Mój jednoroczny ogród - zuzia55
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No,no od mojej ostatniej wizyty dużo się u Ciebie zmieniło.Tyle roślin przybyło.juz masz pięknie,to co będzie latem?Bratki jak marzenie,kalina kwitnie,a ja czekam,aż moja zrobi to samo.Przesadziłam ją,więc nie liczę na jej obfitość,zresztą mam ją krótko.Kłopoty z trawą mam od początku,U mnie glina,więc ne liczę trawnik-cudo,poświęcam mu tyle czasu i ciągle nie taki jak chciałabym.Ale z roku na rok jest gęstrzy i to mnie cieszy.jeśli masz lepszą ziemię to doczekasz się ładnego trawnika.Ten iglaczek strzyżony podoba się mojemu M.Dzisiaj nawet wspominalismy o takim.Moze kiedyś mi sprezentuje takie cudko.Pozdrawiam.Halina.
Tak Zuza znalazłam Twój ogród. Muszę powiedzieć, że nieźle się napracowaliście . Co do mojego to ja go miałam zrobionego jak kupowałam dom. Zrobiłam trochę modyfikacji. Przede wszystkim zlikwidowałam wielkie oko ) Działka ma 4 ary , na niej stoi dom. Zostaje kawałek ziemi na której większą część zajmowało oczko. Jestem pod wrażeniem nie tyle grila, choć jest świetny, ale ław!! Piękne i super wykonane przez nieprofesjonalistów.
- zuzia55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Już są zaczątki mojej altanki,chociaż zaczęli ją robic jakoś inaczej,jak dotychczas widziałam na budowach,bo od dachu Ponieważ była różnica zdań,gdzie ma byc postawiona robią ją przenośną (ale kto to da radę przenieśc ma wymiary 3m x 4m) tylko ciekawe,czy wyjadą z tej wiaty,gdzie ją składają hihi....