Ogród - hal1959 /r.2008/
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Deszczu u nas nie ma od bardzo dawna,za to przymrozki często ,dzisiaj też.Przykrywam coś nie coś ,odkrywam. Ponoć jeszcze dziś i jutro mają być.Przy okazji odkrywania rannego zrobiłam kilka fotek. irysy zawciąg tegoroczne tawułki zeszłoroczne liatrie tegoroczna liatria lobelia dwuletnia jukka coś skalnego.Pozdrawiam wszystkich ciepło.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Białe kwiatki to śniedek,którego większość z nas próbuje sie pozbyć ale on nie daje sie wyrugować tak zupełnie
Masz piękny ogródek
Twoje skarpy budzą we mnie zazdrość!!!Jqa też takie chcę!!!
Zastanawiają mnie przymrozki ?
Matko mieszkasz w ciepłym raczej rejonie kraju .... ja nic nie przykrywam juz ,nawet egzotyków.
Będzie co ma byc.
Czy Twoja mięta ma taki szarawy kolor czy ja tak widzę na zdjęciu ?
Czy to inna jakaś odmiana?
Masz piękny ogródek
Twoje skarpy budzą we mnie zazdrość!!!Jqa też takie chcę!!!
Zastanawiają mnie przymrozki ?
Matko mieszkasz w ciepłym raczej rejonie kraju .... ja nic nie przykrywam juz ,nawet egzotyków.
Będzie co ma byc.
Czy Twoja mięta ma taki szarawy kolor czy ja tak widzę na zdjęciu ?
Czy to inna jakaś odmiana?
- hal1959
Nie znam odmian mięty,wiem,że jest oryginalna ,ma bardzo wyrazisty zapach i smak intensywny.Ma ona taki meszek na liściach i dlatego ma taki kolor szarawy.Dzisiaj znów poprzykrywałam,bo ma być przymrozek.Jestem juz tym zmęczona,i tak kilka roślin trochę poraził mróz. Dzięki,że zajrzałaś do mnie.Pozdrawiam.
- hal1959
Szkoda,że daleko mieszkasz,bo poczęstowałabym Cię tą herbatką miętową.Właśnie mój M mi ją zaserwował,popijam sobie i oglądam Twoje maleństwa.Nie zła kolekcja.Lubię bardzo kwitnące kwiatki w domu.Niektórych nawet nie widziałam.Masz się czym chwalić.Widać,że lubisz kwiaty,bo sa zadbane i zdrowo wyglądają.Pozdrawiam Cię Judytko.Reniu dzięki za wizytę,zaraz wpadam do Ciebie z rewizytą.Sama jestem zaskoczona,że zakwitla mi wcześniej i przymrozki jej nie przeszkadzają.Pozdrawiam.
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Witaj !!!!!Ja za swoje rododendrony płaciłam za największego 60 zł,2 mniejsze po 22 zł,a najmniejszy 16 zl. Z konieczności musiałam kupic w różnych cenach ,bo nie było odmian ,które mi się podobały.Czy Ty znasz odmianę swojego ,na zdj.z 18.v.poz.5 ???A herbatkę miętową u mnie też z chęcią pijemy .Pozdrawiam.Pa...