Konkurs AF marzec 08 - głosowanie
Co mnie nie zabije- to mnie wzmocni.
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Korzystając z istnienia tej strony chciałam bardzo podziękować pracownikom firmy MAROLEX za tak szybkie zrealizowanie wysyłki wybranej przeze mnie nagrody. To dzięki Wam miłośnicy ogrodnictwa i natury mogą spotkać się wirtualnie, wymienić doświadczenia a dzięki konkursowi przetestować produkowany przez Was sprzęt. Przekonana jestem, że wybrany przeze mnie opryskiwacz będzie mi służył przez długie lata a także przypominał wspaniałe chwile spędzone na tym forum dzięki waszemu sponsoringowi. To dzięki tak wspaniałym ludziom jak Wy możliwe jest spotkanie "bratniej duszy" nie tylko wirtualnie, bo jak wiecie zawiązuje się bardzo aktywna grupa w realu. Bez Was nigdy by się to nie zdarzyło.
Jestem bardzo wdzięczna wszystkim, którzy obdarzyli mnie zaufaniem i oddali na mnie swoje głosy. Postaram się dalej w miarę mojej wiedzy i doświadczenia służyć radami i wsparciem.
Jestem bardzo wdzięczna wszystkim, którzy obdarzyli mnie zaufaniem i oddali na mnie swoje głosy. Postaram się dalej w miarę mojej wiedzy i doświadczenia służyć radami i wsparciem.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Bardzo dziękuję Grzesiu za twoje dobre i szczere serduszko. Wiem jak to jest z tą faworyzacją
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Cała przyjemność po naszej stroniekogra pisze:Korzystając z istnienia tej strony chciałam bardzo podziękować pracownikom firmy MAROLEX za tak szybkie zrealizowanie wysyłki wybranej przeze mnie nagrody. To dzięki Wam miłośnicy ogrodnictwa i natury mogą spotkać się wirtualnie, wymienić doświadczenia a dzięki konkursowi przetestować produkowany przez Was sprzęt. Przekonana jestem, że wybrany przeze mnie opryskiwacz będzie mi służył przez długie lata a także przypominał wspaniałe chwile spędzone na tym forum dzięki waszemu sponsoringowi. To dzięki tak wspaniałym ludziom jak Wy możliwe jest spotkanie "bratniej duszy" nie tylko wirtualnie, bo jak wiecie zawiązuje się bardzo aktywna grupa w realu. Bez Was nigdy by się to nie zdarzyło.
Serdeczne gratulacje !