcja jest stosunkowo młoda, ma około 3 lata,zajmuje 3 parapety i kawałek podłogi
Przyznam szczerze, że tak bogata kolekcja w jedyne 3 lata zrobiła na mnie wrażenie. Na widok niektórych odmian można dostać palpitacji serca
- raflezja
- Od: 25 lip 2009, o 21:51
Dzięki serdeczne za miłe słowa.
Poniżej aktualne fotki
Poniżej aktualne fotki
Iwona
Moje wątki - spis
Moje wątki - spis
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Wszystko piękne . Nie jestem fanką sansewierii , ale te Twoje to piękniusie . Dojrzałam syngonia i aglaonemę i zachorowałam , bo masz inne niż ja .
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Dużo pięknego "dobra".
Szczególne wrażenie na mnie zrobiły variegatki, a jakże...
Szczególne wrażenie na mnie zrobiły variegatki, a jakże...